Αρχικό μήνυμα απο
micz
Πάλι δεν κατάλαβες τι γράφω. Δεν είπα γι αυτούς που είναι κοπρόσκυλα, αλλά γι αυτούς που δουλεύουν. Ούτε είπα να εξυμνήσεις όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στα προηγούμενα που έγραψες μίλησες γενικά για τους δ.υ. Και δεν είδα πουθενά να βάζεις το επίθετο κακός ή κακοί δ.υ. Γενικεύεις, βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι και αυτό δεν είναι ούτε σωστό, ούτε έντιμο.
Και επίσης χάνεις και εσύ το δάσος, ποιος φταίει; Αυτός που το κάνει ή αυτός που τον ελέγχει; Και σε τι ποσοστό;
Aυτός που φταίει είναι εσύ και γενικά όσοι λένε αυτονόητα πράγματα σε άτομα που το σκαι, το mega, οι capital, οι Πορτοσάλτε, οι Πρετεντέρηδες, οι Καισάριοι, οι Παπαδημητρίου και ο υπόλοιπος συρφετός παρανοϊκών τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που νομίζουν ότι για όλα φταίνει οι δ.υ. (παρά τα σκάνδαλα δισεκατομμυρίων, τα καρτέλ, τη φοροδιαφυγή κλπ απ'τα αφεντικά των παραπάνω λακέδων και τις πλειοψηφίας των προνομιούχων της χώρας που ούτε δ.υ. είναι ούτε γενικά μισθωτοί υπάλληλοι), ότι η αριστερά θα τους πάρει τα σπίτια (τα οποια τους τα έχουν πάρει ήδη οι τράπεζες), ότι αν πάμε κόντρα στην τρόικα θα έρθουν οι πληγές του Φαραώ και άλλα τέτοια γελοία, τα οποια πάνε τόσο κόντρα στην κοινή λογική που κι ένα παιδί δημοτικού θα γέλαγε μαζί τους.
Ο μέσος Έλληνας όμως δεν το κάνει.
Αντίθετα, θεωρεί ηλίθιο οποιον του λέει ότι δεν αξίζει τέτοια τύχη και συνεχίζει να προσκυνά τα λαμόγια που τον κυβερνούν εδώ και 40 χρόνια και που τον εξαθλιώνουν κάθε μέρα και περισσότερο, πιστεύοντας με πάθος ότι δεν γίνεται αλλιώς.
ΥΓ Το παρόν ποστ θα είναι και το τελευταίο μου εδώ, κάτι που έχω πει πολλές φορές ότι θα κάνω αλλά αυτή τη φορά το εννοώ απόλυτα, γιατί πραγματικά θλίβομαι όταν τόσο πολλοί συμπολίτες μου δεν μπορούν να δουν περα από το δάχτυλό τους και τα βάζουν με όλους και με όλα εκτός από αυτά που πραγματικά φταίνε.
Τόση αποχαύνωση δεν την αντέχω.
Καληνύχτα και καλή τύχη
the more people agree with me
the more I think I'm wrong