ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
S8N (26-05-13)
Παρε κανα 850 ρε...πωλειται ενα στην προνομιακη τιμη των 50κ. Καθεσαι και τυραννιεσαι με τα κιρκιλια.
sympether with chiefτης
Σε s3.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Όπως τοχα εγω σκετον δεν με ενοχλούσε.
Αν είχα κ μονής θα έκανε σαν καικι.
Βέβαια θα ήταν καλύτερο να έβαζα τότε τον απλά αναβαθμισμένο που είχε κ ελατηρια αλλα εγω ήθελα το απόλυτο.
Γι αυτο κ άλλαξα 2 σασμαν στο s3 κ 4 στο ΤΤ.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Azurius (26-05-13)
το σασμαν γιατι δεν καταλαβα το ανοιξες ή οχι?
η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.... απλα ο επαγγελματιας αφου το εχει ξανακανει πρεπει πριν αναλαβει κατι να ενημερωνει τον πελατη και για τα αρνητικα της καθε βελτιωσης...
BILL007 (26-05-13)
To πρώτο (αυτό που ξαναέβαλα πάλι) το έχω ανοίξει και έχει γίνει αρκετή δουλειά για ενίσχυση και μαγείρεμα στις σχέσεις. Ο μηχανικός μου τα έλεγε, εγώ δεν τον άκουσα. Όμως ήταν δουλειά που έπρεπε να γίνεις μιας και τα κιλά της ροπής θα είναι αρκετά, και ο κλασικός διπλής μάζας που φορούσε θα πέθαινε στα σίγουρα. Το κράξιμο το ρίχνω στον υποτιθέμενο γκουρού των σασμάν, που όπως αποδείχτηκε δεν ήξερε την τύφλα του....
Εγω το αυτοκινητο αγωνων δεν εχω καταλαβει τωρα που ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ σου ξα...
Δεν κανεις κανα εξπλειν για να καταλαβουμε τι γινεται?
sympether with chiefτης