Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αν επρεπε σημερα με 54,000ευρω να αγορασω οχημα μεχρι 2,000κυβικα....

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Θα επαιρνα την CLA45 AMG

36 56,25%
  • Θα τα εκαιγα,μερσεντες δεν θα επαιρνα

2 3,13%
  • θα επαιρνα BMW και τα μυαλα στα καγκελα και τα "τσαγακια" παγωμενα!!!

26 40,63%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 152

Θέμα: Mercedes CLA 45 AMG

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παλι πιστευω οτι ο κινητηρας που εβγαλε η μερσεντες θα ειναι κατι σαν τα Vankel που φορανε τα ρχ8 και ρχ7 που μετα της 130.000-135.000 ειναι αχρηστα και δεν συμφερει να τα φτιαξεις
    αν με τοση πιεση που θα δεχεται η τουρμπινα η και ο κινητηρας για να βγαλει αυτα τα αλογα στον δρομο καταφερει και ξεπερασει τα 250.000χιλιομετρα τοτε απο εμενα εχει τον σεβασμο και περνω πισω οτι εχω πει
    αα και επεισης αν ειχα τοσα λευτα η θα αγοραζω μ3 η θα επερνα ενα Evo IX
    Eντάξει δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση μία εταιρεία όπως η Mercedes με τις μ@λ@κίες που κάνουν εκεί οι Ιάπωνες και εννοείται ότι ένας τέτοιος κινητήρας αποκλείεται να είναι τυχαίος όμως δεν φτάνει κατά τη γνώμη μου τα "σκυλιά" ατμοσφαιρικά σύνολα της Μercedes και ειδικά AMG...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eντάξει δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση μία εταιρεία όπως η Mercedes με τις μ@λ@κίες που κάνουν εκεί οι Ιάπωνες και εννοείται ότι ένας τέτοιος κινητήρας αποκλείεται να είναι τυχαίος όμως δεν φτάνει κατά τη γνώμη μου τα "σκυλιά" ατμοσφαιρικά σύνολα της Μercedes και ειδικά AMG...

σκεψου ομως τα Vankel να αντεχανε οπως αντεχουνε οι αλλοι κινητηρες και να μην σπαζανε στα 130.000χλμ για εμενα θα ηταν πραγματικα ενα εξεσιο αποτελεσμα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP