Σελίδα 58 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 571 έως 580 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω και του καισαριου παραθετω παλι thanks απο oover and over δεν βλεπω....

ωχ εκανε και ριμα χαχαχαχ

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

PANOS-E60 (23-05-13), S8N (23-05-13), Stathis (23-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω και του καισαριου παραθετω παλι thanks απο oover and over δεν βλεπω....

ωχ εκανε και ριμα χαχαχαχ

Πάρε ένα thanks να βάλεις λίγο λαδάκι στο καντήλι σου που τσιτσιρίζει!

4. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nino (23-05-13), Stathis (23-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτέρη, πλάκα μας κάνεις με το δίλημμά σου ;; Ελπίζω μη κάνεις το λάθος που έκανε τόσος κόσμος που την είδε ....ρομαντικά με την Ελλάδα και τώρα χτυπάει το κεφάλι του.
    Όχι Κώστα, δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, τα έφερα από εδώ τα έφερα από εκεί προσπάθησα, αλλά τίποτα, αλλά δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι τόσο εύκολα να αφήσουν την Ελλάδα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Προσωπικά λοιπόν θα ντρεπόμουν σήμερα να γυρίσω την πλάτη σ' εκείνους που πλήρωναν για τη μόρφωσή μου,
    λέγοντάς τους πως τώρα που με έχουν ανάγκη δε δέχομαι να συνεισφέρω στην πετσοκομμένη σύνταξή τους. Αν δε συνεισφέρω εγώ που είμαι 37, ποιος θα συνεισφέρει? Ο Λευτέρης που είναι άνεργος?

Επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι στις περιπτώσεις της διπλανής πόρτας κι όχι στους Φωτόπουλους, στους Μπαλασόπουλους και στις απανταχού κυρίες Λιάνη, Σταμάτη, Δενξερωγωποια.
    ΑΥΤΟ το BOLD σοχτών είναι το μεγαλύτερο ερώτημα.

Γιατί παράδειγμα ΕΓΩ αν δεν ίσχυε το παραπάνω θα ήμουν 80 κιλά (παραπάνω είμαι αλλά τα τυχερά ποτέ δε ξέρεις από που σκάνε, μπορεί να βλέπει κανά νέτο) περιφερόμενου κρέατος χωρίς καμία αξίωση πουθενά.
    Αλλά άντε και τελειώνεις - έστω όπως πήρα εγώ την απόφαση να τα παρατήσω όλα 2+ χρόνια πριν. Να ασχοληθείς και να παράγεις τι και που; Συνεισφέροντας στον κρατικό κορβανά τι; Και το κυριότερο είναι ποιος θα διαχειριστεί αυτή τη συνεισφορά σου και με ποιο τρόπο. Από τη φουρνιά μου (εισαγωγή 2002) όσοι τελείωσαν (δεν ήταν όλοι ρεμπεσκέδες σαν κι εμένα, μιλάω για άτομα που τελείωσαν στα 5) τα 10 - 15 άτομα που κρατάω επαφή άλλοι δουλεύουν μάυρα delivery - σερβιτόροι κτλ και είναι βδομάδα μπαίνει βδομάδα βγαίνει. Οι μόνοι που την παλεύουν είναι 3 άτομα, ένας Δανία, ένας Αγγλία και ένας στα καράβια, τον τελευταίο κάνω κινήσεις να τον ακολουθήσω.
    Οπότε ΤΕΧΝΙΚΑ οι υπόλοιποι 7 όχι απλά δεν γυρίζουν πίσω την αξία της δωρεάν (το δωρεάν το θεωρώ Α Δ Ι Α Μ Φ Η Σ Β Η Τ Η Τ Ο, κ όποιος αντιτίθεται ας πήγαινε να σπουδάσει αλλού να δει τι εστί βερύκοκο) μόρφωσης που έλαβαν αλλά - ας μου επιτραπεί ο όρος - ζούνε εις βάρος των υπολοίπων (όπως εγώ πχ εις βάρος των δικών μου) πληρώνοντας μάλιστα και ένα ΤΣΜΕΔΕ γιατί έκαναν το λάθος και πίστεψαν ότι θα ανακάμψει η φάση. Οπότε πως μπορείς να προσφέρεις κάτι σε μια κοινωνία (μην απατόμαστε δε φταίνε ΜΟΝΟ συγκεκριμένα πρόσωπα...) που ό,τι της δίνεις το κρατάει για πάρτυ της; (δεν είναι ρητορική ερώτηση)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

6. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

PANOS-E60 (23-05-13), S8N (23-05-13), Stathis (23-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Μα δε νομίζω πως ο Στάθης στοχοποίησε κανένα Αντώνη. Ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο από τα γραφόμενά του.
    Ακριβως αυτο.
    Προσεχω οταν γραφω να μην τα βαζω με προσωπα, αλλα με νοοτροπιες, ιδεες, πραξεις.
    Το σωστο ειναι να αποκροουμε μια αποψη, με μια αλλη αποψη, οχι να βαλουμε και να ειρωνευομαστε αυτον που την εκφραζει, πραγμα που γινεται εδω κατα κορον απο αξιοσεβαστα -κατα τα αλλα- ατομα.
    Επειδη κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε μη νομιζει κανεις οτι ειμαστε χαζοι.

Προσωπικά λοιπόν θα ντρεπόμουν σήμερα να γυρίσω την πλάτη σ' εκείνους που πλήρωναν για τη μόρφωσή μου, λέγοντάς τους πως τώρα που με έχουν ανάγκη δε δέχομαι να συνεισφέρω στην πετσοκομμένη σύνταξή τους. Αν δε συνεισφέρω εγώ που είμαι 37, ποιος θα συνεισφέρει? Ο Λευτέρης που είναι άνεργος?

Επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι στις περιπτώσεις της διπλανής πόρτας κι όχι στους Φωτόπουλους, στους Μπαλασόπουλους και στις απανταχού κυρίες Λιάνη, Σταμάτη, Δενξερωγωποια.
    Ρε φιλε για ποια πλατη μιλαμε τωρα?
    Εδω λεμε για ανθρωπους οι οποιοι λογω γνωριμιας, συναλλαγης ψηφου, πελατειακων σχεσεων κλπ, εξασφαλισαν προνομιακη μεταχειρηση εις βαρος της υπολοιπης κοινωνιας.
    Δεν ειναι πεντε, δεκα, εκατο, ειναι χιλιαδες πια και αυξανονται συνεχεια.
    Αυτα τα ατομα βρισκονται σε ολους τους χωρους, δημοσιοι, ελ. επαγγελματιες, συνταξιουχοι, επιχειρησεις, παντου.
    Να βαλω πλατη σε αυτους που με κλεβουν?
    Για ποιο λογο να το κανω?

Εδω λεμε οτι το συστημα δεν βγαινει διοτι εργαζονται ολο και λιγοτεροι και παιρνουν συνταξη ολο και περισσοτεροι και σε πιο μικρη ηλικια.
    Τι σοϊ χιουμορ ειναι αυτο που γινεται εις βαρος των αλλων?
    εγω δεν το καταλαβαινω, δεν θελω να το καταλαβω, διοτι αν το καταλαβω θα κανω κι εγω αντιστοιχο χιουμορ το οποιο δεν θα αρεσει καθολου μα καθολου σε αυτον που θα αφορα.
    Το παιχνιδι των λεξεων δυστυχως ή ευτυχως το ξερω πολυ καλα και σου λεω οτι δεν οδηγει πουθενα.

Το θεμα δεν ειναι να κανουμε λογοπαιγνια οταν ειμαστε ησυχοι με τα λεφτα των αλλων, αλλα να προσθεσουμε αν μπορουμε καποια ρεαλιστικη αποψη στη συζητηση.
    Αλλιως ας μην τρολαρουμε απλως για υπαρξει ενα φαινομενικο αντιβαρο.

Η χουντα με υποχρεωνει να πληρωνω 24 χρονια (πρωτο ενσημο 1989), παρα πολλα τα οποια δεν χρησιμοποιω λογω της αθλιας ποιοτητας τους.
    Και με αναγκαζει να διπλοπληρωνω ιδιωτικα αυτες τις δωρεαν υποτιθεται υπηρεσιες.
    Επιπροσθετα συμφωνα με τα προτυπα που διαβαζω σε εξι χρονια θα επρεπε να παρω συνταξη!!!
    Και μονο που το σκεφτομαι αρη.

8. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

hades7 (23-05-13), mitsos_chania (24-05-13), Monsta (23-05-13), PANOS-E60 (23-05-13), S8N (23-05-13), Thomelef (23-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας μου επιτραπει ενα μικρο σχολιο προς αυτα που γραφει ο κ στουπας (αν παλι κανω λαθος ας με συγχωρησει)
    ο προυντον ηταν αναρχικος και στη θεωρια του περι νομης και ιδιοκτησιας αναφερθηκε ως η ιδιοκτησια ειναι κλοπη!
    Ο μαρξ ηταν ο γνωστος και ειπε οτι αν ο πλουτος ηταν αποτελεσμα της εργασιας τοτε οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι
    Για υπεραξια στον 19 αιωνα μαλλον ουτε την εκφραση δεν γνωριζαν!

Αντωνη εδω υπαρχουν προτασεις λυσεις!!!

Veni, vidi, vici

https://www.market-talk.net/index.php/id/3373
    Ρε φιλε, εσυ μονιμως ψαχνεις σε ενα κειμενο μερικων χιλιαδων λεξεων να βρεις ενα λαθος, μια διφορουμενη εκφραση, κατι τελος παντων και μεσω αυτου να απαξιωσεις ολο το γραφομενο και το συγγραφεα του.
    Γινεται συστηματικα αυτο.

Με το πνευμα με την ουσια του αρθρου διαφωνεις? ποια ειναι η διαφωνια σου? τι πιστευεις? τι προτεινεις?

Ας μπουμε στην ουσια της συζητησης καποια στιγμη. Αν θελουμε να βγαλουμε μια ακρη, ενα συμπερασμα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως αυτο.
    Ζητώ συγνώμη τότε, mea culpa που έλεγε και ο playstation. Είδα όμως το status του Αντώνη (trocticus sidaximus) και στεναχωρήθηκα γιατί προφανώς αισθάνεται ότι τα έχουμε μαζί του.

Ρε φιλε για ποια πλατη μιλαμε τωρα?
    Εδω λεμε για ανθρωπους οι οποιοι λογω γνωριμιας, συναλλαγης ψηφου, πελατειακων σχεσεων κλπ, εξασφαλισαν προνομιακη μεταχειρηση εις βαρος της υπολοιπης κοινωνιας.
    Δεν ειναι πεντε, δεκα, εκατο, ειναι χιλιαδες πια και αυξανονται συνεχεια.
    Αυτα τα ατομα βρισκονται σε ολους τους χωρους, δημοσιοι, ελ. επαγγελματιες, συνταξιουχοι, επιχειρησεις, παντου.
    Να βαλω πλατη σε αυτους που με κλεβουν?
    Για ποιο λογο να το κανω?

Εδω λεμε οτι το συστημα δεν βγαινει διοτι εργαζονται ολο και λιγοτεροι και παιρνουν συνταξη ολο και περισσοτεροι και σε πιο μικρη ηλικια.
    Τι σοϊ χιουμορ ειναι αυτο που γινεται εις βαρος των αλλων?
    εγω δεν το καταλαβαινω, δεν θελω να το καταλαβω, διοτι αν το καταλαβω θα κανω κι εγω αντιστοιχο χιουμορ το οποιο δεν θα αρεσει καθολου μα καθολου σε αυτον που θα αφορα.
    Το παιχνιδι των λεξεων δυστυχως ή ευτυχως το ξερω πολυ καλα και σου λεω οτι δεν οδηγει πουθενα.

Το θεμα δεν ειναι να κανουμε λογοπαιγνια οταν ειμαστε ησυχοι με τα λεφτα των αλλων, αλλα να προσθεσουμε αν μπορουμε καποια ρεαλιστικη αποψη στη συζητηση.
    Αλλιως ας μην τρολαρουμε απλως για υπαρξει ενα φαινομενικο αντιβαρο.

Η χουντα με υποχρεωνει να πληρωνω 24 χρονια (πρωτο ενσημο 1989), παρα πολλα τα οποια δεν χρησιμοποιω λογω της αθλιας ποιοτητας τους.
    Και με αναγκαζει να διπλοπληρωνω ιδιωτικα αυτες τις δωρεαν υποτιθεται υπηρεσιες.
    Επιπροσθετα συμφωνα με τα προτυπα που διαβαζω σε εξι χρονια θα επρεπε να παρω συνταξη!!!
    Και μονο που το σκεφτομαι αρη.
    Να πω ότι έχεις άδικο? Αφού έχεις δίκιο. Να πω ότι δε συμφωνώ? Συμφωνώ απόλυτα. Να πω ότι περιμένω ανταπόδοση από το ασφαλιστικό? Αφού κι εγώ διπλοπληρώνω ιδιωτική ασφάλιση για να μην πάω άκλαυτος και την πληρώσει η οικογένειά μου. Να πω ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα? Εδώ έχω τρομάξει εγώ που δεν απασχολώ προσωπικό και που όποτε θέλω παρατάω το 2ο γραφείο και περιορίζομαι στην ιδιόκτητη έδρα μου. Προφανώς εσύ που και πληρώνεις 3-4 ενοίκια αλλά και καταβάλεις μισθούς και ασφάλιση σε καμια δεκαριά -μπορεί και περισσότερα- άτομα, τα βιώνεις πιο έντονα.

Είναι αυτονόητο πως έτσι όπως πάμε, σε λίγο καιρό ελάχιστοι θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Όπως και να 'χει όμως, προσπαθώ να είμαι εντάξει γιατί νιώθω την ηθική υποχρέωση απέναντι σ' εκείνους -τους έστω λίγους- που είναι σωστοί ή/και αδύναμοι. Ξέρω τι σκέφτεσαι: Τη μλκία πολλοί αγάπησαν, τον μλκ ουδείς. Μου το λένε συνέχεια!

11. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-13), mitsos_chania (24-05-13), Monsta (23-05-13), PANOS-E60 (23-05-13), Stathis (23-05-13), Thomelef (23-05-13), wheelman (23-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνώ μαζί σου, Στάθη, αλλά ο Αντώνης κι ο Γιώργος δεν ανήκουν στην κατηγορία των βολεμένων συνταξιούχων!
    .................................................. ..
    ....................................

Όπως και να 'χει, το ειρωνικό σχόλιο του Αντώνη προσωπικά το βρήκα πετυχημένο από πλευράς χιούμορ! Αν ήμασταν συνταξιούχοι το ίδιο θα γράφαμε!
    Λοιπόν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαφωνώ και με τις ιδέες, αλλά και με τα πρόσωπα που τις εκφράζουν.
    Και να στοχοποιώ ! Γι΄αυτό θα ξεκινήσω στοχεύοντας κατ'αρχήν εμένα !

Ο Αντώνης, Αρη μου, δούλευε απο 15 χρονών και πήγαινε νυχτερινό σχολείο βοηθώντας παράλληλα την οικογένειά του.
    Και αφού δούλεψε 40 ολόκληρα χρόνια (χωρίς το στρατιωτικό) στον ιδιωτικό τομέα, βγήκε στην σύνταξη .
    Δηλαδή αν σπούδαζε μέχρι τα 28 θα έβγαινε στην σύνταξη στα 68 και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα;

Περίμενε λοιπόν πως απο τις είσφορές που πλήρωνε τόσα χρόνια θα πάρει μιά σύνταξη που θα του επέτρεπε να ζεί αξιοπρεπώς.
    Αντί αυτής, παίρνει το 40 % περίπου και πρέπει να λέει κι ευχαριστώ για όσο διάστημα θα την παίρνει ακόμα.

Και όχι μόνον αυτό, πρέπει να αισθάνεται και ενοχή αφού ορισμένοι επαγγελματίες
    και επιχειρηματίες συνεχίζουν να επιχειρούν μέχρι τα 80 τους χρόνια !
    Σαν να μήν είναι επιλογή τους.

Τώρα αν υπάρχουν σήμερα 3+ εκατομμύρια συνταξιούχοι ( και με εθελούσιες εξόδους ),και το κράτος δεν μπορεί να τους πληρώσει , αυτό το ίδιο το κράτος δεν φταίει που τους ώθησε στην σύνταξη με την πολιτική της ξαφνικής αλλαγής των νόμων συνταξιοδότησης ;;

Δηλαδή τι περίμενε ότι θα έφευγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά δεν θα έπαιρναν σύνταξη;

Το έχω πεί και θα το λέω συνεχώς . Προσέξτε πως κρίνεται τις άλλες κοινωνικές ομάδες .
    Ολοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο ένας ταίζει τον άλλον και το να βγάζουμε μεταξύ μας τα μάτια μας μόνο σοφό δεν είναι !

ΣΗΜ : - Αργησα να απαντήσω γιατί δεν ήμουν σπίτι.
    - Περιμένω να διαβάσω σχόλια διαφωνούντων στα οποία πάλι θα γράφουν ότι ειρωνεύομαι

13. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

katsaraios (24-05-13), Kostas_1 (23-05-13), nikos1400 (23-05-13), S8N (23-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πλήρωνε κορόιδο προκαταβλητέο φόρο μόνο 90/100. Τι;;;;;;; Μόνο 90/100;;;; Πφφφφ ημίμετρα.

Προτείνω 100/100 του φόρου για τα επόμενα 10 χρόνια εφάπαξ για να μπορεί να συντηρηθεί το σάπιο κράτος, η σάπια δημόσια διοίκηση και να υπάρχει και ένας 10ετής προγραμματισμός διορισμού πελατείας.

Πλήρωνε όμως προς το παρών για να συντηρούνται τα ειδικά μισθολόγια, η προικοδότηαη των τέκνων συνταξιούχων αστυνομικών που ανήκουν στο ταμείο της πρώην χωροφυλακής (25.000ε each εφάπαξ μόλις πάνε 25 ετών παρακαλώ - ναι, τα δικά μας κατούρησαν στο πηγάδι), πλήρωνε τις θυγατέρες, τους μισθούς των ΔΕΚΟ που ακόμα μένουν έξω από το Ενιαίο, τα πριμ παραγωγικότητας των εφοριακών (!!!) και γενικά κάθε επίδομα και παροχή στη ΠΕΛΑΤΕΙΑ που δεν έχουν καταργήσει οι αδιόρθωτοι.

Θα σας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ρεεεε !!!!!

15. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

A8hnaios (23-05-13), Stathis (23-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

.......................

Πλήρωνε όμως προς το παρών για να συντηρούνται τα ειδικά μισθολόγια, η προικοδότηαη των τέκνων συνταξιούχων αστυνομικών που ανήκουν στο ταμείο της πρώην χωροφυλακής (25.000ε each εφάπαξ μόλις πάνε 25 ετών παρακαλώ - ναι, τα δικά μας κατούρησαν στο πηγάδι), .................
    Κωστα μην τα βαζεις ολα στο ιδιο βαρελι. Στο παραπανω εχεις λαθος φιλε.

Αυτο το επιδομα δεν εχει σχεση με το κρατος ουτε με τα χρηματα των φορολογομενων. Ειναι απο κρατησεις που γινονται στους μισθους τους, και ισχυει και σε άλλες κατηγοριες εργαζομενων.

Εχω υπολογισει οτι αν τα χρηματα που μου κρατανε για αυτο τα εβαζα απλα στην τραπεζα θα ειχα στα 25 του γυιου μου >30.000.

Σκεψου να τα επένδυα κι ολας.

Δεν φτανει που τα κομματοσκυλα μας φαγανε τα λ7 από τα Μετοχικα Ταμεια, τωρα εχουν βαλει χερι και στη τσεπη μας.

17. The Following 3 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

katsaraios (24-05-13), Samaro (23-05-13), strof (23-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Διαβαζω προσεκτικα πολλα (οσα προλαβαινω) απο τα ποστ που γραφονται.

Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, οπως ο Αντωνης που εγραψε πιο πανω.

Και γω ομως καταδικαζω αυτους που με μοναδικα προσοντα τις κομματο-επαφες τους ζουν σε βαρος μας.

19. The Following 5 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Bitz (23-05-13), Konstantinos E60 (24-05-13), nikos1400 (23-05-13), S8N (23-05-13), wheelman (23-05-13)

Σελίδα 58 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 848565758596068 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP