Σαν καταστηματαρχης προιόντων αξιας μέχρι και 5 ευρω το κομμάτι ,ξέρω οτι ερχεται κοσμος και μου λέει ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,εννοόντας ΚΟΨΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.Και αυτο κανω εννοειται.Αντι για 5 ευρω του παίρνω 4,5 και ειναι χαρουμενος ο πελατης!
Αντιθετα οταν εγω ειμαι πελάτης και πληρώνω την κανονική τιμη του προιοντος και δεν παιρνω αποδειξη ,τοτε τρελαινομαι!Απαιτω αποδειξη γιατι οταν εγω πληρωνω στην κανονικη τιμη του προιόντος : το ΦΠΑ ,το φορο εισοδηματος του πωλητη κτλ δεν μπορει αυτος να το βάζει στην τσέπη αντι να το δινει στο κρατος.Ας μη μου κοψει αποδειξη αλλα ας μου αφαιρεσει τους φορους.Να κλέψουμε το κρατος παρεα-οχι μονος σου !
Αυτο κανει και ο καλος γυναικολογος της γυναικας μου και μου ειπε οτι θέλει για τη γέννα 2.000 χωρις αποδειξη (οκ θα κοψει 300 ευρώ) και 3600 με αποδειξη.
Και ρωτάω ,αντε και την πήρα την αποδειξη και αντε και πλήρωσα και 1600 παραπανω.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ?Γιατι μεσοπρόθεσμα δεν εχω να κερδισω τιποτα ,ουτε εκπτωση φορου ουτε καλύτερο κράτος .Θα την βάλω εκει που φανταζεστε......
Γι αυτο λοιπόν με κλέβει το κρατος-το κλεβω κι εγω οσο μπορώ.Απλά δεν ξέρω αν η κοτα εκανε το αυγο ή το αντιθετο.