Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι μονο συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν πιο αγρια τα πράγματα για εναν και μόνον απλούστατο λογο: δεν βγαίνει ο λογαριασμός.

Αν είναι να περιμένετε 10 χρόνια περιμένετε και άλλα 25 να βγάλετε και ιστορικές πινακίδες....

Τι λετε ρε παιδια; Εγώ συγνώμη το έκανα, 12 χρόνια για την ακρίβεια εκανα 10.000χιλιομετρα και δεν το ξανακάνω.

Περιμένετε εσείς να αλλάξουν τα πράγματα.....
    το να κανεις κριτικη με τα κοπια και τα θελω των αλλων ειναι πολυ ευκολο, για να μην πω τιποτα αλλο.....

εσυ εαν ειχες δωσει 120000+ ευρα για το αυτοκινητο σου και το ειχες σε κατασταση βιτρινας, θα το εδινες 20000 χιλιαρικα;

η καθε περιπτωση λοιπον ειναι ξεχωριστη, για αυτο περιορισου στο ΕΓΩ και ασε τους αλλους να τα κανουν ιστορικα-κοτετσια......, οτι θελουν τελος παντων!!!

2. The Following 9 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (11-08-13), doctore (12-08-13), Dr. Yamastura (11-08-13), EVERGET (11-08-13), kostas 325 (11-08-13), Leonidas_E39 (11-08-13), mark e92 (11-08-13), micz (11-08-13), Thomelef (11-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να κανεις κριτικη με τα κοπια και τα θελω των αλλων ειναι πολυ ευκολο, για να μην πω τιποτα αλλο.....

εσυ εαν ειχες δωσει 120000+ ευρα για το αυτοκινητο σου και το ειχες σε κατασταση βιτρινας, θα το εδινες 20000 χιλιαρικα;

η καθε περιπτωση λοιπον ειναι ξεχωριστη, για αυτο περιορισου στο ΕΓΩ και ασε τους αλλους να τα κανουν ιστορικα-κοτετσια......, οτι θελουν τελος παντων!!!
    Κριτική; κατάθεση προσωπικής εμπειρίας έκανα και πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. κι εγώ από τους χαμένους ειμαι μην φοβάσαι. Οχι τοσο βέβαια, αλλά αρκετα.

Αν μου ήταν βαρίδι εννοείται θα το έδινα. Stop loss που λένε στην δουλειά μου. ΕΓΩ διευκρινίζω για να μην παρεξηγεισε.

:-)

4. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

alexm (11-08-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κριτική; κατάθεση προσωπικής εμπειρίας έκανα και πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. κι εγώ από τους χαμένους ειμαι μην φοβάσαι. Οχι τοσο βέβαια, αλλά αρκετα.

Αν μου ήταν βαρίδι εννοείται θα το έδινα. Stop loss που λένε στην δουλειά μου. ΕΓΩ διευκρινίζω για να μην παρεξηγεισε.

:-)
    δεν παρεξηγουμαι......
    εχουμε που χουμε την σκασμαρα μας.....και εσυ μας λες να περιμενουμε για να το κανουμε ιστορικο, τι θες να σου πω;

Υ.Γ: την σωληνουργεια κορινθου πως την βλεπεις.....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP