Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως εγω που περισυ είχα καταθέσει πινακίδες το χάρηκα πολύ !!! Γλύτωσα 1000 το σήμα κανά 800αρι απο φόρο πολυτελείας (πλέον έκλεισε 10ετια και θα πάρουν την ευχή μου) γλύτωσα 900 ασφάλειες και άπειρες βενζίνες . Και πάμε στο φέτος που το κυκλοφορω πάλι χαρούμενος με τις οικονομίες του περασμένου έτους εμπαξα brembo μπρος πίσω ταπετσαριες csl και καθίσματα , και πήγα και και 3 μπουζούκια χαχαχα

Αποψη μου εαν δεν υπάρχει σοβαρός οικονομικός λόγος ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕ τα στο γκαράζ , μην δώσετε την χαρά σε κανέναν π@@στη να κυκλοφορεί λεζάντα με τον δικό σας κόπο και να καφιεται οτι σας αγόρασε το αμάξι τσάμπα ...αντί να ντρέπεται ...

2. The Following 11 Users Say Thank You to dionisisM3 For This Useful Post:

A8hnaios (27-11-13), alexm (27-11-13), Bazil Van Sinner (27-11-13), Bitz (27-11-13), chrisgiapz3 (28-11-13), katsaraios (27-11-13), Leonidas_E39 (28-11-13), Loukas (27-11-13), micz (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), Vassilis ///M (28-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως εγω που περισυ είχα καταθέσει πινακίδες το χάρηκα πολύ !!! Γλύτωσα 1000 το σήμα κανά 800αρι απο φόρο πολυτελείας (πλέον έκλεισε 10ετια και θα πάρουν την ευχή μου) γλύτωσα 900 ασφάλειες και άπειρες βενζίνες . Και πάμε στο φέτος που το κυκλοφορω πάλι χαρούμενος με τις οικονομίες του περασμένου έτους εμπαξα brembo μπρος πίσω ταπετσαριες csl και καθίσματα , και πήγα και και 3 μπουζούκια χαχαχα

Αποψη μου εαν δεν υπάρχει σοβαρός οικονομικός λόγος ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕ τα στο γκαράζ , μην δώσετε την χαρά σε κανέναν π@@στη να κυκλοφορεί λεζάντα με τον δικό σας κόπο και να καφιεται οτι σας αγόρασε το αμάξι τσάμπα ...αντί να ντρέπεται ...
    xaxaxaxxaxa

πλάκα πλάκα δίκιο έχεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dionisisM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ντρέπεται;;
    Και γιατί δεν ντρέπεται ο πωλητής όταν πήγε και αγόρασε 100.000+ ευρώ αμάξι χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο απλά και μόνο επειδή τα πήρε δάνειο, ή τα έβγαλε από κάπου εύκολα και έκανε ζωή πάνω σε "φούσκα" ; Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. Οχι μόνο υπάρχει αλλά πιστεύω ότι είναι(ήταν) και η πλειοψηφία. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κι από ένα παράδεγμα μέσα από τον κύκλο μας.

Συγνώμη αν ακουστεί βαρύ, αλλά σε μια ελεύθερη αγορά και μάλιστα σε περιούδους κρίσης, η λέξη ντροπή δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η λέξη τιμή.

Οταν θα αρχίσουν οι πληστηριασμοί των πρώτων κατοικιών και θα τα παίρνουν τα ξένα funds για ένα κομμάτι ψωμί, εκεί όχι μόνο ντροπή δεν θα υπάρχει αλλά θα υπάρχει και θράσσος. Δυστυχώς έρχεται.....

5. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), hades7 (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), Ptboul (28-11-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα εχουμε πει αυτα πολλακις. Το αυτοκινητο ειναι για να κυκλοφορει. Αυτη ειναι η χρηση του. Αν καποιος δεν μπορει/θελει/γουσταρει να πληρωσει τα αδικα/δικαια χαρατσια/τελη/φορους κτλ το πουλαει και παει σε κατι που μπορει/θελει/τον παιρνει οικονομικα.
    Η παροπλιση του αυτοκινητου ειναι για εμενα η χειροτερη μορφη αντιμετωπισης του προβληματος, καθως το μονο που φερνει ειναι ακομη μεγαλυτερη απωλεια χρηματων, το εχουμε αναλυσει διεξοδικα πιστευω. Συναισθηματισμοι του τυπου θα το κανω κοτετσι/σαλονι/ μπιμπελο, δεν το χαριζω για ενα κομματι ψωμι (αυτο και αν ειναι λαθος σκεψη γιατι προφανως αυτο που δεν σκεφτεται ο πωλητης ειναι οτι την τιμη δεν την καθοριζει αυτος αλλα οι συνθηκες της αγορας και οι εν δυναμει αγοραστες της) ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη εντελως λανθασμενες.
    Φυσικα αν καποιος γουσταρει να εχει ενα full δερματινο θερμαινομενο καναπε στο γκαραζ του που αξιζει αρκετες χιλιαδες ευρω (γιατι το παροπλισμενο αυτοκινητο, μονο αυτο κανει) ειναι και αυτο δικαιωμα του, στην τελικη δικα του λεφτα ειναι.

7. The Following 8 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

friendgr (28-11-13), hades7 (28-11-13), Loukas (28-11-13), mark e92 (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13), PANOS-E60 (28-11-13), Ptboul (28-11-13), stefm5 (28-11-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η παροπλιση του αυτοκινητου ειναι για εμενα η χειροτερη μορφη αντιμετωπισης του προβληματος, καθως το μονο που φερνει ειναι ακομη μεγαλυτερη απωλεια χρηματων, το εχουμε αναλυσει διεξοδικα πιστευω.
    Το γραψα και ποιο πανω,συμφωνω με τα γραφομενα σου,απο το εμποριο ζω,εδω γεννηθηκα,αλλα,τι να μου κανουν 3χιλιαρικα?Δεν με συγκινει κανα σαν νουμερο.
    Ειναι για μενα,λογος να το κρατησεις.
    Το ιδιο θα μπορουσε να συμβει και σε μεγαλα ποσα.Καποιος δηλαδη που ειχε
    100+ χιλιαρικα και πηρε ενα αμαξι,και τωρα του το ζητανε 15.....τι να τα κανει
    να παριε σμαρτ?αφου ηδη εχει σμαρτ γιατι το 100+ ηταν το 2ο.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

9. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

dafidack (28-11-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γιατί δεν ντρέπεται ο πωλητής όταν πήγε και αγόρασε 100.000+ ευρώ αμάξι χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο απλά και μόνο επειδή τα πήρε δάνειο, ή τα έβγαλε από κάπου εύκολα και έκανε ζωή πάνω σε "φούσκα"
    Φυσικα και δεν ισχυει αυτο γιατι υπηρχε (και υπαρχει) το ποθεν εσχες αγορας. Που σημαινει οτι ο πωλητης, για τα λεφτα που πληρωσε για την αγορα των 100000+ ευρω, πληρωσε και τον αντιστοιχο φορο που τους αναλογει.
    Αν τα πηρε με δανειο, φυσικα και δεν θα ειναι καν πωλητης ο ιδιος καθως θα του το εχει κατασχεσει ηδη η τραπεζα.
    Και φυσικα κανενας δεν θα πρεπει να ντρεπεται, ουτε ο πωλητης, ουτε ο αγοραστης. Η αγοραπωλησια του αυτοκινητου ειναι μια διαδικασια πωλησης αγαθου που διεπεται απο τους κανονες της ελευθερης αγορας.

11. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), steliosm46 (28-11-13)

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ντρέπεται;;
    Και γιατί δεν ντρέπεται ο πωλητής όταν πήγε και αγόρασε 100.000+ ευρώ αμάξι χωρίς κανένα οικονομικό υπόβαθρο απλά και μόνο επειδή τα πήρε δάνειο, ή τα έβγαλε από κάπου εύκολα και έκανε ζωή πάνω σε "φούσκα" ; Και μην μου πεις ότι δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. Οχι μόνο υπάρχει αλλά πιστεύω ότι είναι(ήταν) και η πλειοψηφία. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κι από ένα παράδεγμα μέσα από τον κύκλο μας.

Συγνώμη αν ακουστεί βαρύ, αλλά σε μια ελεύθερη αγορά και μάλιστα σε περιούδους κρίσης, η λέξη ντροπή δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η λέξη τιμή.

Οταν θα αρχίσουν οι πληστηριασμοί των πρώτων κατοικιών και θα τα παίρνουν τα ξένα funds για ένα κομμάτι ψωμί, εκεί όχι μόνο ντροπή δεν θα υπάρχει αλλά θα υπάρχει και θράσσος. Δυστυχώς έρχεται.....
    αρα παμε στην λογικη οτι 'οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο'
    αρα καλα κανουν και τα μαγαζακια 'αγορα χρυσου' καλα θα κανει και η τραπεζα που απο του χρονου θα κατασχεσει και την πρωτη κατοικια καλες και ολες οι ευκαιριες που δημιουργει η κριση . εγω διαφωνω καθετα αλλα δικαιωμα σου να να πιστευεις οτι θελεις .

σχετικα με αυτους που αγορασαν αμαξια των 100χιλ και τα βαλαν σε 180 εντοκες δοσεις φυσικα και καλα τους κανουν , αλλα αυτοι φιλε εχουν τελειωσει απο το 2010 αντε 2011.

εγω αυτοι που λεω οτι πρεπει να ντρεπονται ειναι αυτοι, που ειχαν το μπατζετ για να αγορασουν suzuki swift ,με την κριση θα γινουν η εγιναν κονιορδοι για εναν χρονο αντε και 2 που με τα ιδια λεφτα αγορασαν κατι που δεν τους αναλογει οπως ο επ.οπ330μπακ (που αναφερει ο φιλος σε παραπανω ποστ)

13. The Following 2 Users Say Thank You to dionisisM3 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-11-13), oldcarskickass (28-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP