Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef θα βάλω και πλακάκια, αλλά θα ανοίξω και απο πάνω και θα βάλω και απο εκεί, έτσι ώστε να το κάνω σάντουιτς. τες πα...γνωστό το πρόβλημα, δεν είναι και κάτι τραγικό. απλά μου την δίνει που πρέπει να μείνει μέσα. Θωμα αν σε ενδιαφερει μου εχει ξεμεινει ενα κιτακι της Turner για την ενισχυση του πατωματος. Εμενα δεν θα μου χρειαστει σιγουρα. Αν το θελεις PM me.
BILL007 (26-03-13), Kostas_1 (23-03-13), Thomelef (22-03-13)
Αρχικό μήνυμα απο turbodog Θωμα αν σε ενδιαφερει μου εχει ξεμεινει ενα κιτακι της Turner για την ενισχυση του πατωματος. Εμενα δεν θα μου χρειαστει σιγουρα. Αν το θελεις PM me. μπορεί να τα κάνω και μόνος μου στο σι εν σι. θα δώ απο βδομάδα...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef μπορεί να τα κάνω και μόνος μου στο σι εν σι. θα δώ απο βδομάδα... Οκ boy. Απο οτι θυμαμαι μεσα στο κιτακι εχει και κατι σαν μακροστενες ροδελες/αποστατες που χρειαζονται, εκτος απο τα λαμακια, αν τελικα το κανεις DIY .
Κανονισμός του Φόρουμ