Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 98

Θέμα: Μεθανόλη, water injection

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα φτάιω εγώ που κάθονται οι χάρτες της μεθανόλης άπρακτοι? Έχετε δεί που καμιά φορά αργώ να αλλάξω χάρτες όταν πρόκειται για πάτημα? Είναι γιατί προσπερνάω τον χάρτη της μεθανόλης. Φταίω εγώ τώρα να το κάνω έτσι?

εεεε ρε κάτι μπριζωτές φιλαράκια που έχω...

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα Ελλάδα και απο μπρίζες...

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

mmmmmmm καλο!!!!
    απο ποιο μαγαζακι στο αμερικα εγινε η αγορα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 19-03-10 στις 19:13

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Είμαι πολύ περίεργος τι (χοντρό) χέρι έχει μπει για να γυρίζει 8500 και να έχει πάρει ατμοσφαιρικά σίγουρα πάνω από 50% δύναμη για να τρομοκρατεί 46άρια Μ...
    Nίτρα !!! ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Οποτε θελει,οποιος θελει,ερχεται να ψαξει το αμαξι σε οποιο συνεργειο θελει...ειναι ατμοσφαιρα με 13 συμπιεση...ελαφρωμενο εσωτερικα με μπομπε πιστονια και αλλα πολλα για στροφαρισμα...Το αμαξι ειναι 290 ροδα καραφλα,και παει μαζι (ισως και λιγο εμπρος)απο μαμα Ε46...Νιτρα φοραγε πριν πολλα χρονια,οπως προειπα...Θεωρω οτι ειναι μακραν το πιο δυνατο 330 ατμοσφαιρα στη Ελλαδα...οποτε παρακαλω μην χαλατε το κλιμα λεγωντας ανακριβειες για νιτρα...Δεκτος καθε ελεγχος και στο καπακι κοντρα...και με τον ελεγκτη μεσα...κανενα προβλημα...ο ιδιοκτητης ειναι χρονια κολλητος φιλος και κυριος στις κοντρες και στα dragster οταν ετρεχε...οταν εχει νιτρα,το λεει...Για πολλα χρονια τωρα,δεν εχει...Φιλε Ευαγγελε ελα μια περα Αργυρουπολη να παμε βολτα το 330 να δεις και εσυ...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

6. The Following 2 Users Say Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

deepBLUE (20-03-10), Vasilis (20-03-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

...μηπως μπορει ο φιλος deepBLUE να επιβεβαιωσει αν η προσθηκη μεθανολης-νερου εκανε τελικα το αμαξι του πιο φτωχο? Και ποσο? Εγω νομιζα οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο....Methanol experts μπορουν να βοηθησουν?
    Αυτην την περιοδο ρυθμιζω και εγω το W/M injection και θα με ενδιεφεραν οι παρατηρησεις σου. Εχεις υπολογισει την ακριβη ποσοτητα που χρειαζεσαι? Ενα link που ειναι και αρκετα αναλυτικο και ακριβες για την συνολικη ποσοτητα...

https://www.customperformancesolutio...injectioncalc/

Εχεις snow, AEM ,Devilsown? Εγω χρησιμοποιω ενα της snow.
    Και απο οτι βλεπω εισαι περιπου στα 400whp. Μπορεις να μου πεις και τι μπεκ/ pump settings (start-full psi) εχεις χρησιμοποιησει? Thanks!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...μηπως μπορει ο φιλος deepBLUE να επιβεβαιωσει αν η προσθηκη μεθανολης-νερου εκανε τελικα το αμαξι του πιο φτωχο? Και ποσο? Εγω νομιζα οτι συμβαινει το ακριβως αντιθετο....Methanol experts μπορουν να βοηθησουν?
    Αυτην την περιοδο ρυθμιζω και εγω το W/M injection και θα με ενδιεφεραν οι παρατηρησεις σου. Εχεις υπολογισει την ακριβη ποσοτητα που χρειαζεσαι? Ενα link που ειναι και αρκετα αναλυτικο και ακριβες για την συνολικη ποσοτητα...

https://www.customperformancesolutio...injectioncalc/

Εχεις snow, AEM ,Devilsown? Εγω χρησιμοποιω ενα της snow.
    Και απο οτι βλεπω εισαι περιπου στα 400whp. Μπορεις να μου πεις και τι μπεκ/ pump settings (start-full psi) εχεις χρησιμοποιησει? Thanks!
    για να απαντησω για τον συμπεθερο...επειδη παρηγγειλα κ γω το ιδιο....

μετα την προσθηκη μεθανολης...το μιγμα του εγινε πιο φτωχο....σε σημειο να λειτουργει ιδανικα ο κινητηρας μιας κ πριν ειχε πλουσιο μιγμα.!!
    το κιτ που αγορασε ειναι της snow...με το εγκεφαλακι δλδ το οργανο που ρυθμιζεις τα παντα....κ μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι οι ρυθμισεις που εκανε ειναι αυτες που δινει στο εγχειριδιο χρησης μην γνωριζοντας τι παραπανω μπορει να κανει....!
    χθες το βραδυ ομως....ανεβασε το μιγμα απο 35% στα 45% κ επειδη ειχα την τυχη να το οδηγησω...μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ''χορευε'' με ολες τις ταχυτητες.....

το μπεκ που χρησιμοποιησε ειναι αυτο που δινει o κατασκευαστης.....απο 200-400hp!....δεν θυμαμαι πως ακριβως το ονομαζει......

σε ευχαριστω κ γω προσωπικα για το λινκ που παρεθεσες....μιας κ θα μας λυσει καποιες αποριες....

αν ωστοσο κ συ γνωριζεις κατι παραπανω για την καλυτερη λειτουργια του εν λογω κιτ...θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις,.....
    κ καλα χιλιομετρα..!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να απαντησω για τον συμπεθερο...επειδη παρηγγειλα κ γω το ιδιο....

μετα την προσθηκη μεθανολης...το μιγμα του εγινε πιο φτωχο....σε σημειο να λειτουργει ιδανικα ο κινητηρας μιας κ πριν ειχε πλουσιο μιγμα.!!
    το κιτ που αγορασε ειναι της snow...με το εγκεφαλακι δλδ το οργανο που ρυθμιζεις τα παντα....κ μπορω να πω μετα βεβαιοτητας οτι οι ρυθμισεις που εκανε ειναι αυτες που δινει στο εγχειριδιο χρησης μην γνωριζοντας τι παραπανω μπορει να κανει....!
    χθες το βραδυ ομως....ανεβασε το μιγμα απο 35% στα 45% κ επειδη ειχα την τυχη να το οδηγησω...μπορω να πω οτι το αυτοκινητο ''χορευε'' με ολες τις ταχυτητες.....

το μπεκ που χρησιμοποιησε ειναι αυτο που δινει o κατασκευαστης.....απο 200-400hp!....δεν θυμαμαι πως ακριβως το ονομαζει......

σε ευχαριστω κ γω προσωπικα για το λινκ που παρεθεσες....μιας κ θα μας λυσει καποιες αποριες....

αν ωστοσο κ συ γνωριζεις κατι παραπανω για την καλυτερη λειτουργια του εν λογω κιτ...θα σε παρακαλουσα να το ποσταρεις,.....
    κ καλα χιλιομετρα..!

ρε Βασιλη
    ειναι κρατικο μυστικο??
    γιατι δε λετε απο που το εχετε αγορασει?????
    ειναι καποια ατομα που ισως να θελουν να κανουν την αγορα
    και δε λεω για μενα, και ισως να τους εχετε στα σκοταδια!

Rides
    1

Προεπιλογή

καλα ναι δεν το λες για σενα!!!!!!!!για την φουκαριαρα την ......ξαδερφη σου το λες!!!!!!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ναι δεν το λες για σενα!!!!!!!!για την φουκαριαρα την ......ξαδερφη σου το λες!!!!!!!
    Πανο τα δικα μου τα σχεδια τα ξερεις!!!

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP