Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 19-06-13 στις 21:06
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
καλα μην μας αφησεις κιολας,ακομη δεν ηρθες!!!
στην επομενη προσπαθεια αγορας μπεμπε,θα εισαι τοσο ενημερωμενη που θα παθει πλακα ο πωλητης!!!![]()
Αν για σενα το bmw ειναι "ονειρο" δοκιμασε να το κανεις πραγματικοτητα, οταν θα μπορεις να παρεις ενα σωστο bmw δηλαδη ενα bmw που ειναι bmw...
ενα 36αρι 20 15ετιας που εχει πανω απο 300.000κμ γυρισμενα απο 3 διαφορετικους ιδιοκτητες που περασαν απ τα χερια του, δεν ειναι bmw...
και το ονειρο αυτο θα γινει εφιαλτης...
Οπως ειπαν πολλοι εδω χιλιες φορες να δωσεις κατι παραπανω να παρεις 46αρι, που εμενα με βρισκει αντιθετο...
γιατι με 3κ παιρνεις ενα καλο 36αρι ενω με 4 ενα χαλια 46αρι....
το θεμα σου ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο θα ειναι σωστο, οποτε για μενα, αν το θες πραγματικα, κανε υπομονη με τα χρηματα σου και θα βρεις το σωστο ή απο καποιον απο εδω μεσα ή απο καποιον που το ειχε και αυτος "ονειρο"...
Αν δεν θες να μπλεξεις καν, υπαρχουν ωραιοτατα αυτοκινητα μικρομεσαια 1400 κυβικων του 2005-6 με 3-3500ευρο....τα οποια ειναι πολυ περισσοτερο "bmw" απο πολλα bmw που βλεπουμε στον δρομο...
pilot (20-06-13), Ptboul (20-06-13), Κωνσταντίνος (24-06-13), Μίτση (19-06-13)
εγω θα προτεινα να το παρεις.σιγουρα ενα ε46 ειναι προτιμοτερο απο ενα ε36 για τους λογους που εχουν αναφερθει.σιγουρα υπαρχουν καλοδιατηρημενα και κακομεταχειρισμενα.με οσα αναφερθηκαν εχεις παρει μια πρωτη γευση για το πως θα διαχωρισεις τον χρυσο απο τον ανθρακα και τους ελεγχους που πρεπει να κανεις πριν την αγορα, οι οποιοι δεν κοστιζουν μια περιουσια. σε περιπτωση που κατι παει στραβα και δεν αποκαλυφθει στον ελεγχο και δεν επειγει θα το αποκαταστησεις με μτχ ανταλλακτικα εν καιρω.οι ενδεχομενες βλαβες που μπορει να αντιμετωπισεις δεν κοστιζουν για παραδειγμα οσο σε ενα Μ3 ε36. αγορασα μτχ μηχανη Μ43 απο ε36 του 98-99 με 120.000χλμ ,καταλυτη,κομπρεσορα,εγκεφ λο,εξατμισηκτλ με 350 ευρω.αν θες ενα αριστο αυτοκινητο θα το πληρωσεις αναλογα.αν ομως συνειδειτα κανεις ορισμενες παραχωρησεις σε λεπτομερειες μπορεις με τη παροδο του χρονου να το φερεις στα μετρα σου οσον αφορα την μηχανικη και εξωτερικη κατασταση δινοντας τμηματικα τα χρηματα.προσωπικα θεωρω το ε36 μπροστα απο την εποχη του σε αρκετα πραγματα που εκτος απο το design που ειναι υποκειμενικο(εμενα μου αρεσει ακομα) εισηγαγε και αρκετα στοιχεια για την εποχη του οπως κλιματρονικ,αντισπιν,πολλα πλους συνδεσμους σε μια εποχη που το ΑΒς οταν υπηρχε σε καποιο αυτοκινητο το κολλουσαν με αυτοκολητα στο πορτ μπαγκαζ.μιλαμε για ενα αυτοκινητο με πισω κινηση που φορεσε κινητηρες απο 102 μεχρι 321 αλογα και δεν εχει καμια σχεση με την αλφα ακομα και σε 316 και θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενη.
Δεν σας αφήνω aristend!!! Εδώ θα είμαι και θα σας παρακολουθώ και όταν θα φτάσει η ώρα για τη δικιά μου μπέμπα, πού ξέρεις(μπορεί και να έχω μάθει να κάνω μόνη μου service!!!!!!!
![]()
![]()
το δικό μου 36άρι δε μου χει ζητήσει σχεδόν ΤΠΤ από ζημίες κ είναι κοντά 20 χρόνων + συντήρηση του μου κοστίζει το ίδιο με τα προηγούμενα πολύ πιο μικρα, πιο καινούρια (με 10 χρόνια διαφορά) που χα. το μόνο αρνητικό είναι η κατανάλωση εντός
Μίτση το 'πιασες ε;;; Ο ziaba ψάχνει να πουλήσει το 36άρι του!!! Καλορίζικο!!
Πέρα από την πλάκα....ziaba για να μη σου βγάλει τίποτα ουσίας ένα αμάξι 20+ ετών, προφανώς του κάνεις κ την ανάλογη συντήρηση. Βέβαια είναι κ θέμα τύχης. Αλλά κ η σωστή κ έγκαιρη συντήρηση παίζει το ρόλο της. Πόσο εύκολο (τυχερό) είναι να βρει κάποιος ένα τέτοιο 36άρι; Και επίσης πιστεύω αν το πούλαγες...2000 δεν θα το έδινες...
Ε36 M44Β19
ziaba (20-06-13)
ziaba μου το δίνεις??? Α, καλό ε!!!
ziaba (20-06-13)
Tsik.D. (20-06-13)
Εάν η τιμή πώλησης είναι 2-3... κ εσύ πιστεύεις ότι δεν αξίζει τόσα λίγα το δικό σου σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν, τότε απλά δεν το πουλάς.
Συγκεκριμένα, είναι πάρα πολλά ακόμα τα 36άρια που πωλούνται πάνω από 2-3 χιλιάρικα. Όπως επίσης είναι πολλά αυτά που πωλούνται 1500...δεν λέει κάτι αυτό. Όποιος ξέρει τι έχει (και να είναι καλό αυτό που έχει)...2000 δεν το πουλάει.
Εκτός κι αν είναι θέμα πραγματικά έκτατης ανάγκης. Τότε πάω πάσο κ το δίνεις για ένα κομμάτι ψωμί.
Ε36 M44Β19