Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατ'αρχην πρεπει να πω ενα μεγαλο στον Σακη για την καθοδηγηση και αλλο ενα στον Βαλαντη για τα πολυ χρησιμα tips!!! Οπως καταλαβατε, λυθηκαν οι βαλβιδες του καλοριφερ(οι οποιες ηταν χαλια ) καθαριστηκαν και επανατοποθετηθηκαν στην θεση τους!!! Πλεον δουλευουν και παλι αψογα!! Βεβαια ολα εχουν κ το τιμημα τους... Σαν να λεμε, τσακωθηκα με την κοπελα μου γιατι εκεινη ηθελε καφε στην παραλια και εγω ηθελα να φτιαξω την μπουμπου μου... ΑΥΤΗ ειναι η αγαπη προς το μοτοσπορ!!
    Κ παλι ευχαριστω οσους βοηθησαν!!!

2. The Following 8 Users Say Thank You to nikos325 For This Useful Post:

BILL007 (24-02-13), Dourios (24-02-13), Kostas_1 (27-03-13), NS-conv (24-02-13), Panos 316T (24-02-13), Stunt Mike (24-02-13), valantis544 (10-04-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (12-12-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos325 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια ολα εχουν κ το τιμημα τους... Σαν να λεμε, τσακωθηκα με την κοπελα μου γιατι εκεινη ηθελε καφε στην παραλια και εγω ηθελα να φτιαξω την μπουμπου μου... ΑΥΤΗ ειναι η αγαπη προς το μοτοσπορ!!

:hyst ericalbs1:

4. The Following 2 Users Say Thank You to skaros For This Useful Post:

nikos325 (24-02-13), ΜΙΧΑΛΗΣ (12-12-13)

Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    xaxaxaxaxaxaxaxax σσσ' ωραιος!!!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos325 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ'αρχην πρεπει να πω ενα μεγαλο στον Σακη για την καθοδηγηση και αλλο ενα στον Βαλαντη για τα πολυ χρησιμα tips!!! Οπως καταλαβατε, λυθηκαν οι βαλβιδες του καλοριφερ(οι οποιες ηταν χαλια ) καθαριστηκαν και επανατοποθετηθηκαν στην θεση τους!!! Πλεον δουλευουν και παλι αψογα!! Βεβαια ολα εχουν κ το τιμημα τους... Σαν να λεμε, τσακωθηκα με την κοπελα μου γιατι εκεινη ηθελε καφε στην παραλια και εγω ηθελα να φτιαξω την μπουμπου μου... ΑΥΤΗ ειναι η αγαπη προς το μοτοσπορ!!
    Κ παλι ευχαριστω οσους βοηθησαν!!!
    Κλασσικό πρόβλημα οι βαλδίβες,τόσο σε Ε36 οσο και σε Ε46...Και καινούργιες είναι αρκετά ακριβές σαν ανταλλακτικό.

Περιοχή
    Καλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κλασσικό πρόβλημα οι βαλδίβες,τόσο σε Ε36 οσο και σε Ε46...
    Δεν το ηξερα.... Αλλωστε ρωτωντας πας στην πολη, που λενε και στο χωριο μου... Παντως δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο στην επισκευη, απλα θελει χειρουργικες κινησεις ετσι ωστε να μην κοψεις τα πολυ ψιλα συρματακια που ενωνουν τις μπομπινες σε καθε βαλβιδα, αλλιως προβλεπω κλαμματα γιατι οπως ειπες δεν ειναι και κανενα οικονομικο ανταλλακτικο....

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολης βρηκα ελευθερο χρονο και αλλαξα το προβληματικο πυκνωτακι που εκανε την ζημια.Ολα πηγαν καλα και δουλευουν τα παντα.Ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες.
    Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου στειλει ενα DIY για να αλλαξω το φιλτρο καμπινας και του Α/C.(Δεν εχει αλλα φιλτρα ε?).

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP