Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνώ μαζί σου, Στάθη, αλλά ο Αντώνης κι ο Γιώργος δεν ανήκουν στην κατηγορία των βολεμένων συνταξιούχων! Αν είχαμε καμια αεροσυνοδό στο φόρουμ που βγήκε στη σύνταξη στα 45 της με 2700 το μήνα ή κανα δικαστικό που καβάντζωσε ένα μύρριο εφάπαξ και πάιρνει και 4.500 ζεστά κάθε 31, θα το καταλάβαινα.

Εν πάσει περιπτώσει, δε φταίνε κι οι συνταξιούχοι αν είναι έτσι το σύστημα. Αυτά είναι πολιτικά λάθη και μάλιστα εσκεμμένα. Τα ταμεία υποτίθεται ότι τα έβαλαν σε καλή τροχιά η Πετραλιά κι ο Λωβέρδος που μάλλον τράβαγαν το πετσάκι τους. Και πάλι, με τις σημερινές συντάξεις πιθανότατα θα ήταν βιώσιμα αν δεν είχε μεσολαβήσει το κούρεμα. Μη γελιέστε όμως, στα περισσότερα εξ' αυτών δεν ήταν οι συντάξεις το πρόβλημα αλλά η περίθαλψη. Γνωρίζω περιπτώσεις στο ΤΣΜΕΔΕ που τις χρυσές εποχές της διαπλοκής πήγαιναν για θεραπεία αρθριτικών στην Ελβετία και για εγχείρηση στην Αμερική. Τώρα με τον ΕΟΠΥΥ περιμένω 2 μήνες να μου επιστρέψουν 100 ευρώ.

Να πω και κάτι άλλο? Οι περισσότεροι συνταξιούχοι που γνωρίζω συνεισφέρουν με τη σύνταξή τους στον προϋπολογισμό των παιδιών τους και οι ίδιοι κυκλοφορούν με τρύπιες κάλτσες και φανέλες. Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται κι ο πατέρας μου και τα πεθερικά μου.

Όπως και να 'χει, το ειρωνικό σχόλιο του Αντώνη προσωπικά το βρήκα πετυχημένο από πλευράς χιούμορ! Αν ήμασταν συνταξιούχοι το ίδιο θα γράφαμε!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 23-05-13 στις 17:58

2. The Following 12 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (23-05-13), bill_m3 (23-05-13), dimsour9 (23-05-13), nikos1400 (24-05-13), pilot (24-05-13), Ptboul (23-05-13), Samaro (23-05-13), spar@ (23-05-13), Stathis (23-05-13), Thomelef (23-05-13), vagmag (24-05-13), wheelman (23-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP