Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο trifonas ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ!! Τρίφωνα από την Κομοτηνή είσαι; Το παλιό αμάξι του Τάσου έχεις;
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Τρίφωνα από την Κομοτηνή είσαι; Το παλιό αμάξι του Τάσου έχεις; Ναι τον ξερεις;καναμε ανταλλαγη ενα A3 2.0tfsi Quattro που ειχα. Το ξερεις το αμαξι μου;Απο κρητη ειμαι!!Βρεθηκαμε αθηνα και καναμε τραμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trifonas : 01-04-13 στις 18:05
Αρχικό μήνυμα απο trifonas Ναι τον ξερεις;καναμε ανταλλαγη ενα A3 2.0tfsi Quattro που ειχα. Το ξερεις το αμαξι μου;Απο κρητη ειμαι!!Βρεθηκαμε αθηνα και καναμε τραμπα. Τρίφωνα το ξέρω το αμάξι σου, από την μέρα που αγοράστηκε καινούριο. Πεντακάθαρο πραγματικά. Πολύ προσεγμένο, να το χαίρεσαι!
trifonas (01-04-13)
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Τρίφωνα το ξέρω το αμάξι σου, από την μέρα που αγοράστηκε καινούριο. Πεντακάθαρο πραγματικά. Πολύ προσεγμένο, να το χαίρεσαι! Ευχαριστω φιλε να σια καλα.και συ το δικο σου.και αν το δεις πες του χαιρετισματα.και αν του αρεσε η ρακι να του στειλω κι αλλη.
giannis_compact (01-04-13)
Αρχικό μήνυμα απο trifonas Ευχαριστω φιλε να σια καλα.και συ το δικο σου.και αν το δεις πες του χαιρετισματα.και αν του αρεσε η ρακι να του στειλω κι αλλη. Έγινε φίλε! Πόσο καιρο το έχεις;
Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Έγινε φίλε! Πόσο καιρο το έχεις; 10 μηνες.Μια χαρα μεχρι τωρα...
Κανονισμός του Φόρουμ