Σήμερα κλείνω ένα χρόνο στο Dubai.
Από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή μου, η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη, αβέβαιη, γεμάτη προκλήσεις. Υπήρξαν στιγμές που το δύσκολο δεν ήταν να φύγω, αλλά να μείνω.
Πριν ένα χρόνο τα πράγματα για εμένα ήταν σε αδιέξοδο στην Ελλάδα, έπρεπε να φύγω... Επέλεξα έναν στόχο, έφτιαξα ένα σχέδιο και ξεκίνησα. Διάλεξα το Dubai απλά ανοίγοντας τον παγκόσμιο χάρτη. Ήρθα με one way ticket. Δεν έδωσα κανένα περιθώριο αποτυχίας στον εαυτό μου, έκοψα τις γέφυρες, ήμουν απόλυτα αποφασισμένος.
Ο στόχος μου ήταν να έρθω να φτιάξω μια δική μου δουλειά στο real estate, όχι να ψάχνω να μου δώσουν οι άλλοι δουλειά, εξάλου πάντα έκανα δικές μου δουλειές στην Ελλάδα, ήταν απόλυτο φυσιολογικό, μόνο που ήταν σε μια άλλη χώρα που έπρεπε πρώτα να την μάθω. Στην πορεία έκανα όλα τα πιθανά και απίθανα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος που ξεκινάει σε μια νέα χώρα.
Σήμερα έχω την δική μου επενδυτική εταιρία ακινήτων με έναν συνέταιρο που θα ζήλευαν πολλοί και νιώθω ότι έχω κάνει σωστές επιλογές. Άλλαξα την πορεία μου λόγω της αποφασιστικότητάς μου αλλά και ενός παράγοντα που δεν τον είχα υπολογίσει. Τους ανθρώπους! Είναι απίστευτο πόσοι άνθρωποι με στηρίξανε και με βοηθήσανε, θέλω αυτούς να ευχαριστήσω οι οποίοι απλά με βοηθήσανε. Σας ευχαριστώ, πολύ, είμαι ευγνώμων και θα θυμάμαι πάντα την καλοσύνη σας. Σε ευχαριστώ Vasilios ***, Christos N. ****, Takis ****, George ****, Louizos ***, και άλλους που δεν είστε στο Facebook.
Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου που με στηρίζουν με την αγάπη τους και κυρίως τα παιδιά μου, που τους λείπω και είμαι μακρυά τους, τους υπόσχομαι ότι αξίζει αυτό που κάνουμε όλοι μαζί και η ζωή θα είναι καλύτερη!