Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι είναι χαντούΛη αλλά πες μου από ποια γενιά και μετά θα γίνουμε άνθρωποι;

Εγώ τον μπέμπη να τον κάνω Ευρωπαίο ή Έλληνα ή Ελληνάρα εν τέΛη;
    Η συμπεριφορα των ανθρωπων αλλαζει και προσαρμοζεται βαση των συνθηκων που βιωνει. Αν ο μεσος Ελληνας δεν ειναι ανθρωπος δεν φταιει αυτος αλλα το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται. Αυτος λοιπον ο Ελληναρας αν βρεθει σε μια αλλη χωρα με αλλες συνθηκες θα προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα μια χαρα.

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και αν δεν αλλαξει αυτο μην περιμενεις να ξεβρομισει το σωμα.

2. The Following 8 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), aristent (05-06-13), Bitz (05-06-13), gant (05-06-13), nikos-Mpacket (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ο μεσος Ελληνας δεν ειναι ανθρωπος δεν φταιει αυτος αλλα το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται.
    Αυτό ισχύει Μήτσο 'μ αλλά αυτό ρωτάω και εγώ και με προβληματίζει σοβαρά, τα παιδιά μας πως πρέπει να τα μεγαλώσουμε για να αλλάξει αυτό το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από την άλλωση της ΠόΛης και μετά; (θέλετε μεταπολίτευση; βάλτε ότι θέλετε).

Αυτος λοιπον ο Ελληναρας αν βρεθει σε μια αλλη χωρα με αλλες συνθηκες θα προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα μια χαρα.
    Αυτό ισχύει στο 99,5%, το βλέπουμε άλλωστε όταν πάμε εξωτερικό. Ντρέπεσαι να πετάξεις σκουπίδι στον δρόμο, να πάρεις την σειρά άλλου, να μην σταματήσεις στην ζέβρα, κλπ.

Αφήνω ένα 0,5% γιατί όλο και κάποιο καφριΛίκη θα κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία

Στάθη το ερώτημα σου δεν δίναται να απαντηθεί άπαξ μιας και δεν είναι δυνατόν να γνωρίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν στον κάθε επαγγελματία.

Κόβεις την κατάσταση και αποφασίζεις εκείνη την ώρα. Πχ. επειδή μου αρέσει να στηρίζω τα μικρά μαγαζιά στις γειτονιές, τα βρίσκουμε στη μέση, δεν ζητώ απόδειξη, μου κόβει κάτι από την τιμή και τέλος.

Αν πάω Μύκονο, Κέρκυρα, κλπ, και πάω στην ταβέρνα και μου ζητούν για το γεμιστό στους Περουλάδες 8 ευρώ, ΝΑΙ θα ζητήσω απόδειξη.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (05-06-13), hades7 (05-06-13), spar@ (05-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η συμπεριφορα των ανθρωπων αλλαζει και προσαρμοζεται βαση των συνθηκων που βιωνει. Αν ο μεσος Ελληνας δεν ειναι ανθρωπος δεν φταιει αυτος αλλα το περιβαλλον στο οποιο βρισκεται. Αυτος λοιπον ο Ελληναρας αν βρεθει σε μια αλλη χωρα με αλλες συνθηκες θα προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα μια χαρα.

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και αν δεν αλλαξει αυτο μην περιμενεις να ξεβρομισει το σωμα.
    Εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου, Δημήτρη.

Αφενός το κεφάλι το επιλέγουμε εμείς οι ίδιοι, αφετέρου το περιβάλλον το διαμορφώνουμε πάλι εμείς οι ίδιοι.

Όσο για τον Έλληνα, είναι από τη φύση του ατομικιστής. Γι' αυτό προκόβει σε άλλες κοινωνίες όπου υπερέχει το αίσθημα της ομαδικότητας και όχι της ατομικής προβολής.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-06-13 στις 11:43

6. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), aristent (05-06-13), katsaraios (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP