Απλο το ερωτημα κυριε γιωργο. Εγινε η ζωη μας πιο ευκολη και καλη με αυτη την αλλαγη? Θελετε να δουμε το ιδιο και σε αλλες περιπτωσεις?
Απλο το ερωτημα κυριε γιωργο. Εγινε η ζωη μας πιο ευκολη και καλη με αυτη την αλλαγη? Θελετε να δουμε το ιδιο και σε αλλες περιπτωσεις?
sympether with chiefτης
οχι ας δοκιμαζαμε να γεινει το αντιστροφο ας πουμε τα σιτιτουρια να ανηκαν στο δημοσιο θα περνες να κλεισεις ραντεβου για το μπατσελορ και θα σου τις στελνανε στην βαφτιση του παιδιου σου μετα απο κανα δυο χρονια εοπυυ φαση και ετσι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 02-11-13 στις 11:30
αντε γεια...
Bitz (02-11-13)
Το ιδιωτικο κτεο στο χαιδαρι εκλεινε στις 7.00 ,εγω επειδη σχολαγα περιπου την ιδια ωρα εκλεισα ραντεβου για τις 6.45 στο οποιο δεν μπορεσα να ειμαι συνεπης, τους τηλεφωνησα περιπου στις 7.00 για να ζητησω συγνωμη και μου απαντησαν οτι θα με περιμενουν....το αυτοκινητο μπηκε στις 7.15 και βγηκε 7.40
Τομ απαντησα;;
Περιεργο πραμα ρε παιδι μου παντως...ολοκληρη μερα, εκατονταδες views, και μονο δυο απαντησεις.
Περιμενουμε κανα τρολοποστ με καποιο αλλο θεμα που εχει σκασει τις τελευταιες ωρες απο τα μιντια για να ξαναπαρει μπρος το θρεντ...
Και ξαναρωταω λοιπον.
Ειναι καλυτερα με ιδιωτικα κτεο?
Ηταν καλυτερα με τα δημοσια κτεο?
Καμμια διαφορα ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
Ερωτηση δυο.
Ανοιγετε ενα καινουριο μαγαζι και αναζητατε υπαλληλο. Τον υπαλληλο που θα παρετε:
Τον πληρωνετε με οτι προβλεπει ο νομος.
Τον πληρωνετε παραπανω απο οτι λεει ο νομος
Τον πληρωνετε λιγοτερο απο οτι λεει ο νομος.
Ερωτηση τρια.
Αναφεραμε το παραδειγμα ιδιωτικοποιησης των κτεο. Η ερωτηση ειναι:
Θα θελατε να δειτε το ιδιο και σε αλλες δημοσιες υπηρεσιες?
Οι απαντησεις στιν τριτη ερωτηση ειναι:
Ναι
Οχι
Δεν με ενδιαφερει.
Πειτε λοιπον οτι γραφετε εξετασεις καπου και στο ερωτηματολογιο υπαρχουν και αυτες οι τρεις, ετσι οπως τις εχω γραμμενες. Τι θα απαντουσατε?
Εμνα οι απαντησεις μου ειναι:
Καλυτερα με ιδιωτικο κτεο.
Προτιμω να ακολουθηθει το ιδιο παραδειγμα και για αλλες υπηρεσιες του δημοσιου.
Θα τον πληρωνα με οτι προβλεπει ο νομος.
Ακουω τις απαντησεις σας. Απο καποιους συμφωνα με τα γραφομενα τους μεχρι τωρα, οι απαντησεις πρεπει να ειναι:
Καλυτερα με δημοσιο κτεο
Οχι δεν θα ηθελα να δω το ιδιο παραδειγμα και με αλλες υπηρεσιες του δημοσιου
Θα τον πληρωνα με παραπανω απο οτι προβλεπει ο νομος.
Για να βλεπω απαντησεις στην ουσια λοιπον...για να αφησουμε λιγο το μπουρου μπουρου του κωλου και να δουμε τι πραγματικα πισταυουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 02-11-13 στις 18:24
sympether with chiefτης
2. Του δίνω παραπάνω απ' ότι λέει ο νόμος.
3. Θα ήθελα να γίνει το ίδιο και με άλλους τομείς του δημοσίου.
chrisgiapz3 (03-11-13), Leonidas_E39 (02-11-13), Thomelef (02-11-13)
Τομυ ξερεις πόσες φορες ξεκινησα να γραφω και σταματησα ή τα εσβησα?
η απαντηση στο αβαταρ μου ή άλλως:
"Αλλά τι είπω και λαλήσω; Μακάριοι οι λέγοντες εις ώτα ακουόντων. Φοβούμαι μήπως ομιλώ και γράφω εις ώτα εχόντων ώτα αλλά μη ακουόντων, εχόντων οφθαλμούς αλλά μη βλεπόντων."
Bazil Van Sinner (02-11-13), deepBLUE (02-11-13), doctore (03-11-13), Leonidas_E39 (02-11-13), PANOS-E60 (02-11-13), Thomelef (02-11-13), VanVIC (02-11-13)
1. Καλύτερα τα ιδιωτικά.
2. Όσα λέει ο νόμος και αν πήγιανε καλά η επιχείρηση μου και κάτι παραπάνω.
3. Σε μερικές Δ.Υ ναι στην ιδιωτικοποίηση.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Bitz (02-11-13), chrisgiapz3 (03-11-13), doctore (02-11-13), joseph (03-11-13), Leonidas_E39 (02-11-13), Thomelef (02-11-13), vagmag (02-11-13)
1. Eιναι καλυτερα με τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ,πιο σωστεςς υπηρεσιες απο τις ανυπαρκτες στα δημοσια,και μακραν πιο ανθρωπινες συνθηκες,απο τοτε που σε αντιμετωπιζαν σαν σκουπιδι και σου καθοριζαν και τη μερα.
2.Εχουμε δυο στην επιχειρηση και ειναι πανω απο αυτα που λεει ο νομος,οχι τρελλα αλλα ειναι.
3.Ναι στο μεγαλυτερο ποσοστο,αν οχι ολο του δημοσιου.
chrisgiapz3 (03-11-13)
Πολύ θα ήθελα να δώ απαντήσεις και απο άλλους.
Καλύτερα με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ( θα ήθελα να υπάρχει έλεγχος απο το δημόσιο για τη σωστή τους λειτουργία )
Τα παιδια στο μαγαζί μας έχουν πολύ παραπάνω απο το βασικό, αλλα δεν είμαστε νέο μαγαζί. Μάλλον στο νέο μαγαζί οι μισθοί θα ήταν στο βασικό και λίγο παραπάνω για να είμαστε ειλικρινής .
Ναι θα με ενδιέφερε να δώ και αλλες πολλές ιδιωτικοποιήσεις. Να ηγηθώ εδώ οτι η γνώμη μου ειναι όταν πουλάς μια δημόσια επιχείρηση ( τύπου ΔΕΗ, ΟΠΑΠ κλπ), θα μπορούσε το κρατος να την σπάει σε 3-4 μέρη και να δίνονται σε ιδωτες ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και οχι μονοπωλιακές καταστάσεις.
chrisgiapz3 (03-11-13), Konstantinos E60 (02-11-13)