Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 122

Θέμα: Συναγερμοί σπιτιού

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω μόνο να χτυπήσει η σειρήνα αν μπει κάποιος μέσα όταν θα είμαι μέσα. Συνδρομή δεν θέλω.

Σχεδιάζω να το ψάξω και να τοποθετήσω σε 1-2 μήνες, φίλε fast-enough σε ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω και μαζί σου.
    Και εγώ που έχω στο σπίτι μου για την οικογένειά μου, δεν έχω συνδρομή. Το αντιμετωπίζω με άλλο τρόπο.
    Όποτε θες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου, να πούμε 2 πραγματάκια.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις από εμένα όπως καταλαβαίνεις, αλλά προσωπικά σε κάθε πελάτη και φίλο οφείλω να παρουσιάζω τα των συναγερμών όπως είναι στην πραγματικότητα.

Ένα απλό παράδειγμα είναι το γεγονός πως κανένα σύστημα δε θα αποτρέψει τον επαγγελματία κλέφτη - εγκληματία που έχει βάλει ένα σπίτι στο μάτι.
    Εκεί υπάρχουν άλλες λύσεις οι οποίες απομακρύνονται από τις δυνατότητες του μέσου πολίτη.
    Σίγουρα όμως ένα σύστημα θα αποτρέψει τον περαστικό ή ευκαιριακό κλέφτη, τον μπουκαδόρο που θα προτιμήσει την ευκολότερη λεία. Θα μπει στο απροφύλακτο διπλανό...
    Όποτε λοιπόν θες, είμαι διαθέσιμος για κουβέντα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-06-13), wheelman (14-06-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεχνάς Κώστα ότι είμαι ευτυχής κάτοικος του ΣυΣκάτου. Ήτοι ένα κωλοδιαμερισματάκι με μία μπαλκονόπορτα όλη κι όλη και μια πόρτα. (τα παράθυρα δεν τα βάζω μέσα - πρέπει να είσαι ο σπάϊντερμαν).

Επίσης ότι αξίζει εκεί μέσα είναι το κορμί μου κ ο μπέμπης - άντε κ η γυναίκα .

Θέλω μόνο να χτυπήσει η σειρήνα αν μπει κάποιος μέσα όταν θα είμαι μέσα. Συνδρομή δεν θέλω.

Σχεδιάζω να το ψάξω και να τοποθετήσω σε 1-2 μήνες, φίλε fast-enough σε ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω και μαζί σου.
    Εγώ έχω βάλει της Paradox, μια χαρά μέχρι τώρα χωρίς false alarms, και φτηνός θα έλεγα.

Βάλε καλής ποιότητας παγίδες και P.I.R και θα είσαι οκ.

Οσον αφορά το ΚΛΣ, εναλλακτικά τον συνδέεις στο σταθερό ή σε gsm transmiter και σε καλεί σε προκαθορισμένα νούμερα,
    οπότε όταν λείπουν όλοι και σε καλέσει το σπίτι σου ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν θές να το πάς ποιο μακρυά, μπορείς να βάλεις module προκειμένου να δίνεις εντολές απομακρυσμένα σε ότιδήποτε κουμπώνει Χ10
    και να συνδέσεις και μερικές ασύρματες κάμερες προκειμένου να έχεις live feed απο το κινητό.

4. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-06-13), Kostas_1 (14-06-13), S8N (14-06-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλας για καμερες εντος του σπιτιου ? (επειδη μονο εντος σπιτιου δεν υπαρχει κινηση), Γιατι εκτος σπιτιου δεν εχει και πολυ νοημα, εκτος αν μιλαμε για εκεινες στις σουπερ ντουπερ με τιμη στην στρατοσφαιρα ...
    Μιλάω για κάμερες γενικά. Εντός ή εκτός σπιτιού μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι το οπτικό πεδίο και τα εμπόδια.
    Επιπλέον οι τιμές γενικότερα στα είδη "προστασίας" (βλέπε cctv, IR, MW, alarm, κλπ) έχουν πέσει πάρα πολύ.
    Πάντως δε μιλάω για κάμερες και τιμές από τη στρατόσφαιρα...

6. The Following 3 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-06-13), ntinos (14-06-13), vagmag (14-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάω για κάμερες γενικά. Εντός ή εκτός σπιτιού μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι το οπτικό πεδίο και τα εμπόδια.
    Επιπλέον οι τιμές γενικότερα στα είδη "προστασίας" (βλέπε cctv, IR, MW, alarm, κλπ) έχουν πέσει πάρα πολύ.
    Πάντως δε μιλάω για κάμερες και τιμές από τη στρατόσφαιρα...
    Μια προσφορα που εδωσαν σχετικα προσφατα (προ 3μηνου), με καταγραφικο DIXIE με 8 εισοδους, 4 day/night καμερες DIXIE, ενα ups (...), ενα 12βολτο παλμοτροφοδοτικο, εναν σκληρο δισκο 1Tb, ενα modulator, και μια οθονη 21", συνολο 3.111 ευρω, (ΜΑΖΙ με την τοποθετηση) μου φανηκαν καπως καμποσα...

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια προσφορα που εδωσαν σχετικα προσφατα (προ 3μηνου), με καταγραφικο DIXIE με 8 εισοδους, 4 day/night καμερες DIXIE, ενα ups (...), ενα 12βολτο παλμοτροφοδοτικο, εναν σκληρο δισκο 1Tb, ενα modulator, και μια οθονη 21", συνολο 3.111 ευρω, (ΜΑΖΙ με την τοποθετηση) μου φανηκαν καπως καμποσα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    850 καταγραφικο
    1000 καμερες
    150 ups
    120 παλμοτροφοδοτικο
    200 hdd (80 ευρω κανει στο πλαισιο)
    80 modulator
    130 monitor

Δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως με τα emoticons ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Οτι ειναι καπως καμποσα.

Το τελευταιο setup που βαλαμε εμεις πηγε τα μισα με πληρη αποδειξη και αρκετα παραπανω πραγματα απο αυτα που λες.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

fast-enough (14-06-13), ntinos (14-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι ειναι καπως καμποσα.

Το τελευταιο setup που βαλαμε εμεις πηγε τα μισα με πληρη αποδειξη και αρκετα παραπανω πραγματα απο αυτα που λες.
    Το συγκεκριμενο καταγραφικο & οι συγκεκριμενες (4) καμερες κοστιζουν 1800-2000 ευρω (τιμες skroutz)

To αν τα 850 για καταγραφικο ειναι σπαταλη, ειναι αλλο θεμα.

Στα 3.111 που μου ζητησαν, ειναι μαζι και η τοποθετηση, το κοστος της οποιας εξαρταται απο διαφορες παραμετρους, μια εκ των οποιων ειναι (πχ), αλλο 80 μετρα καλωδια, και αλλο 700. Καλωδια και τα αναλογα παραφερναλια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Α, αρα δεν εχεις καλωδια.
    Ετσι πες.

Εμεις δεν εχουμε καταγραφικο αλλα ενα παλιο λαπτοπ με γιουπιες και μια τεραστια δισκαρα.
    Τα ρανταρ ειναι κινησης και θερμικα, αλλα ολες οι εγκαταστασεις εγιναν το 2000 που φτιαξαμε το σπιτι.
    Οποτε απλα μπριζωθηκαν στις αναμονες τα πραγματα.
    Δυο καμερες που εχω τωρα ειναι foscam και τις συνιστω.

14. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

ntinos (14-06-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

850 καταγραφικο
    1000 καμερες
    150 ups
    120 παλμοτροφοδοτικο
    200 hdd (80 ευρω κανει στο πλαισιο)
    80 modulator
    130 monitor

Δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως με τα emoticons ...
    Ακριβώ αυτό που είπε και ο Πρόεδρος.
    Είναι πολλά τα χρήματα.
    Η επιλογή του εξοπλισμού ήταν δική σου ή όχι; Δηλαδή εσύ είπες πως θες τη συγκεκριμένη εταιρεία?

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP