Σελίδα 8 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 185

Θέμα: transmission fault bmw e60

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα μια μέρα πρωί πρωί για να μήνα χρειαστεί να μείνεις αν δε το θες και θα φωνάξουμε και τον Πατρινό στο συνεργείο αν θες και σε κάνει να νιώσεις καλύτερα .
    Έλα δυό ώρες δρόμος ειναι
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (14-01-14), scania124 (15-01-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με τον Καζάκο μίλησες?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (14-01-14), deepBLUE (14-01-14), scania124 (15-01-14)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και τι ειναι τα 4700 ρε φιλε? πες του,στραγαλια?Τετοια ποσα δεν δινονται ελαφρα την καρδια.Ισως,οπως γραφουνε και πιο πανω Αρη,θα επρεπε να το δει και καποια αντιπροσωπεια με περισσοτερη επισκεψιμοτητα.Δυστυχως δεν ειμαι ειδικος στις τηλεδιαγνωσεις (ολοι τον Πατρινο συμβουλευομαστε ) αλλα σε καθε περιπτωση ευχομαι να βρεθει το προβλημα με το μικροτερο δυνατο κοστος!

6. The Following User Says Thank You to dafidack For This Useful Post:

aristent (14-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Άρη μήπως να κάνεις μια μέτρηση τον δυναμό σου?

8. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

aristent (14-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα μια μέρα πρωί πρωί για να μήν χρειαστεί να μείνεις αν δε το θες και θα φωνάξουμε και τον Πατρινό στο συνεργείο αν θες και σε κάνει να νιώσεις καλύτερα .
    Έλα δυό ώρες δρόμος ειναι
    Το προβλημα Βαγγελη δεν ειναι να ειναι ο Πατρινος εκει,το θεμα ειναι ο μαστορας να μπορει να δωσει λυση,εχοντας εμπειρια απο παρομοια ή ακομη καλυτερα απο ΙΔΙΑ περιπτωση!!!...στο ιντερνετ θα διαβασεις πολλες τετοιες.....τον μαστορα δεν βρηκα!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τον Καζάκο μίλησες?
    του εστειλα εδω και μερες ΠΜ.....δεν απαντησε και φυσικα τον δικαιολογω απολυτα!!!

...αφου δεν ειναι υποχρεωμενος να μοιραζει τις γνωσεις του ετσι αφιλοκερδως.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dafidack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τι ειναι τα 4700 ρε φιλε? πες του,στραγαλια?Τετοια ποσα δεν δινονται ελαφρα την καρδια.Ισως,οπως γραφουνε και πιο πανω Αρη,θα επρεπε να το δει και καποια αντιπροσωπεια με περισσοτερη επισκεψιμοτητα.Δυστυχως δεν ειμαι ειδικος στις τηλεδιαγνωσεις (ολοι τον Πατρινο συμβουλευομαστε ) αλλα σε καθε περιπτωση ευχομαι να βρεθει το προβλημα με το μικροτερο δυνατο κοστος!
    Μπιλ,τα αυτοματα σασμαν ειναι σπαζοκεφαλια σε βλαβες για πολλους μαστορους,που μπορει κατα τ'αλλα να ειναι πολυ καλοι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη μήπως να κάνεις μια μέτρηση τον δυναμό σου?
    δηλαδη θα επρεπε να το σκεφτω εγω αυτο και κανενας απο αυτους που επισκεφτηκα???......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 14-01-14 στις 23:06

10. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

dafidack (15-01-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aρη, πάρε το αμάξι και έλα εδώ. ο Χρήστος, όπως κάθε σοβαρός μηχανικός, δεν κάνει ''τηλεδιάγνωση''..γιατί πολύ απλά δεν θέλει να λέει ''μπούρδες''..αυτό που θα σου πει θέλει να είναι σίγουρος και θα σου δώσει λύση..

Έχω δει πάρα μα πααααρα πολλούς που έχουν έρθει σε αυτόν μετά απο επίσημα συνεργεία που τους είχαν πει για ζημιές χιλιάδων ευρώ..τελευταία περίπτωση ένα μαύρο Χ6 5λιτρο που κόμπιαζε και του είπαν σε γνωστή αντιπροσωπία 2500 για φτιάξιμο.. ήρθε στον Καζάκο και το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε 2 ώρες με κόστος 150 ευρώ!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

12. The Following 9 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

aristent (14-01-14), BILL007 (15-01-14), bill_m3 (15-01-14), deepBLUE (14-01-14), gant (14-01-14), Leonidas_E39 (14-01-14), Ptboul (15-01-14), scania124 (15-01-14), tokiko (15-01-14)

Rides
    3

Προεπιλογή

Άρη πισμωσε το μωρο πολύ που τα έστησες με την παλιοcorolla του Πατρινού!! Πέρα απ την πλάκα,κατεβα Αθήνα,μια γκαζιά είναι,και τα παιδιά θα σε περιποιηθούν κατάλληλα!! Υπερβολικό μου φαίνεται να θες αντικατάσταση σασμάν...δεν επιτρέπονται αυτα τα πράγματα σε πεντακάθαρα αυτοκίνητα όπως η ασπρουλα σου...

14. The Following 2 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

aristent (14-01-14), mark e92 (15-01-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aρη, πάρε το αμάξι και έλα εδώ. ο Χρήστος, όπως κάθε σοβαρός μηχανικός, δεν κάνει ''τηλεδιάγνωση''..γιατί πολύ απλά δεν θέλει να λέει ''μπούρδες''..αυτό που θα σου πει θέλει να είναι σίγουρος και θα σου δώσει λύση..

Έχω δει πάρα μα πααααρα πολλούς που έχουν έρθει σε αυτόν μετά απο επίσημα συνεργεία που τους είχαν πει για ζημιές χιλιάδων ευρώ..τελευταία περίπτωση ένα μαύρο Χ6 5λιτρο που κόμπιαζε και του είπαν σε γνωστή αντιπροσωπία 2500 για φτιάξιμο.. ήρθε στον Καζάκο και το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε 2 ώρες με κόστος 150 ευρώ!!
    Ετσι όπως τα λέει ο Γιώργος.
    Επίσης Ε92 325 αφού μπήκε-βγήκε πολλές φορές σε αντιπροσωπεία, δεν θέλω να πω περισσότερα, σπαταλώντας αρκετά χρήματα, στο τέλος η λύση δόθηκε απ τον Καζάκο.

Επίσης με το p.m δεν γίνεται δουλειά, ρίξε του ένα τηλεφώνημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 14-01-14 στις 23:54
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

16. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

aristent (15-01-14), deepBLUE (15-01-14), Ptboul (15-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι όπως τα λέει ο Γιώργος.
    Επίσης Ε92 325 αφού μπήκε-βγήκε πολλές φορές σε αντιπροσωπεία, δεν θέλω να πω περισσότερα, σπαταλώντας αρκετά χρήματα, στο τέλος η λύση δόθηκε απ τον Καζάκο.

Επίσης με το p.m δεν γίνεται δουλειά, ρίξε του ένα τηλεφώνημα.
    εχετε δικιο για το Χρηστο,επειδη δεν απαντησε στο πμ.μου δεν σημαινει οτι δεν θελει να με βοηθησει,αντιθετα θα ελεγα, αφου μεσω του Κων/νου Ε60,απο την αρχη μου ειπε οτι πρεπει να κανω οπωσδηποτε καταχωρηση νεας μπαταριας!!!!....αμα θελω να ξεκινησω να βρω τη λυση στο προβλημα,...... με καλη εννοια λεω οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να με βοηθησει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 15-01-14 στις 06:19

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη θα επρεπε να το σκεφτω εγω αυτο και κανενας απο αυτους που επισκεφτηκα???......
    Άρη ότι και να λέμε δεν αλλάζει κάτι.
    Τα αυτοκίνητα αυτά είναι 10 χρόνια μπροστά από τα μαστόρια, τώρα το ότι πας ακόμα και στην αντιπροσωπία και βλέπουν απλά ένα κωδικό χέσε ψιλά και αγνάντευε. Θέλεις σπουδαγμένο άνθρωπο ή έστω να έχει εμπειρία (εννοείται δεν το λέω για να μειώσω κανένα φίλο εδώ μέσα).

19. The Following 2 Users Say Thank You to tokiko For This Useful Post:

aristent (15-01-14), Ptboul (15-01-14)

Σελίδα 8 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP