Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: [E36] 1997 316i sedan: Ναι ή όχι;;;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! Για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές... Αλλά, να, τώρα μπερδεύτηκα!!! Ε36, Ε46 ή κουβά όπως είπε και ο φίλος Ziaba???

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μίτση Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! Για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές... Αλλά, να, τώρα μπερδεύτηκα!!! Ε36, Ε46 ή κουβά όπως είπε και ο φίλος Ziaba???

Εφοσον μπηκες σε bmwδοφουμ να ρωτησεις σημαινει εχεις το μικροβιο......αρα ξεχνα τον προαναφερθεντα κουβα ( δεν ηταν αλλωστε προταση του συμφορουμιτη ......αλλα σχημα λογου! τουλαχιστον οπως εγω το εξελαβα)

Τωρα στα υπολοιπα......
    Καθαρα Ε46 κατα την γνωμη μου! Πιο καινουριο αμαξι χρονολογιακα και εκτος αυτου υπαρχει πιστευω και ενα χασμα τεχνολογιας αναμεσα Ε46 και Ε36 υπερ του 46ριου......... και τα παραπανω χρηματα για αγορα ισως τα γλιτωσεις αργοτερα!
    Βεβαια ενα καλο και προσεγμενο 36αρι μπορει να ειναι καλυετρο απο ενα οχι καλα συντηρημενο 46αρι......
    Αλλα στο μεταχειρο παντα υπαρχει αμφιβολια και ρισκο!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

ziaba (17-06-13), Μίτση (18-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πόσο δίκιο έχεις Dermatis... Από μικρή το είχα το μικρόβιο, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να έχω μια "μπεμπίτσα"... Θα κάνω υπομονή και θα το ψάξω κι άλλο!!!
    Και βέβαια εννοείται ότι κατάλαβα πως το είπε ο Ziaba για το κουβαδάκι και έκανα πλάκα κι εγώ!!! Ανάμεσα σε 4πορτη μπέμπα και κουβαδάκι υπάρχει χάος άλλωστε!!!!

5. The Following 4 Users Say Thank You to Μίτση For This Useful Post:

A8hnaios (19-06-13), Bazil Van Sinner (18-06-13), Dermatis (18-06-13), ziaba (18-06-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ξεχνα τα 36αρια, μη τα κοιτας καν. Συνεχισε να μαζευεις χρηματα και ψαξε για καλο Ε46.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP