το εχω βαλει της παναγιας τα ματια επανω να παρω αλλο και φτου απτην αρχη δε αντεχει η τσεπουλα μου, οσο για το 3λιτρο που λες ειναι για βολτα μονο οχι για να σε παει στη δουλεια.Μια χαρα ειναι 170 αλογα φτανουν.
το εχω βαλει της παναγιας τα ματια επανω να παρω αλλο και φτου απτην αρχη δε αντεχει η τσεπουλα μου, οσο για το 3λιτρο που λες ειναι για βολτα μονο οχι για να σε παει στη δουλεια.Μια χαρα ειναι 170 αλογα φτανουν.
Σου αρέσουν τα κωλοφάναρά μου;
Οντως ... και απο την αλλη εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Αν και καλη λυση ειναι να παρεις ενα ετοιμο, οπως γραφτηκε και πιο πανω αλλα αφου προτιμας να αναβαθμισεις το δικο σου να προσεξεις τι μοτερ θα βρεις γιατι
οπως εχει χιλιογραφτει το Μ54 μπορει ευκολα να σου βγει φριτεζα με τρομερα μεγαλη καταναλωση λαδιου (εως και 1ml/1km) ...
Φροντισε να παρεις εγγυηση απο αξιοπιστο εμπορο για την καταναλωση.
Και μιας και βλεπω οτι εισαι στη Βεροια να ξερεις πως στο βορρα εχει εναν απο τους πιο αξιοπιστους εμπορους σε θεματα εγγυησης και οχι μονο !
Σασμαν θεωρητικα θα μπορουσες να κρατησεις το δικο σου γιατι εχω την εντυπωση πως εχει την ιδια κλιμακωση με του 2.2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν διαφερουν
σε επιπεδο πιο ενισχυμενων γραναζιων γιατι η αληθεια ειναι πως εχουν αλλους κωδικους. Οι σχεσεις ομως οπως ειπα πρεπει να ειναι οι ιδιες ακριβως.
Θελεις τον κεντρικο αξονα και το διαφορικο απο 2.2 και πισω αλλους δισκους μαζι με δαγγανες απο 2.2 η' και 2.5.
Αξονα διαφορικο και φρενα εγω θα εφερνα απο ebay που εχει βρωμησει ολη η Ευρωπη απο τετοια και ειναι τσαμπα σε σχεση με εδω.
Μιλαμε για τιμες εξω στο 1/4 η' και 1/5 απο οσο τα πουλανε εδω ...
Για το μοτερ να κανεις ανταλλαγη για να μειωσεις λιγο το κοστος, αρκει να μην σου βαλουν πιο μεγαλο καπελο σε αυτο που σου δινουν ... ελληνικο δαιμονιο βλεπεις !
Μεχρι 1500 ευρω ολα, καλα εισαι ... Μετα σηκωνει κουβεντα το θεμα ...
aggelosmk2 (01-04-13), Bazil Van Sinner (01-04-13), Leonidas_E39 (01-04-13)
trifonas (01-04-13)
giannis_compact (01-04-13)