Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 51

Θέμα: Μετά τα 160...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που περιπου το νιωθεις το τρεμουλο,πως το προσδιοριζεις;
    Δεν είναι το κλασικό στο τιμόνι όταν χρείαζεται ζυγοσταθμιση, το νοιώθω σαν μια ελαφρά δόνηση από το χώρο του κινητήρα και χαμηλά, κάποιος που δεν γνωρίζει το αυτοκίνητο ενδεχομένως να μην αντιληφθεί κάτι

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανονικά ναι, δεν έχει σχεση με το πάτα - άσε.
    Επίσης εντύπωση μου προκάλεσε τότε και τώρα, πως συμβαίνει μετά τα 160 και όχι παρακάτω και η απάντηση που δόθηκε και τις 2 φορές είναι ότι οι πίσω ζάντες είχαν "πάρει" σε όλη την περιφέρεια τους, εσωτερικά στον αφαλό, λόγω της ποιότητας των δρόμων μας.
    Γινεται Γιωργο,απλα λογικα στα 160 γινεται αισθητο στιγμιαια,ειτε εντονοτερα,αναλογα το στραβωμα,γι'αυτο ειναι πολυ πιθανον να εχει καποιος στραβες ζαντες χωρις να το καταλαβει ευκολα αν εχουν "παρει"ετσι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 17-12-13 στις 23:38
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι το κλασικό στο τιμόνι όταν χρείαζεται ζυγοσταθμιση, το νοιώθω σαν μια ελαφρά δόνηση από το χώρο του κινητήρα και χαμηλά, κάποιος που δεν γνωρίζει το αυτοκίνητο ενδεχομένως να μην αντιληφθεί κάτι
    Κοιτα αν ειναι καμια στραβη κ ζυγοσταθμιση!!!
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ποσταρω εδω ( αν κρινεται of topic ας μεταφερθει)
    Πρωτο ταξιδι μετα απο αλλαγη ελαστικων και αμορτισερ
    Ολα ωραια αλλα απο τα 120 ως τα 140 κοντερισια επαιρνα πολυ τρεμουλο στο τιμονι . Που μπορει να οφειλεται?

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    1

Προεπιλογή

Στο δικο μου εχω παρατηρησει οτι τρεμει οταν του κανουν ζυγοσταθμιση με το μηχανημα ζυγοσταθμισης γυρισμενο στα 5 γραμμαρια(μολις πεσει κατω απο 5 δειχνει 0).

Ευτυχως εχω βρει εναν πολυ υπομονετικο ανθρωπο που μου κανει ζυγοσταθμιση με ακριβεια ενος γραμμαριου.

Εαν τρεμει απο μια Α ταχυτητα εως μια Β, ειναι θεμα ζυγοσταθμισης.
    Εαν ξεκιναει ενα ανεπαισθητο τρεμουλο καποια στιγμη που συνεχως αυξανεται και καποια στιγμη καταληγει σε σεισμο ειναι στραβωμα.
    Απο προσωπικη εμπειρια θα πω 99% στραβωμα ελαστικου.
    Πρεπει να εχω στραβωσει 4-5 σετ.
    Βασικα εχω στραβωσει 3 πιρελι(η 2?) και 2 σπορτ κοντακτ.
    Με ζυγοσταθμιση μπορεις να το πας πιο ψηλα. Να το λιγοστεψεις για λιγο. Δεν το εξαφανιζεις ομως για κανενα λογο.

Γι αυτο κανουμε παντες. Να λιωσουν πρωτου στραβωσουν και να μη στεναχωριομαστε οταν τα αλλαζουμε

6. The Following 5 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-12-13), Dermatis (18-12-13), freddys (10-01-14), Nick bmwlover (18-12-13), nikos1400 (18-12-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δικο μου εχω παρατηρησει οτι τρεμει οταν του κανουν ζυγοσταθμιση με το μηχανημα ζυγοσταθμισης γυρισμενο στα 5 γραμμαρια(μολις πεσει κατω απο 5 δειχνει 0).

Ευτυχως εχω βρει εναν πολυ υπομονετικο ανθρωπο που μου κανει ζυγοσταθμιση με ακριβεια ενος γραμμαριου.

Εαν τρεμει απο μια Α ταχυτητα εως μια Β, ειναι θεμα ζυγοσταθμισης.
    Εαν ξεκιναει ενα ανεπαισθητο τρεμουλο καποια στιγμη που συνεχως αυξανεται και καποια στιγμη καταληγει σε σεισμο ειναι στραβωμα.
    Απο προσωπικη εμπειρια θα πω 99% στραβωμα ελαστικου.
    Πρεπει να εχω στραβωσει 4-5 σετ.
    Βασικα εχω στραβωσει 3 πιρελι(η 2?) και 2 σπορτ κοντακτ.
    Με ζυγοσταθμιση μπορεις να το πας πιο ψηλα. Να το λιγοστεψεις για λιγο. Δεν το εξαφανιζεις ομως για κανενα λογο.

Γι αυτο κανουμε παντες. Να λιωσουν πρωτου στραβωσουν και να μη στεναχωριομαστε οταν τα αλλαζουμε
    Θα παω σημερα να κανω εστω και στο χωριο! Βλεπω να μου κρεμαει κανα τουβλο για ζυγοσταθμιση το μαστορι εδω

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Rides
    0

Προεπιλογή

[QUOTE=Nino;458584]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων

Οχι βρε δεν λεει κανεις οτι λες ψεμματα, απλα τα χιλιομετρα στο ταχυμετρο δεν ειναι πραγματικα!! το σφαλμα δε, μεγαλωνει προοδευτικα οσο μεγαλωνει η ταχυτητα.
    Αν καποια στιγμη τα συγκρινεις με gps θα δεις τις διαφορες!!
    Eμενα παντως η 316 μου Ε90 με 122HP πιανει αποδεδειγμενα τα 208 Κm/h σε ευθεια... Πως ειμαι σιγουρος; Μα τοσα μετρησαν οι "φιλοι" μας της τροχαιας οταν εφαγα κληση και μου πηραν το διπλωμα για 60 μερες...

Αν θυμαμαι καλα το κοντερ εγραφε 213-215 Km/h.

Aρα το 320 με 170ΗΡ λογικο ειναι να πιανει κοντα στα 230.

9. The Following User Says Thank You to JERY For This Useful Post:

antrets (27-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω θα ξεκινουσα απο τα φθηνα ...δηλαδη ζυγοσταθμηση...δεν χανεις και τπτ και πιθανοντατα να λυσεις και το προβλημα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο θέμα ώστε αν συμβεί σε κάποιον άλλο να έχει μια ιδέα του τι μπορεί να φταίει: κακή βενζίνη, είναι το συμπέρασμα. Άφησα το ρεζερβουάρ να αδειάσει, γέμισα απο το βενζινάδικο που βάζω συνήθως και σήμερα με μεγάλη μου χαρά διεπίστωσα οτι μετά τα 160 δεν υπάρχει τρέμουλο. Μιλάμε βιλούδοοο, ραπτομηχανή κλπ. Φχαριστήθηκα και κάτι στροφιλίκια προς Καπανδρίτι μεριά, όλα καλά! Αυτή η αλητεία πάντως με τα καύσιμα κάποτε πρέπει να πάρει τέλος

12. The Following 6 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

chrisgiapz3 (10-01-14), micz (10-01-14), Nick bmwlover (10-01-14), nikos1400 (10-01-14), Ptboul (10-01-14), Ε91 (10-01-14)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επανέρχομαι στο θέμα ώστε αν συμβεί σε κάποιον άλλο να έχει μια ιδέα του τι μπορεί να φταίει: κακή βενζίνη, είναι το συμπέρασμα. Άφησα το ρεζερβουάρ να αδειάσει, γέμισα απο το βενζινάδικο που βάζω συνήθως και σήμερα με μεγάλη μου χαρά διεπίστωσα οτι μετά τα 160 δεν υπάρχει τρέμουλο. Μιλάμε βιλούδοοο, ραπτομηχανή κλπ. Φχαριστήθηκα και κάτι στροφιλίκια προς Καπανδρίτι μεριά, όλα καλά! Αυτή η αλητεία πάντως με τα καύσιμα κάποτε πρέπει να πάρει τέλος
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tα 160 κατι μου λενε για πισω ζυγισμα.

Αλλη επιλογη η κακη βενζινη.
    Συχνο φαινομενο,αλλα προσωπικα θεωρουσα οτι ειναι λιγο νωρις στα 160 να σου το κανει λογω της κακης βενζινης,θα περιμενα λιγο πιο ψηλα...Παντως γενικα δεν ειναι κατι το οποιο μπορεις ευκολα να το καταλαβεις και να το προσδιορισεις,καθοτι το τρεμουλο σε υψηλες ταχυτητες μπορει να οφειλεται σε πολλους παραγοντες oπως σωστα αναφερθηκε και εδω
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci STEPTRONIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντος οσο απλο ακουγετε τοσο ευκολα-δυσκολα μπορει να βρεθει το προβλημα...
    στην 5αρα ε39 με μολις 35000χλμ απο το 2007 που την εχω μου εκανε ενα τρεμουλο στο τιμονι ακριβως στα 110χλμ.
    1)Εχω κανει τουλαχιστον 4 ευθυγραμο-ζυγοσταθμισεις - τιποτα..
    2)Εχω αλαξει 2 φορες λαστηχα - με καινουρια - τιποτα
    3)Εβαλα 16αρες - τιποτα
    4)Εβαλα 18αρες καινουριες - τιποτα
    6)Ελενξα τζογους αν εχει - τιποτα , παρο ολα αυτα αλλαξα και ενα ψαλιδι μπροστα εντελως προλιπτηκα

τι να πω ακομα το ψαχνω με 70000χλμ σημερα και το τρεμουλο στα 110 υπαρχει....
    Ι donut understeer...

14. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

nikos1400 (10-01-14)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP