Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 126

Θέμα: Paul Walker R.I.P

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαστα...μάπα το καρέρα γκε τε δλδ. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

πραγματικά απορώ. εδώ πωλιούνται δίτροχα που ξεπερνάνε τα 200 άλογα και τρέχουν πάνω απο 300 χιλιόμετρα ανα ώρα, ενώ τα 100 τα πιάνουν σε ένα κλείσιμο του ματιού...παρόλαυτα, το καρέρα γκε τε είναι σκοτώστρα και δεν έπρεπε να είναι στην παραγωγή.

το οτι ο οδηγός ήταν επαγγελματίας οδηγός σημαίνει τι???ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ λάθος, ή ότι σε μια σοβαρή βλάβη την ώρα που τρέχει έχει 100% πιθανότητα να ανατρέψει το ατύχημα?

όλα όσα γράφετε ορισμένοι ώρες ώρες, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. αν αφήσουμε το οικονομικό κομμάτι και την αξία του αυτοκινήτου, πόσοι απο εμάς νομίζετε ότι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όπως πρέπει ένα τέτοιο αμάξι???ή μήπως δεν υπάρχουν άλλες κατασκευές τέτοιου είδους???αν θυμάμαι καλά εκθιάζαμε το κατεραμ 620 αρ. την απόλυτη σκοτώστρα πχ, ενώ ταυτόχρονα το ειδικής έκδοσης μακ λαρεν δεν ήταν στις προτιμήσεις μας, επειδή δεν δίνει αυτή την ωμή δύναμη του πρώτου...

οι τρείς λαλούν και οι 2 χορεύουν, με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε...αυτό είναι το σημερινό νετ...να αντιπαρατίθεσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ με αυτοκινητιστικά άσχετους που βρέθηκαν κάπου απο τύχη, επειδή γενικώς οδηγάνε και σήμερα βγάζουν το καρέρα γκε τε μάπα και ότι δεν έπρεπε ποτέ να παραχθεί.

.
    20 χρονια με το αθλημα ηρθε ο πουθενατζης να μας την μπει τωρα!Εχε χαρη που δεν θελω να χαλασω το κλιμα εδω μεσα αλλιως θα σουλεγα καμια βαρια κουβεντα!!Δεν με ξερεις κι απο χτες για να λες αυτα!!ΜΑΖΕΨΟΥ!Αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να ανεβαινεις μειωνοντας τους αλλους καντο αλλα οχι μ εμενα!Ξαναδιαβασε τι εγραψα και ξαναπαρτο απ την αρχη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 04-12-13 στις 15:42

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    20 χρονια με το αθλημα ηρθε ο πουθενατζης να μας την μπει τωρα!Εχε χαρη που δεν θελω να χαλασω το κλιμα εδω μεσα αλλιως θα σουλεγα καμια βαρια κουβεντα!!Δεν με ξερεις κι απο χτες για να λες αυτα!!ΜΑΖΕΨΟΥ!Αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να ανεβαινεις μειωνοντας τους αλλους καντο αλλα οχι μ εμενα!Ξαναδιαβασε τι εγραψα και ξαναπαρτο απ την αρχη!
    Δεν είσαι ο μόνος φίλε μου που είναι 20 χρόνια στο άθλημα, ούτε και ο μόνος που τρέχει με τ'αμαξι του.

Ονόματα δεν κοιτάω όταν γράφω, σχολιάζω αυτά που γράφονται. Αν εσύ νιώθεις θιγμένος από αυτό που έγραψα, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ σχόλιο τύπου, το καρερα γκε τε είναι για τα μπάζα, η ότι το αμάξι βγήκε για να σκοτώνει τον κόσμο. Ειδικά από κάποιον που ασχολειτε 20 χρόνια με την αυτοκίνηση. Από την άλλη, γραφωντας να δω ξανά τι έχεις γράψει, μάλον δεν έχεις πει κάτι τέτοιο, άρα, δεν έχεις και λόγο για ν'αρπαζεσαι. Οπότε, τα πουθενατζης κτλ κρατά τα για τον εαυτό σου, γιατί παρόλο το ότι και εγώ δεν έχω πρόβλημα να βρίσω δεν έχω καμμια ορεξη.

Τα σχόλια μου πάνε σε όσους ισχυρίζονται ότι ένα αμάξι σαν το αναφερθεν είναι για τα μπάζα και κακώς είναι στην παραγωγή. Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, ηρέμησε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), DaywalkeR (04-12-13), doctore (04-12-13), fast-enough (05-12-13), mormon (04-12-13), Stunt Mike (04-12-13), tokiko (05-12-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

απορώ γιατί τότε πωλούνται bmw που βγαίνει και το esp...
    Καλύτερα όλοι merc... που είναι πιο ασφαλή!
    Μη σου πω και για volvo...

Θωμά εσύ αντί για 316... μου θέλεις και Μ3... που πας ρε καραμήτρο ;;;
    Σκοτώστρα στην ελληνική άσφαλτο, στη βροχή κλπ...

Τα παραπάνω είναι γραμμένα με υπερβολή και χιούμορ.

Ηρεμήστε, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Η αυτοκίνηση έχει βγάλει κοσμήματα.
    Θέλει χέρια, θέλει τύχη θέλει υπομονή κλπ...

5. The Following 9 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), chrisgiapz3 (04-12-13), DaywalkeR (04-12-13), doctore (04-12-13), Leonidas_E39 (04-12-13), mormon (04-12-13), pilot (04-12-13), Thomelef (04-12-13), Vasilis M3 (04-12-13)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

7. The Following 3 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

playmaker (04-12-13), TakisKal (05-12-13), Χρίστος (04-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP