ζηταω παντου και παντα αποδειξη
αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω
ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα
120ie87 (05-06-13)
τον φπα δεν μπορουν να μην τον αποδωσουν γιατι ειναι ποινικο.
το φορο απο τα κερδη εξαρταται.
αν ειναι πολυεθνικες μπορουν με λογιστικους τροπους να παρουσιασουν μια μικρη κερδοφορια εδω και τα υπολοιπα να τα φορολογηθουν στην εδρα τους αν ειναι μικροτερος ο φορος.
αν δεν ειναι πολυεθνικες παιζουν με τα εργαλεια που δινει ο νομος και τα φερνουν οσο γινεται εκει που θελουν.
ετσι μητσομΟταν φτανεις στα ορια της επιβιωσης δεν υπαρχουν σκεψεις ευσυνειδησιαςμ αρεσει να τα λεω με ανθρωπους που σκεφτονται πεζα ορθολογικα,τα υπολοιπα περι τιμιου ηθικου νομιμου νομοτυπου με αφηνουν αδιαφορο που λενε καμποσοι.Βαλε την ηθικη και την νομιμοτητα στο πιατο του παιδιου σου που πειναει και δωστου και σερβιτσια να την απολαυσει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 05-06-13 στις 10:53
αντε γεια...
τυπε συμφωνω, οτι αν το παιδι σου πειναει ξυπνανε αλλα ενστικτα μεσα σου, τα οποια μαλλον δικαιωνουν τον αγγλο φιλοσοφο τομας χομπς ο οποιος ειπε χαρακτηριστικα "homo homini lupus est".
εγω εθεσα μια αλλη παραμετρο στην κουβεντα -στην οποια επιμενω διοτι με απασχολει και θελω να ακουσω γνωμες- η οποια δεν απαντηθηκε.
ξεχωρα απο το δικο μας προσωπικο κεδρος, στεκομαστε αλληλεγγυοι προς τον επαγγελματια, ή οχι?
Ptboul (05-06-13)