Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που κατάλαβα είναι πως σε αυτό το πόστ μεταφέρουμε και αναφέρουμε απόψεις τρίτων, τις οποίες διανθίζουμε με κοσμητικά επίθετα και προσβλητικά σχόλια.

Κανείς δεν μιλά προσωπικά για λόγους ευγένειας, αλλά όταν θίγεται το σύνολο στο οποίο ανήκει τότε τα πράγματα αλλάζουν !

Τότε πρέπει να υπερασπιστούμε την ομάδα μας !

Για να θυμηθούμε τι διαβάσαμε μερικές σελίδες πρίν !!!

Μήπως δεν κατάλαβα καλά τι διάβασα ;;
    Μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες αντωνη, ή πιο σωστα δεν διαβασες καν, διοτι αυτο που εγραψα και quotαρισες δεν επιδεχεται καμια παρερμηνια.
    Ουτε καν κακοπιστη.

Επισης σε παρακαλω μην ξαναπαραβαλεις γραπτο μου, διοτι με ενοχλει, καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα και θα σου αποδειξω οτι η εντυπωση που σου εχω δωσει ειναι λαθος.
    αν σε ενοχλει κατι που γραφω ή νοιωθεις οτι φωτογραφιζεσαι σε παρακαλω να το αναφερεις για να το σβησω, δεν εχω προθεση να προσβαλω κανεναν.
    Απο την αλλη εχω καποιες αποψεις οπως ολοι και αν με κατι δεν συμφωνω δυστυχως δεν μπορω να πω ψεματα με μονο σκοπο να γινω αρεστος σε καποιον-καποιους που ετυχε να εχουμε κοινο ενδιαφερον το αυτοκινητο. Λυπαμαι.

Φιλικα παντα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες αντωνη, ή πιο σωστα δεν διαβασες καν, διοτι αυτο που εγραψα και quotαρισες δεν επιδεχεται καμια παρερμηνια.
    Ουτε καν κακοπιστη.

Επισης σε παρακαλω μην ξαναπαραβαλεις γραπτο μου, διοτι με ενοχλει, καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα και θα σου αποδειξω οτι η εντυπωση που σου εχω δωσει ειναι λαθος.
    Επισης αν σε ενοχλει κατι που γραφω ή νοιωθεις οτι φωτογραφιζεσαι σε παρακαλω να το αναφερεις για να το σβησω, δεν εχω προθεση να προσβαλω κανεναν.
    Απο την αλλη εχω καποιες αποψεις οπως ολοι και αν με κατι δεν συμφωνω δυστυχως δεν μπορω να πω ψεματα με μονο σκοπο να γινω αρεστος σε καποιον-καποιους που ετυχε να εχουμε κοινο ενδιαφερον το αυτοκινητο. Λυπαμαι.

Φιλικα παντα.
    Στάθη,

Το ότι διάβασα το πόστ σου δεν αμφισβητείται, πολύ περισσότερο μάλιστα που το θυμήθηκα κιόλας.

Αν δεν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες, πράγμα το οποίο σε ρωτάω άλλωστε, είμαι πρόθυμος να δεχτώ όποια άλλη ερμηνεία θα δώσεις.

Επειδή ομολογώ δεν έχω την δική σου εμπειρία στο διαδύκτιο, θα ήθελα να μου υποδείξεις πως αλλοιώς μπορώ να αναφερθώ στα κείμενά σου.

Δέχομαι πως ίσως δεν έχεις την πρόθεση να προσβάλεις κανένα μέσα απο τα κείμενα σου, αλλά δυστυχώς τουλάχιστον σε μένα το κάνεις συνεχώς.
    Θα ήταν καλό ίσως σε κάποια συνάντηση του φόρουμ, να καταφέρεις να αλλάξεις την εντύπωσή μου.

Τέλος δεν ζήτησα ποτέ απο σένα η κάποιον άλλο, να συμφωνεί με τις απόψεις μου η να μου γίνεται αρεστός έχω όμως την απαίτηση να μην με βρίζει αμέσως η εμμέσως !

Φιλικά πάντα

Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδή ομολογώ δεν έχω την δική σου εμπειρία στο διαδύκτιο, θα ήθελα να μου υποδείξεις πως αλλοιώς μπορώ να αναφερθώ στα κείμενά σου.
    το αναλυω πιο πανω, απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιουμε ιδια δικτυακη γλωσσα ειναι ατοπο να προσπαθησουμε να επικοινωνουμε δικτυακα, θα φερει περεταιρω προβληματα και παρεξηγησεις οπως εχει ηδη συμβει.
    αρα το ιδανικο θα ηταν η μεταξυ μας ανταλλαγη αποψεων να περιοριστει σε καποιες συναντησεις.

Δέχομαι πως ίσως δεν έχεις την πρόθεση να προσβάλεις κανένα μέσα απο τα κείμενα σου, αλλά δυστυχώς τουλάχιστον σε μένα το κάνεις συνεχώς.
    σου ζητω ταπεινα συγγνωμη.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (24-05-13), Kostas_1 (24-05-13), spar@ (24-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λένε και γράφουν (ΥΠΟΙΚ) ότι εκτός από το 90/100 προκ φόρου ΚΑΙ για ....'φορολόγηση αποζημίωσης απόλυσης' !!!!

Πως να μη το διασκεδάζεις μετά ;
    Attached Images Attached Images

6. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (23-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP