Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μετανάστευση GO WEST

Ψήφισαν
150. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Yey(ναι)

91 60,67%
  • Nay(όχι)

24 16,00%
  • Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι

24 16,00%
  • Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί

11 7,33%
Σελίδα 54 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 4445253545556 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 531 έως 540 από 581

Θέμα: Μετανάστευση

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το αγχος του πατερα μου για τον αδερφο μου που ταξιδευει σε Κουβεητ, μπαχρεην και Ιραν για επαγγελματικους λογους (Τεχερανη ειναι εδω και μια εβδομαδα...), και ειδικα στο Ιραν η επικοινωνια ειναι προβληματικη...
    Μαλλον το αγχος του γονιου για το παιδι ειναι παντοτινο.

Γινομαστε λοιπον μεταναστες, για ενα καλυτερο αυριο....

2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bill_m3 (03-05-13), Monsta (03-05-13), oldcarskickass (03-05-13), S8N (26-05-13), Stathis (03-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν θες Βαγγέλη ενημέρωσε και το θρεντ 'Μετανάστευση'.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θες Βαγγέλη ενημέρωσε και το θρεντ 'Μετανάστευση'.
    Δεν μεταναστευασαμε ακριβως, αλλα αν πανε καλα τα πραγματα, θα λειπουμε απο μισο χρονο ο καθενας μας (εγω και ο αδερφος μου), σε χωρες της Μεσης Ανατολης, και της Αφρικης.
    Απο την αλλη αν λειπουμε το μισο χρονο δε βρισκω λογο η οικογενεια να συνεχισει να μενει στην Ελλαδα, με το συστημα υγειας, παιδειας κλπ που υπαρχει και τη γενικη κατασταση εδω.

Αλλιως ειχα φανταστει την οικογενεια, τους φιλους μου κλπ. Δεν γκρινιαζω, απλα... αλλαζουν ολα. Ισα ισα ειμαι απο τους τυχερους, αλλα βλεπω τα παντα να ανατρεπονται...

Μαθαινω λοιπον συνεχως οτι τιποτα δεν κραταει για παντα...

Αν ειναι για αλλο τοπικ... απλα ας μεταφερθει...

5. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Eleni (04-05-13), Monsta (03-05-13), oldcarskickass (03-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασικά θα ήταν χρήσιμο είτε να ανοίξεις κάποιο νήμα είτε να περιγράψεις την εμπειρία της μεταφοράς - από ότι καταλαβαίνω - της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας εκεί.

Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω σε πολλούς.

Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

7. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Monsta (03-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο Βαγγέλη και εύχομαι όλα να σας πάνε δεξιά.

Αφρική κ Μέση Ανατολή όμως; Δηλαδή το σύστημα υγείας / παιδείας είναι καλύτερα εκεί;; Εδώ έλεγες ότι υπάρχει θέμα επικοινωνίας...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προς αποφυγη παρεξηγησης... εκει γινονται καποιες επισκεψεις για πωληση καποιων προιοντων. Δε θα ειναι εκει η βαση της επιχειρησης. Εδω ειναι... προς στιγμην.

Απλα αν τελικα το εκει μεγαλωσει και το εδω μικρυνει τοσο οσο δειχνει, τοτε η βαση της επιχειρησης μπορει να ειναι οπουδηποτε στην ευρωπη, και τα ταξιδια εκει να γινονται με επιστροφη οχι τη Θεσσαλονικη, αλλα τη Βιεννη, τη Γενεβη, το Μιλανο, το Αννοβερο κλπ κλπ... Αυτο εννουσα.

Αν το αντικειμενο τις δουλειας μου ειναι σε διαφορες χωρες, τοτε ισως και η οικογενεια να μετακινηθει καπου καλυτερα, και η βαση και η δικη μου να μην ειναι στην Ελλαδα.

Προβλημα επικοινωνιας υπαρχει.... αγωνας γινεται, συνεχης για ενα καλυτερο αυριο. Αν μεινω εδω ειμαι καταδικασμενος... στη μιζερια.
    Ισως εξω βρω κατι ακομα, ισως καπου αλλου προσφερω στην οικογενεια μια πιο ξενοιαστη ζωη....

10. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (06-05-13), Eleni (04-05-13), hades7 (03-05-13), imolarot (01-06-13), Monsta (04-05-13), oldcarskickass (04-05-13), pilot (03-05-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ Κωστα.

Μακαρι να βρουμε ολοι κατι, που θα μας προσφερει καποια σταθεροτητα.

12. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (06-05-13), Eleni (04-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

.....

Σήμερα κλείνω ένα χρόνο στο Dubai.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μου, η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη, αβέβαιη, γεμάτη προκλήσεις. Υπήρξαν στιγμές που το δύσκολο δεν ήταν να φύγω, αλλά να μείνω.

Πριν ένα χρόνο τα πράγματα για εμένα ήταν σε αδιέξοδο στην Ελλάδα, έπρεπε να φύγω... Επέλεξα έναν στόχο, έφτιαξα ένα σχέδιο και ξεκίνησα. Διάλεξα το Dubai απλά ανοίγοντας τον παγκόσμιο χάρτη. Ήρθα με one way ticket. Δεν έδωσα κανένα περιθώριο αποτυχίας στον εαυτό μου, έκοψα τις γέφυρες, ήμουν απόλυτα αποφασισμένος.

Ο στόχος μου ήταν να έρθω να φτιάξω μια δική μου δουλειά στο real estate, όχι να ψάχνω να μου δώσουν οι άλλοι δουλειά, εξάλου πάντα έκανα δικές μου δουλειές στην Ελλάδα, ήταν απόλυτο φυσιολογικό, μόνο που ήταν σε μια άλλη χώρα που έπρεπε πρώτα να την μάθω. Στην πορεία έκανα όλα τα πιθανά και απίθανα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος που ξεκινάει σε μια νέα χώρα.

Σήμερα έχω την δική μου επενδυτική εταιρία ακινήτων με έναν συνέταιρο που θα ζήλευαν πολλοί και νιώθω ότι έχω κάνει σωστές επιλογές. Άλλαξα την πορεία μου λόγω της αποφασιστικότητάς μου αλλά και ενός παράγοντα που δεν τον είχα υπολογίσει. Τους ανθρώπους! Είναι απίστευτο πόσοι άνθρωποι με στηρίξανε και με βοηθήσανε, θέλω αυτούς να ευχαριστήσω οι οποίοι απλά με βοηθήσανε. Σας ευχαριστώ, πολύ, είμαι ευγνώμων και θα θυμάμαι πάντα την καλοσύνη σας. Σε ευχαριστώ Vasilios ***, Christos N. ****, Takis ****, George ****, Louizos ***, και άλλους που δεν είστε στο Facebook.

Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που με στηρίζουν με την αγάπη τους και κυρίως τα παιδιά μου, που τους λείπω και είμαι μακρυά τους, τους υπόσχομαι ότι αξίζει αυτό που κάνουμε όλοι μαζί και η ζωή θα είναι καλύτερη!

14. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

oldcarskickass (27-05-13), S8N (26-05-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας εχει και τα ματια του ανοιχτα παντως μηπως και αυριο μεθαυριο χρειαστει να την κανει και απο εκει, μιας και επιλεγει να ασχοληθει με τον αερα λεφτα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

16. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (26-05-13), S8N (26-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πριν από ενα χρόνο συνάδελφος παραιτηθηκε και μετανάστευσε στην Σαουδικη Αραβία γιατί ειχε μια πολύ κλή πρόταση από εταιρεία Πληροφορικης. Πριν από κανενα μηνα ηρθε Αθηνα και πέρασε να μασ επισκεφθεί στην δουλεια. Σε ερωτησή μας πως ειναι τα πράγματα κάτω , μας είπε για την απίστευτη ζέστη αλλά και κάτι που με εκανε να ανατριχιάσω....
    Επιασαν κάποιον για ενα εγκλημα που είχε κάνει , τον αποκεφάλισαν , και αφησαν το αποκεφαλισμένο πτώμα σταυρωμένο στην κεντρικη πλατεία επί τρεις μέρες..."Κάθε πρωι που πήγαινα για δουλεια το εβλεπα" , μας είπε ,"και φρικαρα"..

18. The Following 3 Users Say Thank You to trueno For This Useful Post:

Eleni (27-05-13), nikos1400 (27-05-13), S8N (26-05-13)

Σελίδα 54 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 4445253545556 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP