Αρχικό μήνυμα απο
turbodog
Αν ο μεσος Ελληνας δεν ειναι ανθρωπος δεν φταιει αυτος αλλα το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται.
Αυτό ισχύει Μήτσο 'μ αλλά αυτό ρωτάω και εγώ και με προβληματίζει σοβαρά, τα παιδιά μας πως πρέπει να τα μεγαλώσουμε για να αλλάξει αυτό το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από την άλλωση της ΠόΛης και μετά; (θέλετε μεταπολίτευση; βάλτε ότι θέλετε).

Αρχικό μήνυμα απο
turbodog
Αυτος λοιπον ο Ελληναρας αν βρεθει σε μια αλλη χωρα με αλλες συνθηκες θα προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα μια χαρα.
Αυτό ισχύει στο 99,5%, το βλέπουμε άλλωστε όταν πάμε εξωτερικό. Ντρέπεσαι να πετάξεις σκουπίδι στον δρόμο, να πάρεις την σειρά άλλου, να μην σταματήσεις στην ζέβρα, κλπ.
Αφήνω ένα 0,5% γιατί όλο και κάποιο καφριΛίκη θα κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία
Στάθη το ερώτημα σου δεν δίναται να απαντηθεί άπαξ μιας και δεν είναι δυνατόν να γνωρίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν στον κάθε επαγγελματία.
Κόβεις την κατάσταση και αποφασίζεις εκείνη την ώρα. Πχ. επειδή μου αρέσει να στηρίζω τα μικρά μαγαζιά στις γειτονιές, τα βρίσκουμε στη μέση, δεν ζητώ απόδειξη, μου κόβει κάτι από την τιμή και τέλος.
Αν πάω Μύκονο, Κέρκυρα, κλπ, και πάω στην ταβέρνα και μου ζητούν για το γεμιστό στους Περουλάδες 8 ευρώ, ΝΑΙ θα ζητήσω απόδειξη.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.