Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Μεθανόλη, water injection

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...μηπως μπορει ο φιλος deepBLUE να επιβεβαιωσει αν η προσθηκη μεθανολης-νερου εκανε τελικα το αμαξι του πιο φτωχο? Και ποσο? Εγω νομιζα οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο....Methanol experts μπορουν να βοηθησουν?
    Αυτην την περιοδο ρυθμιζω και εγω το W/M injection και θα με ενδιεφεραν οι παρατηρησεις σου. Εχεις υπολογισει την ακριβη ποσοτητα που χρειαζεσαι? Ενα link που ειναι και αρκετα αναλυτικο και ακριβες για την συνολικη ποσοτητα...

https://www.customperformancesolutio...injectioncalc/

Εχεις snow, AEM ,Devilsown? Εγω χρησιμοποιω ενα της snow.
    Και απο οτι βλεπω εισαι περιπου στα 400whp. Μπορεις να μου πεις και τι μπεκ/ pump settings (start-full psi) εχεις χρησιμοποιησει? Thanks!
    για να απαντησω για τον συμπεθερο...επειδη παρηγγειλα κ γω το ιδιο....

μετα την προσθηκη μεθανολης...το μιγμα του εγινε πιο φτωχο....σε σημειο να λειτουργει ιδανικα ο κινητηρας μιας κ πριν ειχε πλουσιο μιγμα.!!
    το κιτ που αγορασε ειναι της snow...με το εγκεφαλακι δλδ το οργανο που ρυθμιζεις τα παντα....κ μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι οι ρυθμισεις που εκανε ειναι αυτες που δινει στο εγχειριδιο χρησης μην γνωριζοντας τι παραπανω μπορει να κανει....!
    χθες το βραδυ ομως....ανεβασε το μιγμα απο 35% στα 45% κ επειδη ειχα την τυχη να το οδηγησω...μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ''χορευε'' με ολες τις ταχυτητες.....

το μπεκ που χρησιμοποιησε ειναι αυτο που δινει o κατασκευαστης.....απο 200-400hp!....δεν θυμαμαι πως ακριβως το ονομαζει......

σε ευχαριστω κ γω προσωπικα για το λινκ που παρεθεσες....μιας κ θα μας λυσει καποιες αποριες....

αν ωστοσο κ συ γνωριζεις κατι παραπανω για την καλυτερη λειτουργια του εν λογω κιτ...θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις,.....
    κ καλα χιλιομετρα..!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να απαντησω για τον συμπεθερο...επειδη παρηγγειλα κ γω το ιδιο....

μετα την προσθηκη μεθανολης...το μιγμα του εγινε πιο φτωχο....σε σημειο να λειτουργει ιδανικα ο κινητηρας μιας κ πριν ειχε πλουσιο μιγμα.!!
    το κιτ που αγορασε ειναι της snow...με το εγκεφαλακι δλδ το οργανο που ρυθμιζεις τα παντα....κ μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι οι ρυθμισεις που εκανε ειναι αυτες που δινει στο εγχειριδιο χρησης μην γνωριζοντας τι παραπανω μπορει να κανει....!
    χθες το βραδυ ομως....ανεβασε το μιγμα απο 35% στα 45% κ επειδη ειχα την τυχη να το οδηγησω...μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ''χορευε'' με ολες τις ταχυτητες.....

το μπεκ που χρησιμοποιησε ειναι αυτο που δινει o κατασκευαστης.....απο 200-400hp!....δεν θυμαμαι πως ακριβως το ονομαζει......

σε ευχαριστω κ γω προσωπικα για το λινκ που παρεθεσες....μιας κ θα μας λυσει καποιες αποριες....

αν ωστοσο κ συ γνωριζεις κατι παραπανω για την καλυτερη λειτουργια του εν λογω κιτ...θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις,.....
    κ καλα χιλιομετρα..!

ρε Βασιλη
    ειναι κρατικο μυστικο??
    γιατι δε λετε απο που το εχετε αγορασει?????
    ειναι καποια ατομα που ισως να θελουν να κανουν την αγορα
    και δε λεω για μενα, και ισως να τους εχετε στα σκοταδια!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Βασιλη
    ειναι κρατικο μυστικο??
    γιατι δε λετε απο που το εχετε αγορασει?????
    ειναι καποια ατομα που ισως να θελουν να κανουν την αγορα
    και δε λεω για μενα, και ισως να τους εχετε στα σκοταδια!
    Κάπου είχαν βάλει το λινκ, το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω Μήτσο...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

παιδια σορυ...σιγουρα δεν ειναι κρατικο μυστικο....

δεν καταλαβα οτι καποιος ενδιαφεροταν...κ δεν πηγε κ το μυαλο μου να το ποσταρω.....

ωστοσο....η δημοπρασια μου ειναι αυτη...καθως κ αλλες του ιδιου πωλητη....απο κει το πηρε κ ο deepblue...!!

https://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...#ht_1905wt_962

https://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/e...#ht_1905wt_962

5. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

NickE60 (21-03-10), ΔημήτρηςΜ3 (21-03-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

να σημειωσω.....επειδη λογω κρισης εχω γινει κ λιγο τσιπης ..........οτι εστειλα mail σε ολους τους dealer του εν λογω προιοντος https://www.snowperformance.net/deal...ator.php?all=1 ...μη τυχον κ καταφερνα καλυτερη ακομα τιμη απο του πωλητη του ebay...!!!

ειναι ο πιο φθηνος παιδια...μην παιδευτειτε τσαμπα....!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP