λαστιχα πρεπει να ειναι.
στραβωμενα.
το εχω παθει κ εγω.
αρχικα εμφανιζεται κοντα στην τελικη κ σιγα σιγα κατεβαινει.
λαστιχα πρεπει να ειναι.
στραβωμενα.
το εχω παθει κ εγω.
αρχικα εμφανιζεται κοντα στην τελικη κ σιγα σιγα κατεβαινει.
Πριν απο ολα δες και τη ζυγοσταθμιση στις πισω ζαντες.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Αμα το κάνει στα 180-200 ;;ειναι λογικό η ποτε δεν ειναι λογικό
οτι πανω απο 215 βαρια 220 ειναι σφαλμα κοντερ ( η bmw dinei 215 με ρεζερβουαρ 1/4 ,οδηγο πουπουλο και ουτε παραθυρο , ουτε ραδιοφωνο ανοικτο χαχαχα)
αν το 90 αρι πιανει 240 τοτε το καρμπον φορμουλισιο για οσους δεν ξερουν το si θα πρεπει να διακοσοεξηνταριζει χαχαχα
Τεσπα ο καθενας υποστηριζει τη ροδα του αλλα cool με τα κοντερισια νουμερα!!!
Στο θεμα μας τωρα ξεκινα απο τα απλα με ζυγοσταθμιση.
Nick bmwlover (17-12-13), Ptboul (17-12-13)
[QUOTE=Nino;458581]οτι πανω απο 215 βαρια 220 ειναι σφαλμα κοντερ ( η bmw dinei 215 με ρεζερβουαρ 1/4 ,οδηγο πουπουλο και ουτε παραθυρο , ουτε ραδιοφωνο ανοικτο χαχαχα)
αν το 90 αρι πιανει 240 τοτε το καρμπον φορμουλισιο για οσους δεν ξερουν το si θα πρεπει να διακοσοεξηνταριζει χαχαχα
Τεσπα ο καθενας υποστηριζει τη ροδα του αλλα cool με τα κοντερισια νουμερα!!!
Στο θεμα μας τωρα ξεκινα απο τα απλα με ζυγοσταθμιση.[/QUOTE
Νίνο για την 92αρα 320 μιλάω εγώ και δεν έχω λόγο να πω ψέματα...
Nick bmwlover (17-12-13)
Nikos320 (17-12-13)
[QUOTE=Nino;458584]Eμενα παντως η 316 μου Ε90 με 122HP πιανει αποδεδειγμενα τα 208 Κm/h σε ευθεια... Πως ειμαι σιγουρος; Μα τοσα μετρησαν οι "φιλοι" μας της τροχαιας οταν εφαγα κληση και μου πηραν το διπλωμα για 60 μερες...
Αν θυμαμαι καλα το κοντερ εγραφε 213-215 Km/h.
Aρα το 320 με 170ΗΡ λογικο ειναι να πιανει κοντα στα 230.![]()
antrets (27-12-13)
Γιαννη οσον αφορα το θεμα,σου εριξα thanks,οσον αφορα το αλλο,πιστευω οτι ξερεις οτι εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν λογο να υπερβαλλω για το αμαξι μου το οποιο το αγαπω,αλλα ωρες ωρες του ριχνω κ τα καντηλια καθοτι ειναι λιγο εως αρκετα ψοφιο εκει που το θελω,κ οταν με "κερνανε τσαγακι",κ το αναφερω κ αυτοσαρκαζομαι
Οn topic again...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 17-12-13 στις 16:01
Ι donut understeer...