Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: [E36] 1997 316i sedan: Ναι ή όχι;;;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μίτση Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστώ τόσο (μα τόσο!!!) πολύ όλους σας!!!!!!! Αλλά επειδή όπως είπε ο Spar@ ούτε ξέρω, ούτε και υπάρχει καμία περίπτωση να αρχίσω να ψάχνω να βρώ μόνη μου ανταλλακτικά και θα πηγαίνω κατευθείαν συνεργείο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) μάλλον θα αποδειχθεί τρύπιος κουμπαράς η μπεμπίτσα για εμένα και δεν συμφέρει... Από γνωστό δεν βρίσκω κάτι τέτοιο που ψάχνω (Ε36) κι έτσι μάλλον το ξεχνάω για μία ακόμα φορά το "όνειρο" και προσγειώνομαι στην πραγματικότητα!!! Κάποια άλλη στιγμή ίσως μπορέσω κι εγώ να μπω μέσα στη δική μου μπέμπα...

Και για μία ακόμα φορά σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ!!!!!!!
    Αν για σενα το bmw ειναι "ονειρο" δοκιμασε να το κανεις πραγματικοτητα, οταν θα μπορεις να παρεις ενα σωστο bmw δηλαδη ενα bmw που ειναι bmw...
    ενα 36αρι 20 15ετιας που εχει πανω απο 300.000κμ γυρισμενα απο 3 διαφορετικους ιδιοκτητες που περασαν απ τα χερια του, δεν ειναι bmw...
    και το ονειρο αυτο θα γινει εφιαλτης...
    Οπως ειπαν πολλοι εδω χιλιες φορες να δωσεις κατι παραπανω να παρεις 46αρι, που εμενα με βρισκει αντιθετο...
    γιατι με 3κ παιρνεις ενα καλο 36αρι ενω με 4 ενα χαλια 46αρι....
    το θεμα σου ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο θα ειναι σωστο, οποτε για μενα, αν το θες πραγματικα, κανε υπομονη με τα χρηματα σου και θα βρεις το σωστο ή απο καποιον απο εδω μεσα ή απο καποιον που το ειχε και αυτος "ονειρο"...
    Αν δεν θες να μπλεξεις καν, υπαρχουν ωραιοτατα αυτοκινητα μικρομεσαια 1400 κυβικων του 2005-6 με 3-3500ευρο....τα οποια ειναι πολυ περισσοτερο "bmw" απο πολλα bmw που βλεπουμε στον δρομο...

2. The Following 4 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

pilot (20-06-13), Ptboul (20-06-13), Κωνσταντίνος (24-06-13), Μίτση (19-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP