Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 122

Θέμα: Συναγερμοί σπιτιού

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    με τα όπλα δεν τα πάω καλά....
    Ελπίζω να μην έχει και ο κλέφτης....

Περιμετρική ζώνη με κάτι τέτοιο ;;;
    https://www.smarteck.gr/sinagermoi_o...detectors.html

αυτός που μου έβαλε το συναγερμό που έχω για μέσα στο σπίτι, μου πρότεινε αυτά.... της εταιρίας ABI.... και μου λέει ότι τα καθένα ξεκινάει από 350 ευρώ και θέλω καμιά 6, και βάλε και καλώδια, και βάσεις τσιμεντένιες... που θα φτάσουμε ;;
    https://cuibihu2004.en.made-in-china...ired-ABI-.html

έχετε άλλες λύσεις ;;;
    Ναι κατι σαν αυτο στο πρωτο λινκ. Πάρε τιμές και απο αλλους Βαγγέλη γιατι πολλά μου ακουγονται τα 350 για το ενα.

2. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

S8N (13-06-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι κατι σαν αυτο στο πρωτο λινκ. Πάρε τιμές και απο αλλους Βαγγέλη γιατι πολλά μου ακουγονται τα 350 για το ενα.
    Πάρα πολλά...
    Γιατί δε σκέφτεσαι σύστημα με κάμερες και Video Motion Detection με έξοδο προς το συναγερμό?

4. The Following 2 Users Say Thank You to fast-enough For This Useful Post:

S8N (13-06-13), vagmag (13-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fast-enough Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρα πολλά...
    Γιατί δε σκέφτεσαι σύστημα με κάμερες και Video Motion Detection με έξοδο προς το συναγερμό?
    μία επεξήγηση παρακαλώ , μιας και είμαστε άσχετοι...

6. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

Ptboul (14-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

μου πρότεινε και μία λύση με κάμερες...

16 Channel H.264 DVR VGA(Main) + BNC(Main/Call) Outputs Easy operating and configuration GUI Support Touch Panel LCD Monitor Trouble free DDNS setup Fully Control DVR via Network Free CMS support E-map Support iPhone, iPad, Android, BlackBerry. PTZ control via iPhone, iPad, Android. Support MAC system HDMI output (optional) με 350 ευρώ

Διάφορες κάμερες από 90 έως 210 ευρώ

PD-1218
    CCTV 12V DC DC Power Distribution Box for 18 Cameras. 10A, w/ 18 LED 85 ευρώ

AU-TP02.
    Twin-paired Transmiter & Receiver, max. 230 meter/ color or 400 meter/ B/W ( 1 pair per set) NEW: with BNC Connector + CABLE 12 ευρώ

UTP IKUSI μάλλον το μέτρο 0,34 ευρώ

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ 1ΟΟΟGB 87 ευρώ

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ....

Ο μόνος λόγος που συζήτησα για κάμερες, είναι γιατί άντε και χτύπησε ο συναγερμός.... Μετά τι κάνεις, αφού δεν έχεις οπτική επαφή ;;; Εϊναι απλά λάθος συναγερμός ή υπάρχει άνθρωπος κλπ....

Ίσως με τις κάμερες γίνεται προκλητική η κατάσταση.... Αλλά το άλλο που πρότεινε ο φίλος fast-enough ... φαντάζει καλό... αλλά δεν έχω πλήρη εικόνα...

Και να ξερε ο κλέφτης ότι δεν υπάρχει κάτι στο σπίτι να κλαπεί....
    Εμείς απλά να μη μας κάνει κάποιος κακό θέλουμε. Αν απουσιάζουμε ας μπει και ας πάρει ότι βρει

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο μόνος λόγος που συζήτησα για κάμερες, είναι γιατί άντε και χτύπησε ο συναγερμός.... Μετά τι κάνεις, αφού δεν έχεις οπτική επαφή ;;; Εϊναι απλά λάθος συναγερμός ή υπάρχει άνθρωπος κλπ....

Ίσως με τις κάμερες γίνεται προκλητική η κατάσταση.... Αλλά το άλλο που πρότεινε ο φίλος fast-enough ... φαντάζει καλό... αλλά δεν έχω πλήρη εικόνα...

Και να ξερε ο κλέφτης ότι δεν υπάρχει κάτι στο σπίτι να κλαπεί....
    Εμείς απλά να μη μας κάνει κάποιος κακό θέλουμε. Αν απουσιάζουμε ας μπει και ας πάρει ότι βρει
    Ψαξε και για πτυσόμενα κάγκελα για να είσαι όσο το δυνατον καλυμένος.Περιμετρικός σε συνδυασμό με κλειστό κύκλωμα είναι πολύ καλή λύση αλλα λειτουργεί αποτρεπτικά κυρίως.
    Αν ο "άλλος" ξερει οτι εχεις συστήματα ασφαλείας και αποφασίσει να μπεί στο σπίτι θα μπει αποφασισμένος να κάνει κακό και δυστηχώς ξέρεις πόσο ευκολα ανοίγει μια μπαλκονόπορτα ή ένα παράθυρο.

9. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

vagmag (14-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

πάντως καλές οι ιστορίες με καραμπίνες και όπλα , μακάρι να γινόταν όπως στις ταινίες όπου κερδίζει ο καλός, αλλά δυστυχώς σε real life φαντάζομαι γνωρίζετε ότι θα βρείτε τον μπελά σας νομικά.

Και άντε και τραυματίσατε τον κλέφτη και τον συλλαμβάνει η αστυνομία.

Νομίζετε ότι θα μπει ισόβια; Οι κατηγορίες που θα τον βαρύνουν θα είναι παράνομη οπλοκατοχή/οπλοχρησία, και παράνομη διάρρηξη. Ψιλοχαζά δηλαδή. Σε λίγο καιρό θα είναι έξω. Εκτός αν έχει τρελά βεβαρημένο παρελθόν και πάει μέσα για πολύ καιρό. Αλλά ακόμα κι έτσι όλοι αυτοί έχουν κολλητούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Εγώ ΔΕΝ θα αισθανόμουν άνετα κάθε φορα που θα έβγαινα από το σπίτι.

11. The Following 2 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

S8N (14-06-13), vagmag (14-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως καλές οι ιστορίες με καραμπίνες και όπλα , μακάρι να γινόταν όπως στις ταινίες όπου κερδίζει ο καλός, αλλά δυστυχώς σε real life φαντάζομαι γνωρίζετε ότι θα βρείτε τον μπελά σας νομικά.

Και άντε και τραυματίσατε τον κλέφτη και τον συλλαμβάνει η αστυνομία.

Νομίζετε ότι θα μπει ισόβια; Οι κατηγορίες που θα τον βαρύνουν θα είναι παράνομη οπλοκατοχή/οπλοχρησία, και παράνομη διάρρηξη. Ψιλοχαζά δηλαδή. Σε λίγο καιρό θα είναι έξω. Εκτός αν έχει τρελά βεβαρημένο παρελθόν και πάει μέσα για πολύ καιρό. Αλλά ακόμα κι έτσι όλοι αυτοί έχουν κολλητούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Εγώ ΔΕΝ θα αισθανόμουν άνετα κάθε φορα που θα έβγαινα από το σπίτι.
    Αναμφισβήτητα μια κυνηγετική άδεια και μια καραμπίνα δε σημαίνει ότι μπορείς να σκοτώνεις όπως ο 007, ούτε ότι πυροβολείς σαν τον Άνθρωπο Χωρίς Όνομα. Ο ρόλος της είναι συνήθως καθαρά φοβιστικός και αποτρεπτικός. Εκείνοι που πρέπει να πάρουν το μήνυμα, το παίρνουν. Τώρα, αν είναι να στην πέσουν 5 καταζητούμενοι με καλάσνικωφ, ούτε το Airwolf δε σε γλυτώνει.

13. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

chrisgiapz3 (14-06-13), Ptboul (14-06-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

άσχετο: O πιτσιρικάς στην ΠαιαΝία - αν θυμάστε το περιστατικό - αθωώθηκε από το δικαστήριο. (είχε πάει όλη η Παιανία για συμπαράσταση)

σχετικό: προσανατολίζομαι κ εγώ να βάλω συναγερμό στο σπίτι αλλά δεν έχω ιδέα τι και πως. Προεγκατάσταση υπάρχει (παγίδες στα παράθυρα - τι μλκς αλήθεια, τις έβαλαν στα τζάμια αντί τα παντζούρια - και καλωδίωση). Οπότε για σειρήνες, πάνελ, φωτοκυτταρα κλπ πόσο πάει το μαΛΛί; Τι άλλο πρέπει να προσέξουμε;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Kostas_1 (14-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    άσχετο: O πιτσιρικάς στην ΠαιαΝία - αν θυμάστε το περιστατικό - αθωώθηκε από το δικαστήριο. (είχε πάει όλη η Παιανία για συμπαράσταση)

σχετικό: προσανατολίζομαι κ εγώ να βάλω συναγερμό στο σπίτι αλλά δεν έχω ιδέα τι και πως. Προεγκατάσταση υπάρχει (παγίδες στα παράθυρα - τι μλκς αλήθεια, τις έβαλαν στα τζάμια αντί τα παντζούρια - και καλωδίωση). Οπότε για σειρήνες, πάνελ, φωτοκυτταρα κλπ πόσο πάει το μαΛΛί; Τι άλλο πρέπει να προσέξουμε;
    ασχετο: πολύ χάρηκα.

Σχετικό: εξαρταται από την ποιοτητα και την ποσότητα των παρελκομένων. Ξεκινάς από 300 ευρω και πανω.

17. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Ptboul (14-06-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχω ανθρωπο να σε φτιαξει σωστο οχι σαν τον μπογιατζη που μου στειλες που κλεισαμε στην τιμη που μου πε χωρις ουτε ενα ευρω παζαρι και δεν ηρθε ποτε....
    αντε γεια...

19. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (14-06-13)

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP