Σελίδα 38 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 2836373839404888138 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα πληρώθηκαν 660¤ Τ.Κ.

Αφήνω τον Φ.Π για αργότερα κοντά στις γιορτές....
    Μου κακοφάνηκε μέχρι αηδίας...
    Ειλικρινά θέλω να βάλω τα κλάματα....

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την λύση της πώλησης....
    Σημερα πληρωσα 132 ¤ για το auris.
    Περσυ τετοιο καιρο ημουν στην θεση σου. Τελικα το πουλησα και ολο το χρονο 'εκλαιγα' για την μαλακια που εκανα. Σημερα ομως μπορω να πω πως ενιωσα δικαιωμενος για την επιλογη μου να το δωσω.
    Επισης εχω να πληρωσω τα 10/12 ΦΠΔ της χρησης που εκανα στο bmw το '12. Ειναι 360¤. Σχεδον τρια χρονια τελη για το auris...
    Αφου εισαι ηδη στην σκεψη να το δωσεις, απο εμενα δωστο. Η κοροϊδια ειναι μεγαλη.
    Μονο τα τελη και φπ του bmw που γλυτωσα φετος, πληρωνω για το αουρις ΕΝΝΕΑ χρονια τελη κυκλοφοριας!
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

2. The Following 4 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-11-13), individual (30-11-13), Vassilis ///M (29-11-13), Βασιλης (07-12-13)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά....

Σε έναν κόσμο αβέβαιο απο θέμα δουλειάς και γενικότερα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας προτιμώ να το πουλήσω παρά να τους δώσω και άλλα λεφτά...

Βγαίνουν δύσκολα πλέον τα μεροκάματα...

4. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-11-13)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά....

Σε έναν κόσμο αβέβαιο απο θέμα δουλειάς και γενικότερα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας προτιμώ να το πουλήσω παρά να τους δώσω και άλλα λεφτά...

Βγαίνουν δύσκολα πλέον τα μεροκάματα...
    Όχι να το πουλήσεις φιλε μου!! Μαλλον εννοεις να το χαρισεις..

6. The Following 4 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

A8hnaios (29-11-13), Bazil Van Sinner (30-11-13), Leonidas_E39 (29-11-13), Vassilis ///M (01-12-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι να το πουλήσεις φιλε μου!! Μαλλον εννοεις να το χαρισεις..
    Να το πουλησει εννοει, αυτες ειναι οι τιμες της αγορας ειτε μας αρεσει ειτε οχι..

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα πληρωσα 132 ¤ για το auris.
    Περσυ τετοιο καιρο ημουν στην θεση σου. Τελικα το πουλησα και ολο το χρονο 'εκλαιγα' για την μαλακια που εκανα. Σημερα ομως μπορω να πω πως ενιωσα δικαιωμενος για την επιλογη μου να το δωσω.
    Επισης εχω να πληρωσω τα 10/12 ΦΠΔ της χρησης που εκανα στο bmw το '12. Ειναι 360¤. Σχεδον τρια χρονια τελη για το auris...
    Αφου εισαι ηδη στην σκεψη να το δωσεις, απο εμενα δωστο. Η κοροϊδια ειναι μεγαλη.
    Μονο τα τελη και φπ του bmw που γλυτωσα φετος, πληρωνω για το αουρις ΕΝΝΕΑ χρονια τελη κυκλοφοριας!
    ετσι ακριβως εκανα και εγω πριν 2 χρονια....οντως τον πρωτο καιρο ηταν ξενερωμα....αλλα ηθελα 880+395=1275 μονο για τα τελη κυκλοφοριας της μπεμπας.με τα ιδια χρηματα χωρις καμια υπερβολη πληρονω στο coltακι-τελη κυκλοφοριας-ασφαλεια-σερβις-κτεο-το πετρελαιο της χρονιας και μικρα μπαξιματακια!!!!
    για καποιον φυσικα που τα εισοδηματα του δεν μειωθηκαν,δεν το συζηταμε.
    ΑΛΛΑ εχω γνωστους που κομπλεξαρουν με την ιδεα της αλλαγης σε κατι μικροτερο,χωρις πλεον να εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ εισοδημα,φοβουμενοι τι θα πει ο γειτονας,η γκομενα και γενικα ο περιγυρος,λες και ειναι σπανια περιπτωση η μειωση των εισοδηματων.

9. The Following 2 Users Say Thank You to individual For This Useful Post:

A8hnaios (30-11-13), Βασιλης (07-12-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΛΛΑ εχω γνωστους που κομπλεξαρουν με την ιδεα της αλλαγης σε κατι μικροτερο,χωρις πλεον να εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ εισοδημα,φοβουμενοι τι θα πει ο γειτονας,η γκομενα και γενικα ο περιγυρος,λες και ειναι σπανια περιπτωση η μειωση των εισοδηματων.
    ΠΟΛΥ σημαντικο και ισχυει....Γι'αυτο το λογο ΟΥΤΕ παραδιδουν ΟΥΤΕ πουλανε....τι να πεις....ντροπες γκομενικες τις λεω εγω

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

11. The Following 3 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-11-13), individual (30-11-13), oldcarskickass (08-12-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαρισμα ειναι Φανη,χαρισμα,δεν μιλαμε για εμπορικα αυτοκινητα η'
    αυτοκινητα που δημιουργηθηκαν να εκτελουν χρεη μεταφορεα.
    Μιλαμε για αυτοκινητα που αποτελουν το χομπυ και την διασκεδαση
    του εκαστοτε ιδιοκτητη.Ενος ιδιοκτητη,οπως εγω,που οταν το αγορασαν
    ηξεραν οτι 1)μ'αυτα τα λεφτα παιρνεις δυο swift 2)με τα λεφτα που δινεις για καυσιμα θα μπορουσες να τα'ι'ζεις 3 C3 xιλιαρια 3)με τα λεφτα που ριχνεις στα μπαξιματα θα μπορουσες να αγοραζεις ενα παπι η' ενα σκουτερ το χρονο......αν τα προσθεσεις ολα αυτα μιλαμε για μεγαλο ποσο το οποιο ηξερες
    επισης απο την αρχη οτι θα το χασεις,αλλα θα το χεις χρησιμοποιησει και ευχαρηστηθει ο ιδιος .
    Τωρα ομως που εξισωση αλλαξε και εκτος αυτου του ποσου εχει γκρεμιστει και δυσαναλογα το αρχικο κεφαλαιο ,νομιζω πως μιλαμε για χαρισμα.
    Θυμαστε πως εβγαινε παλια μια τιμη για μεταχειρισμενο?10%τον πρωτο χρονο κατω και απο τον 2ο και μετα πηγαινε με -5% ,αν θυμαμαι καλα.
    Τωρα???

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαρισμα ειναι Φανη,χαρισμα,δεν μιλαμε για εμπορικα αυτοκινητα η'
    αυτοκινητα που δημιουργηθηκαν να εκτελουν χρεη μεταφορεα.
    Μιλαμε για αυτοκινητα που αποτελουν το χομπυ και την διασκεδαση
    του εκαστοτε ιδιοκτητη.Ενος ιδιοκτητη,οπως εγω,που οταν το αγορασαν
    ηξεραν οτι 1)μ'αυτα τα λεφτα παιρνεις δυο swift 2)με τα λεφτα που δινεις για καυσιμα θα μπορουσες να τα'ι'ζεις 3 C3 xιλιαρια 3)με τα λεφτα που ριχνεις στα μπαξιματα θα μπορουσες να αγοραζεις ενα παπι η' ενα σκουτερ το χρονο......αν τα προσθεσεις ολα αυτα μιλαμε για μεγαλο ποσο το οποιο ηξερες
    επισης απο την αρχη οτι θα το χασεις,αλλα θα το χεις χρησιμοποιησει και ευχαρηστηθει ο ιδιος .
    Τωρα ομως που εξισωση αλλαξε και εκτος αυτου του ποσου εχει γκρεμιστει και δυσαναλογα το αρχικο κεφαλαιο ,νομιζω πως μιλαμε για χαρισμα.
    Θυμαστε πως εβγαινε παλια μια τιμη για μεταχειρισμενο?10%τον πρωτο χρονο κατω και απο τον 2ο και μετα πηγαινε με -5% ,αν θυμαμαι καλα.
    Τωρα???
    Δεν ειναι χαρισμα λοιπον, ηξερες οτι αυτο που πηρες εκτος απο εργαλειο ηταν και το παιχνιδι σου. Η αγορα γεμισε αμαξια που τα σκοτωνουν, τα εξοδα αυξηθηκαν, οι τιμες επεσαν. Ειναι σαν μια μετοχη. Δεν στη χαρισε κανεις επειδη τη πηρες τσαμπα, αυτη ηταν η τιμη της..

Οποιος εχει προβλημα και δεν μπορει να κρατησει το αμαξι του, δεν πρεπει να εχει στο μυαλο οτι το χαριζει. Το πουλαει, γιατι τοσο τα δινουν ολοι πλεον.

14. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

individual (30-11-13), Loukas (30-11-13), Vassilis ///M (01-12-13)

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι χαρισμα λοιπον, ηξερες οτι αυτο που πηρες εκτος απο εργαλειο ηταν και το παιχνιδι σου. Η αγορα γεμισε αμαξια που τα σκοτωνουν, τα εξοδα αυξηθηκαν, οι τιμες επεσαν. Ειναι σαν μια μετοχη. Δεν στη χαρισε κανεις επειδη τη πηρες τσαμπα, αυτη ηταν η τιμη της..

Οποιος εχει προβλημα και δεν μπορει να κρατησει το αμαξι του, δεν πρεπει να εχει στο μυαλο οτι το χαριζει. Το πουλαει, γιατι τοσο τα δινουν ολοι πλεον.
    ετσι ακριβως!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είναι απαραίτητο να μην μπορεί να το "κρατήσει" μπορεί και να θελει μια αλλαγή.
    Το ότι θα χάσει το γνώριζε από την ημέρα που τα έσκασε για να το πάρει και χωρίς κρίση ένα αυτοκίνητο των 60000 πχ θα το εδινε περίπου 20000 μετά από 6 χρόνια.

Σελίδα 38 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 2836373839404888138 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP