Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 126

Θέμα: Paul Walker R.I.P

Rides
    0

Προεπιλογή

Οι συγχωρεμενοι, σκοτωθηκαν απο το χτυπημα, η απο την φωτια αραγε ?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μονο ενα εχω δει στη παραλιακη περσι, αποκλειεται να τον βρειτε σε φορουμ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαστα...μάπα το καρέρα γκε τε δλδ. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

πραγματικά απορώ. εδώ πωλιούνται δίτροχα που ξεπερνάνε τα 200 άλογα και τρέχουν πάνω απο 300 χιλιόμετρα ανα ώρα, ενώ τα 100 τα πιάνουν σε ένα κλείσιμο του ματιού...παρόλαυτα, το καρέρα γκε τε είναι σκοτώστρα και δεν έπρεπε να είναι στην παραγωγή.

το οτι ο οδηγός ήταν επαγγελματίας οδηγός σημαίνει τι???ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ λάθος, ή ότι σε μια σοβαρή βλάβη την ώρα που τρέχει έχει 100% πιθανότητα να ανατρέψει το ατύχημα?

όλα όσα γράφετε ορισμένοι ώρες ώρες, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. αν αφήσουμε το οικονομικό κομμάτι και την αξία του αυτοκινήτου, πόσοι απο εμάς νομίζετε ότι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όπως πρέπει ένα τέτοιο αμάξι???ή μήπως δεν υπάρχουν άλλες κατασκευές τέτοιου είδους???αν θυμάμαι καλά εκθιάζαμε το κατεραμ 620 αρ. την απόλυτη σκοτώστρα πχ, ενώ ταυτόχρονα το ειδικής έκδοσης μακ λαρεν δεν ήταν στις προτιμήσεις μας, επειδή δεν δίνει αυτή την ωμή δύναμη του πρώτου...

οι τρείς λαλούν και οι 2 χορεύουν, με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε...αυτό είναι το σημερινό νετ...να αντιπαρατίθεσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ με αυτοκινητιστικά άσχετους που βρέθηκαν κάπου απο τύχη, επειδή γενικώς οδηγάνε και σήμερα βγάζουν το καρέρα γκε τε μάπα και ότι δεν έπρεπε ποτέ να παραχθεί.

.
    20 χρονια με το αθλημα ηρθε ο πουθενατζης να μας την μπει τωρα!Εχε χαρη που δεν θελω να χαλασω το κλιμα εδω μεσα αλλιως θα σουλεγα καμια βαρια κουβεντα!!Δεν με ξερεις κι απο χτες για να λες αυτα!!ΜΑΖΕΨΟΥ!Αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να ανεβαινεις μειωνοντας τους αλλους καντο αλλα οχι μ εμενα!Ξαναδιαβασε τι εγραψα και ξαναπαρτο απ την αρχη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 04-12-13 στις 15:42

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω οτι ειναι εξαιρετικα απιθανο καποιος Ελληνας και συμφορουμιτης να'χει οδηγησει Carrera GT.Προσωπικα δεν εχω δει καν απο κοντα κανενα!!!Αλλα και παλι τι περιμενεις απο ενα πισωκινητο 600+ ιππων??Να μην διπλωνει στην αλλαγη σε 3η??Ή να το προλαβαινουν τα ηλεκτρονικα του πριν απο τον οδηγο??Ηδη οπως ειπαν πολλοι,δεν γουσταρουν να επεμβαινει αλλος να σωσει την δικη τους τιμονια.Μεταξυ αυτων κι εγω...Τα περιθωρια προσφυσης καθε αυτοκινητου ειναι διαφορετικα...ενα Ε30-36 400hp διπλωνει με 4ες,ενω ενα Ε92 οχι...Αλλη τεχνολογια,αλλες αναγκες.Ο οδηγος ομως καθοριζει τα ορια τα δικα του και του αυτοκινητου.Αυτος λοιπον που'χει Ε92 Μ3 και μπει σε Ε30-36 τουρμπατο και στουκαρει επειδη ειναι αποτομο,του φταιει τ'αμαξι??Δεν νομιζω....
    Υπαρχει....εχω οδηγησει carrera gt μαυρη γνωστου μου η οποια μαζι με τις βελτιωσεις εφτασε τα 650.000.Στη Θεσ/νικη συγκεκριμενα υπαρχει αυτη και μια κοκκινη αυτου που εχει τα Autovision.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE

5. The Following User Says Thank You to michaelp900 For This Useful Post:

Stunt Mike (04-12-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    20 χρονια με το αθλημα ηρθε ο πουθενατζης να μας την μπει τωρα!Εχε χαρη που δεν θελω να χαλασω το κλιμα εδω μεσα αλλιως θα σουλεγα καμια βαρια κουβεντα!!Δεν με ξερεις κι απο χτες για να λες αυτα!!ΜΑΖΕΨΟΥ!Αν θες να δημιουργεις εντυπωσεις και να ανεβαινεις μειωνοντας τους αλλους καντο αλλα οχι μ εμενα!Ξαναδιαβασε τι εγραψα και ξαναπαρτο απ την αρχη!
    Δεν είσαι ο μόνος φίλε μου που είναι 20 χρόνια στο άθλημα, ούτε και ο μόνος που τρέχει με τ'αμαξι του.

Ονόματα δεν κοιτάω όταν γράφω, σχολιάζω αυτά που γράφονται. Αν εσύ νιώθεις θιγμένος από αυτό που έγραψα, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ σχόλιο τύπου, το καρερα γκε τε είναι για τα μπάζα, η ότι το αμάξι βγήκε για να σκοτώνει τον κόσμο. Ειδικά από κάποιον που ασχολειτε 20 χρόνια με την αυτοκίνηση. Από την άλλη, γραφωντας να δω ξανά τι έχεις γράψει, μάλον δεν έχεις πει κάτι τέτοιο, άρα, δεν έχεις και λόγο για ν'αρπαζεσαι. Οπότε, τα πουθενατζης κτλ κρατά τα για τον εαυτό σου, γιατί παρόλο το ότι και εγώ δεν έχω πρόβλημα να βρίσω δεν έχω καμμια ορεξη.

Τα σχόλια μου πάνε σε όσους ισχυρίζονται ότι ένα αμάξι σαν το αναφερθεν είναι για τα μπάζα και κακώς είναι στην παραγωγή. Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, ηρέμησε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), DaywalkeR (04-12-13), doctore (04-12-13), fast-enough (05-12-13), mormon (04-12-13), Stunt Mike (04-12-13), tokiko (05-12-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

απορώ γιατί τότε πωλούνται bmw που βγαίνει και το esp...
    Καλύτερα όλοι merc... που είναι πιο ασφαλή!
    Μη σου πω και για volvo...

Θωμά εσύ αντί για 316... μου θέλεις και Μ3... που πας ρε καραμήτρο ;;;
    Σκοτώστρα στην ελληνική άσφαλτο, στη βροχή κλπ...

Τα παραπάνω είναι γραμμένα με υπερβολή και χιούμορ.

Ηρεμήστε, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Η αυτοκίνηση έχει βγάλει κοσμήματα.
    Θέλει χέρια, θέλει τύχη θέλει υπομονή κλπ...

9. The Following 9 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), chrisgiapz3 (04-12-13), DaywalkeR (04-12-13), doctore (04-12-13), Leonidas_E39 (04-12-13), mormon (04-12-13), pilot (04-12-13), Thomelef (04-12-13), Vasilis M3 (04-12-13)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νεο Βιντεο

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσωπικά δεν έχω να πω τπτ άλλο, ότι είχα να πω το είπα. περιμένω την επόμεν φορά που θα ανέβει κάποιο πριόνι σε κάποιο θρεντ, τους εκθιασμούς περι driving pleasure, την συμμετοχή του οδηγού, το γενικότερο feeling του στυλ το αμάξι θυμίζει μια άλλη εποχή που τα πράγματα ήταν πιο απλά, μπλα μπλα μπλα...και μετά να διαβάζω αυτό το θρεντ, για αυτό το αμάξι και το πόσο καλύτερη είναι μια μερσεντες ή ένα άουδι, επειδή δεν αφήνει τον οδηγό να φύγει απ'τον δρόμο και να γελάω.

αν στεναχώρεσα κάποιους λυπάμαι, δεν το ήθελα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), doctore (04-12-13), Stunt Mike (04-12-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μαστα...μάπα το καρέρα γκε τε δλδ. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

πραγματικά απορώ. εδώ πωλιούνται δίτροχα που ξεπερνάνε τα 200 άλογα και τρέχουν πάνω απο 300 χιλιόμετρα ανα ώρα, ενώ τα 100 τα πιάνουν σε ένα κλείσιμο του ματιού...παρόλαυτα, το καρέρα γκε τε είναι σκοτώστρα και δεν έπρεπε να είναι στην παραγωγή.

το οτι ο οδηγός ήταν επαγγελματίας οδηγός σημαίνει τι???ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ λάθος, ή ότι σε μια σοβαρή βλάβη την ώρα που τρέχει έχει 100% πιθανότητα να ανατρέψει το ατύχημα?

όλα όσα γράφετε ορισμένοι ώρες ώρες, αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας. αν αφήσουμε το οικονομικό κομμάτι και την αξία του αυτοκινήτου, πόσοι απο εμάς νομίζετε ότι έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όπως πρέπει ένα τέτοιο αμάξι???ή μήπως δεν υπάρχουν άλλες κατασκευές τέτοιου είδους???αν θυμάμαι καλά εκθιάζαμε το κατεραμ 620 αρ. την απόλυτη σκοτώστρα πχ, ενώ ταυτόχρονα το ειδικής έκδοσης μακ λαρεν δεν ήταν στις προτιμήσεις μας, επειδή δεν δίνει αυτή την ωμή δύναμη του πρώτου...

οι τρείς λαλούν και οι 2 χορεύουν, με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω που λένε...αυτό είναι το σημερινό νετ...να αντιπαρατίθεσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ με αυτοκινητιστικά άσχετους που βρέθηκαν κάπου απο τύχη, επειδή γενικώς οδηγάνε και σήμερα βγάζουν το καρέρα γκε τε μάπα και ότι δεν έπρεπε ποτέ να παραχθεί.

κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν και ελπίζω αν το ατύχημα προήλθε απο αστοχία του εργοστασίου να αποδοθεί δικαιοσύνη. όχι ότι θα φέρει πίσω τους νεκρούς, αλλά τόσο τραγικά λάθη πρέπει να πληρώνονται.
    φλαρακ σε ξαναρωταω, εχεις τιποτΙς με τσ μηχανοβιους να ουμ??

Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

14. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

doctore (04-12-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το εβγαλα αχρηστο φιλε μου ουτε το συγκρινα με το μαρμπελα!Με την slr το συγκρινε ο κλαρκσον που εχει οδηγησει στα ορια οτι σουπερκαρ κυκλοφορει και δεν προσκυναει μαρκες και αλογα!Οταν η merc σου δινει ιδιων επιδοσεων αυτοκινητο με περισσοτερη και ελεγχομενη ασφαλεια εσυ για καθημερινη χρηση ποιο θα διαλεξεις δηλαδη;Και βεβαια αν τα διεθετα θα διαλεγα το μερκ για να μπαινω και στα πολλα χωρις να φοβαμαι!Οσο για τα 600 ατμοσφαιρικα απο 200000 κυβικα δεν το θεωρω επιτευγμα φιλε μου συγνωμη κι ολας!Επιτευγμα για μενα ειναι απο τα 2500 κυβικα ατμοσφαιρα 700 και 800 αλογα της F1 ή απο τον 3λιτρο ατμοσφαιρα τα ιδια αλογα λιγα χρονια πριν. Διαβασε λιγο την προιστορια του συγκεκριμενου και τι μυνησεις εχει φαει η πορσε οσο για το αν θα μας γραψει εκει που δεν πιανει μελανι.....4500000 δολλαρια αποζημιωση εδωσε στους προηγουμενους που σκοτωθηκαν. ππσσσσσ φοβερο αμαξι οντως!!
    Μιχαλη, για τον Κλαρκσον και το οτι οδηγαει στα ορια μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

16. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-12-13), doctore (04-12-13)

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP