Όπως κάποιοι απο εδώ ξέρετε το μπρίκι μου σε λίγους μήνες βγαίνει εκτός δρόμων και επίσημα, μιας και που οι δουλειές που γίνονται για να "βαπτιστεί" αυτοκίνητο αγώνων σχεδόν τελειώνουν.
Τί σχέση έχει αυτό με τον τίτλο του θρεντ; Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να ξηλώσω το σασμάν και να ξαναγίνει απο την αρχή με ενισχύσεις παντού, μαγειριές στα γραναζώματα για τις σχέσεις, ημιαξόνια και φυσικά στο δίσκο, το πλατό και το βολάν. Το σασμάν το ανέλαβε εξολοκλήρου ο μηχανικός που έκανε όλη τη βελτίωση μέχρι τώρα και όταν ήρθε η ώρα του δπβ το πήγα σε έναν άνθρωπο οποίος πλασαρίστηκε σαν τον Δρ. Σασμάν.
Κι εκεί αρχίσαν όλα. Το σετάκι που επιλέχθηκε ήταν βολάν Unorthodox ελαφρωμένο μονής μάζας, δίσκος εξάφτερος SACHS και πλατό 65κιλο επίσης της SACHS όπως και το τρομπάκι και το ρουλεμάν του συμπλέκτη. Να μην τα πολυλογώ το όλο κουστούμι βγήκε κοντά στα 3Κ. Τελειώνει ο Δρ και μου τηλεφωνεί να πάω να το πάρω. Μέσα στην τρελή χαρά εγώ, πάω. "Το δοκίμασες μεγάλε;" ρωτάω και η απάντηση του γιατρού;;;;; "Αθόρυβο εντελώς"!!! Παίρνω τα κλειδιά, το βάζω μπροστά και μένω μ@λ@κ@ς. Σαν τρακτέρ έκανε. Έτοιμος για φόνο ο Φίδαρος. Ρε με δουλεύεις του λέω. Μην ανησυχείς μου απαντάει για 1000χλμ έτσι θα κάνει μέχρι να πατήσει ο δίσκος.
Τέσπα το τρώω και φεύγω. Όντως με τον καιρό ο θόρυβος μειώθηκε λίγο όπως και το τρελό σκορτσάρισμα. Παρόλα αυτά, ο μηχανικός μου μου έλεγε οτι αυτό το πράγμα δε θα φύγει ποτέ και έτσι θα κάνει. Νεύρα εγώ, βρισίδι στο max και τελειωμό δεν έχει.
Μετά απο 1500χλμ το ίδιο βιολί. Την κάνω κρίση λοιπόν, πάω μια μέρα στον Δρ. και γίνεται της καραπουτ@ν@ρ@ς το κάγκελο. Με τα πολλά μου λέει οτι παίζει να είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη, ή ακόμα και το ίδιο το σασμάν. Αλλαγή σασμάν λοιπόν και μαζί με το ρουλεμάν αλλαγή και το τρομπάκι ξανά γιατί δεν του άρεσε. Το παλιό σασμάν (το μαγειρεμένο) επιστροφή στον μηχανικό μου με άπειρα βρισίδια γιατί θεωρούσα οτι ήταν φταίχτης.
Έλα όμως που και το νέο έκανε ακριβώς τα ίδια... Τρίτη φορά στο Δρ και πραγματικά έγινε η μάχη του Ελ Αλαμέην.... Όλο αυτό το διάστημα να μου λέει όμως ο Γιώργος (ο μηχανικός μου) ότι τζάμπα τρελαίνομαι γιατί το έχει ξαναζήσει το έργο και με άλλα αυτοκίνητα. Εγώ τπτ. Εκεί... Τεσπα, αφού αποδείχτηκε οτι ο Δρ, είχε Διδακτωρικό στη μ@λ@κί@ και όχι στα σασμάν του άφησα μια αξέχαστη τόνγκα και ξαναέβαλα το παλιό σασμάν.
Που θέλω να καταλήξω με όλο αυτό το σκηνικό; Ότι τελικά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός όσων αφορά το Δρ και οτι είχε δίκιο ο Γιώργος απο την αρχή. Και το καλύτερο είναι οτι ψάχνοντας στον σωλήνα βρήκα πάάάάάάάρα πολλά βίντεο που δείχνουν και αποδεικνύουν ότι τελικά η μετατροπή απο διπλής μάζας σε μονής μάζας πέραν απο τα αρκετά θετικά που έχει, έχει ένα τεράστιο κακό! ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΑ!!!
Καλή μου χώνεψη.......