Αρκει να μην εχεις σκυλο ομως Κωνσταντινε
Αρκει να μην εχεις σκυλο ομως Κωνσταντινε
Ναι υπαρχει θεμα οταν υπαρχει σκύλος!
Οκ, κατανοητος.
Ψαχνουμε μια φθηνη, αξιοπιστη και καλη λυση.
Η απαντηση ειναι PARADOX.
Δες τα διαφορα μοντελα πληκτρολογίων και κεντρικης μοναδας, αναλογα τι δυνατοτητες θελεις να εχει ΚΑΙ μελλοντικα - επεκτασεις και προχωρα.
Σειρηνες τουλαχιστον 2. Μια μεσα και μια εξω οπωσδηποτε
mitsos_chania (14-06-13), Ptboul (14-06-13), wheelman (14-06-13)
Επίσης δες τους Crow πέρα από Paradox οι οποίοι προωθούνται αρκετά τελευταία.
Όσο για το VMD (Video Motion Detection), είναι λογισμικό που βλέπει διαφοροποιήσεις μεταξύ των frames του Video στις περιοχές που έχεις ορίσει.
Λειτουργεί αρκετά καλά, ενώ υπάρχει δυνατότητα να μην χτυπάει στα κατοικίδια μέχρι κάποιο μέγεθος.
Αν θες μια προσφορά για συναγερμό, στείλε μου πμ να τα πούμε. Εγώ και ένας φίλος - συγκάτοικος - συμφοιτητής έχουμε σχετική εταιρεία.
Konstantinos E60 (14-06-13), Ptboul (14-06-13)
Ptboul (14-06-13)
Ξεχνάς Κώστα ότι είμαι ευτυχής κάτοικος του ΣυΣκάτου. Ήτοι ένα κωλοδιαμερισματάκι με μία μπαλκονόπορτα όλη κι όλη και μια πόρτα. (τα παράθυρα δεν τα βάζω μέσα - πρέπει να είσαι ο σπάϊντερμαν).
Επίσης ότι αξίζει εκεί μέσα είναι το κορμί μου κ ο μπέμπης - άντε κ η γυναίκα.
Θέλω μόνο να χτυπήσει η σειρήνα αν μπει κάποιος μέσα όταν θα είμαι μέσα. Συνδρομή δεν θέλω.
Σχεδιάζω να το ψάξω και να τοποθετήσω σε 1-2 μήνες, φίλε fast-enough σε ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω και μαζί σου.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Konstantinos E60 (14-06-13)
Μου αρέσει η ιδέα.
Βάζεις κάμερα... μόλις αντιληφθεί δλδ κίνηση ανάβει, δίνει σήμα και καταγράφει ;;;
Μπορεί να δώσει πχ σε τηλεόραση στο δωμάτιο ;
Επίσης, αν με κάποιο τρόπο πλησιάσει κάποιος, και τη βγάλει από την πρίζα, κόψει καλώδιο, τη βάψει με σπρέυ.... απλά είναι ανενεργή... και δεν παίρνεις χαμπάρι ή χτυπάει καποιο αλάρμ;;;
Αυτά όλα δίνουν σήμα στο συναγερμό ;;;
Η κάμερα είναι μόνιμα αναμένη. Αν δεν θες να καταγράφει, δεν καταγράφει.
Αν αντιληφθεί κίνηση, τότε δίνει σήμα και "χτυπάει" ο συναγερμός.
Το ίδιο γίνεται και όταν υπάρχει απώλεια σήματος (κόψιμο καλωδίου, ή βλάβη).
Αν κάποιος τη βάψει, τότε ισχύει το ίδιο όπως και στην περίπτωση κίνησης.
Γενικά υπάρχουν συστήματα τα οποία είναι πού παραμετροποιήσιμα.
Konstantinos E60 (14-06-13), Ptboul (14-06-13)
Ptboul (15-06-13)