Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε σπύρο, τι δουλειά έχει το πατσοκ και η νδ ρε μλκ με το συγκεκριμένο θέμα???

πιάσανε 4 κωλοπαίδια οπλισμένα σε ληστεία και τους μπουζουριάσανε. απολύθηκε π μπαμπάς του ενός, και βγήκε το μαγκάκι ο γιός του με καλάσνικοφ...καλά του κάνανε και τον σαπίσανε στο ξύλο, καλά του κάνουνε αν του φορτώσουν και ένα κάρο άλλα πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει.

να βάλει μυαλό αυτός και οι φίλοι του με τον άσχημο τρόπο και να καταλάβει ότι έκανε μ@λ@κί@...

έκανε ο σαμαράς, και @@ μπλέ και με τον βλάκα αυτόν...που πάει ο τόπος τώρα, και τρίχες κατσαρές.

που πάει ο τόπος ρε σπ@ρα, για τον @@ καβάλα πάει αγορίνα...απο όλες τις απόψεις.

όταν φτάνουν παιδάκια να το παίζουν τρομοκράτες που θες να πάει?

εμένα φίλε δεν μου την δίνει η μυθοποίηση αυτού του γελοίου ονόματι σ@μαρά ότι χτυπάει την τρομοκρατία παρέα με τον δενδια, με ενοχλεί ότι υπάρχουν απόψεις σαν και του σύριζα με τον γελοίο τους ηγέτη που προσπαθούν να πάρουν κάτω απο την σκέπη τους τέτοιου είδους αποβράσματα ηλικίας 20 ετών. ούτε που θα ήθελα να φανταστώ τι άτομα θα ήταν αυτοί στα 35 τους. αν και έχω μια εικόνα αν θυμηθούμε κάτι άλλα τυπάκια που κυκλοφορούσαν με τσεκούρια και αρβύλες και σήμερα είναι κουστουμαρισμένοι και μιλάνε με εκείνο το μπλαζέ υφάκι.

να πάνε στο διάολο και αυτοί και οι παρατάξεις που τους γεννάνε, χεράκι χεράκι και οι δυο. τους βαρεθήκαμε και τους μεν και τους δεν.

να πάνε στο διάολο και όλοι οι υπόλοιποι που κάθονται και μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αλλά τι λέω, του έλληνα του αρέσει να τρώει παραμύθα και μετά να κάθεται και να βρίζει.

βρήκανε απο 800 κόμματα στα ψηφοδέλτια και βάλανε το πιο άκυρο μέσα στην βουλή. αυτή είναι η παιδεία του έλληνα φίλε μου και τα υπόλοιπα είναι του κώλου τα εννιάμερα.

ας πάνε τώρα τα μαγκάκια αυτά να τους κάνουν τον κ@λο σουρωτήρι, για να παραδειγματιστούν και τα υπόλοιπα φιλαράκια τους μπας και βάλουνε μυαλό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (04-02-13), gnx (04-02-13), nikos1400 (04-02-13), pilot (05-02-13), Ptboul (04-02-13), spar@ (04-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP