θα βάλω και πλακάκια, αλλά θα ανοίξω και απο πάνω και θα βάλω και απο εκεί, έτσι ώστε να το κάνω σάντουιτς.
τες πα...γνωστό το πρόβλημα, δεν είναι και κάτι τραγικό. απλά μου την δίνει που πρέπει να μείνει μέσα.
θα βάλω και πλακάκια, αλλά θα ανοίξω και απο πάνω και θα βάλω και απο εκεί, έτσι ώστε να το κάνω σάντουιτς.
τες πα...γνωστό το πρόβλημα, δεν είναι και κάτι τραγικό. απλά μου την δίνει που πρέπει να μείνει μέσα.
sympether with chiefτης
Ανεπιτρέπτο.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
imolarot (05-04-13)
όντως...αλλά πλέον περσινά ξινά σταφύλια με το θέμα. ειδικά αν το έχεις ήδη πάθει μια φορά, την δεύτερη το παίρνεις πιο μαλακά.
είμαι περίεργος πάντως να δώ πόσο ακριβώς είναι. πρέπει να περιμένω τώρα μέχρι να το καθαρίσουμε και να δούμε.
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Thomelef (23-03-13)
Γρηγορα γρηγορα να το επισκευασεις και να το χαρεις οπως κανεις καθε μερα!
Το δικο μου μιας και το ελεγξαν 2-3 ενδιαφερομενοι κατεληξαν οτι δεν εχει ανοιξει πισω. Μηπως να εβαζα την ενισχυση προληπτικα ;;;
Για μπροστα υπαρχει επισης καποιο κιτ ;; Να το συνδυασω μαζι με καποια μπαρα θολων ;;