Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: Tακακια για Ε60 Μ5?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 130 ευρώ στην πόρτα σου (μπρος-πίσω-μεταφ)
    Συγνώμη για το off, αλλά βλέπω τις τόσο χαμηλές αυτές τιμές που έχουν τα τακάκια που λέτε και μάλιστα για Μ5 και ειλικρινά μου φαίνονται γελοία τα 180 και 220 ευρώ που ζητάνε στα εξουσιοδοτημένα της bmw για τακάκια μπρος πίσω αντίστοιχα, για την 320! Αν είναι δυνατόν να βάζεις τακάκια σε Μ5 με 130 ευρώ μπρος πίσω και για την 320 να θες 400!

Ευτυχώς, έχω ακόμα περιθώρια μέχρι να χρειαστούν αλλαγή (ιδίως τα πίσω), πάντως το μόνο σίγουρο, με τις τιμές που βλέπω, είναι ότι αποκλείεται να βάλω τακάκια από το εξουσιοδοτημένο. Τέλος το off.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 10-04-10 στις 13:38
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

NickE60 (10-04-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη για το off, αλλά βλέπω τις τόσο χαμηλές αυτές τιμές που έχουν τα τακάκια που λέτε και μάλιστα για Μ5 και ειλικρινά μου φαίνονται γελοία τα 180 και 220 ευρώ που ζητάνε στα εξουσιοδοτημένα της bmw για τακάκια μπρος πίσω αντίστοιχα, για την 320! Αν είναι δυνατόν να βάζεις τακάκια σε Μ5 με 130 ευρώ μπρος πίσω και για την 320 να θες 400!

Ευτυχώς, έχω ακόμα περιθώρια μέχρι να χρειαστούν αλλαγή (ιδίως τα πίσω), πάντως το μόνο σίγουρο, με τις τιμές που βλέπω, είναι ότι αποκλείεται να βάλω τακάκια από το εξουσιοδοτημένο. Τέλος το off.
    Τα "εργοστασιακα" του Μ5 έχουν (αν δεν κάνω λάθος) 350+ ευρώ μόνο τα μπροστινά!

Rides
    1

Προεπιλογή

Το θέμα είναι το γιατί όμως! Αφού τα τακάκια που λέτε είναι παρόμοιων, ίσως και ανώτερων προδιαγραφών, για ποιο λόγο η bmw υπερκοστολογεί τόσο εξώφθαλμα τα εργοστασιακά? Τί παραπάνω υποτίθεται ότι προσφέρουν ώστε να δικαιολογούνται οι πολλαπλάσιες τιμές? Απ'ό,τι φαίνεται τίποτα, απλά μερικοί ψάχνουν για θύματα...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή ??????????

δεν ξερω τι θα πουν οι ειδικοι εγω αυτα φοραω και ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος..δεν εχω πολι βρομια στις ζαντες ΚΑΘΟΛΟΥ θορυβο.....απο τα ποιο βασικα εφοσων και απο αποδοση ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος για τα λεφτα τους..

https://global.ebay.com/EBC_YELLOWST...246369960/item

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξερω τι θα πουν οι ειδικοι εγω αυτα φοραω και ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος..δεν εχω πολι βρομια στις ζαντες ΚΑΘΟΛΟΥ θορυβο.....απο τα ποιο βασικα εφοσων και απο αποδοση ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος για τα λεφτα τους..

https://global.ebay.com/EBC_YELLOWST...246369960/item
    Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω δοκιμάσει μόνο τα Redstuff με τρυπητούς δίσκους 345mm (από 545i) σε Ε60 βάρους 1600Kg + 4 άτομα + μπαγκάζια, και υπήρξαν φάσεις που στα πολλά χλμ ....έμεινα εντελώς από φρένα. Φυσικά τα έβγαλα σύντομα και έβαλα πάλι τα εργοστασιακά...

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν κανεις καθολου λαθος,εφαγες και 14 εωροπουλα προς τα κατω!!!!
    Τελικα τι τακακι να βαλω εμπρος στο Μ5?

Υ.Γ Εχω 41300 χ.λ.μ. και εχω αλλαξει μια φορα τα πισω τακακια στα 36000 χ.λ.μ. με ελαχιστη φθορα στους πισω δισκους (μαλλον λογο αντισπιν)και μπροστα πλησιαζω την πρωτη αλλαγη με καθολου φθορα (νυχι)στους δισκους

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια της BMW στη Λαρισα για αλλαγη λαδιων/σερβις 18.000χιλ. δες χρεωσεις:
    Eργασια 13,50
    φιλτρο λαδιου 6,80
    υγρο παμπριζ 0,99
    castrol 0w-40 edge sport 5L 74,10

Συνολο 95,39
    ΦΠΑ 21% 20,03

ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 115,42

Ουσιαστικα μονο για αλλαγη λαδιων 115 ευρω!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP