Πανο εχω την αισθηση οτι τιποτα δεν θα μπορεσουμε να σκεφτουμε![]()
Πανο εχω την αισθηση οτι τιποτα δεν θα μπορεσουμε να σκεφτουμε![]()
pilot (08-02-13)
S8N (08-02-13)
μην τον βοηθας καλυτερα...
1)καποιους της γεννιας μας που οι γονεις τους ,τους βοηθησαν, ειδες τι εκαναν?
2)αν τον βοηθησεις και αυτους που ψηφισε ειναι χαλια, μετα δεν θα εχει δικιο να λεει οτι εσυ τον επηρεασες?
3)οταν δεν τους βοηθας εχουν καλη κριση.βλεπουν τι γινεται με τα ματια ανοιχτα χωρις χρωματα.δεν εχουν βιωματα και φανατισμους.
4)η διαδικασια αυτη της σκεψης ειναι δοκιμασια για την ζωη του και την ενηλικιωση του.μαθαινει οτι η επιλογη και οι αποφασεις ειναι το δυσκολοτερο στην εξελιξη του.
αυτα να του πεις συν οτι δεν πρεπει να το δει σαν εναν αγωνα ποδοσφαιρου.δωστου να καταλαβει τι εγινε και τι γινεται στην ελλαδα τοσα χρονια περιγραφικα.και ειδικα παραδειγματα σε τομεα που τον ενδιαφερει αμμεσα στην ζωη του.σχολειο,πανεπιστημιο,ο κονικα του σπιτιου(την εβδομαδιαια του ''επιχορηγηση'') και δωσε εμφαση να καταλαβει οτι η αποφαση του ειναι σημαντικη γιαυτον γιατι οριζει το μελλον του σαυτην την χωρα.
μονστα πριν επανελθεις στο φορουμ ειχα γραψει και εγω για αλλαγη στο συνταγμα.ειχα σκεφτει και ηθελα μερικα απο αυτα να τα γραψω και εγω .αλλα το θεμα ειναι πως θα γινουν αυτα και απο ποιους?νομιζω οτι ολος ο σκεπτομενος κοσμος το γνωριζει και το θελει αλλα δεν ξερει πως θα γινει αυτο.
οι 300 δεν θελουν με τιποτα γιατι αλλαζει το στατους που τους εξυπηρετει τοσα χρονια.με ποιον αλλο τροπο εκτος απο το να βγει ενα κομμα που να τα υιοθετησει σαν προγραμμα του και να το ψηφισουμε να βγει και να τα κανει?
Bitz (07-02-13), katsaraios (07-02-13), Panos 316T (08-02-13), Ptboul (08-02-13)