Mπορεί να είναι οι βαλβίδες καλοριφέρ απο αυτό που περιγράφεις (οι οποίες είναι και ακριβές,πάνε κάνα 150άρι χαλαρά)
Mπορεί να είναι οι βαλβίδες καλοριφέρ απο αυτό που περιγράφεις (οι οποίες είναι και ακριβές,πάνε κάνα 150άρι χαλαρά)
Γενικα βγαζει ζεστο αερα και ζεσταινετε η καμπινα αλλα στην ουσια το 80% του ποσοστου του αερα που βγαινει ειναι απο τους αεραγωγους του παρμριζ.Οι αλλοι βγαζουν πολυ λιγο.....
Kostas_1 (27-03-13)
Ok.Θα τα τσεκαρω και τα δυο να δω τι φταιει.Αν ειναι οντως οι βαλβιδες που μου λες δεν τις φτιαχνω καθολου.Αφου ζεσταινεται η καμπινα μεσα.Πολλα τα λεφτα...
Α και κατι ασχετο....Ειμαι πολυ γκαντεμης τελικα.Σημερα το πρωι στα καλα καθουμενα εκλεισα την πορτα και οπως εκλεισε και το τζαμι εκανε ενα δυνατο θορυβο ο μηχανισμος του για περιπου 2 δευτερολεπτα.Την ξανα ανοιγω και την ξανα κλεινω για να δω τι ειναι και το ξανα εκανε......Ε αυτο ηταν....Το παραθυρο δεν ξανα ανοιξε.Να σημειωσω εδω οτι τον μηχανισμο τον αλλαξα τα χριστουγεννα επειδη ειχε χαλασει ο προηγουμενος, με αλλον μεταχειρισμενο ο οποιος δουλευε κανονικα.Τωρα συμπτωση ειναι?Ή φταιει κατι αλλο?
Εγω εχω αλλο θεμα με τον κλιματισμο... Οταν το δουλευω στον ζεστο αερα, η μερια του συνοδηγου βγαζει παντα κρυο....Να σημειωσω οτι ειναι αναλογικος, διζωνικος ο κλιματισμος.....

BILL007 (24-02-13)
Οι οποιες βρισκονται???