Σελίδα 27 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 1725262728293777127 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 261 έως 270 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Rides
    0

Προεπιλογή

Spare Να σε δω φιλε μου με ενα καλασνικοφ στο κεφαλι οπως με αυτα που ειχαν και μετα να σου πω αν θα ελεγες τα ιδια...Απο τα ιδια καλασνικοφ καποιοι Ζηταδες δεν πηγαν ποτε σπιτι τους και απο μια παρομοια ληστεια ενας ταξιτζης...
    Για το αν σε ειχαν ομηρο δεν το συζηταμε οπως ο γνωστος οδοντιατρος που τον πηραν βολτα στην Βεροια...Ουτε κουβεντα για τον οδοντιατρο...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μη κολλατε στο ξυλο που φαγαν, αν δεν ηθελε η Ελ.Ας δεν θα εβγαζε τις φωτο τους στη φορα, ή τουλαχιστον θα ειχε κανει καλυτερη δουλεια στην επεξεργασια. Τυρι ειναι για να πεσει πανω στη "βια" ο κοσμος. Ολοι ασχολουνται στο γιατι φαγαν ξυλο οι συγκεκριμενοι..

3. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

freddys (04-02-13), Kostas_1 (04-02-13), nikos1400 (04-02-13), Nino (04-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Spare Να σε δω φιλε μου με ενα καλασνικοφ στο κεφαλι οπως με αυτα που ειχαν και μετα να σου πω αν θα ελεγες τα ιδια...Απο τα ιδια καλασνικοφ καποιοι Ζηταδες δεν πηγαν ποτε σπιτι τους και απο μια παρομοια ληστεια ενας ταξιτζης...
    Για το αν σε ειχαν ομηρο δεν το συζηταμε οπως ο γνωστος οδοντιατρος που τον πηραν βολτα στην Βεροια...Ουτε κουβεντα για τον οδοντιατρο...
    κατσε δηλαδη αυτοι με τα καλασνικωφ που "εφαγαν" τους Διας ηταν τρομοκρατες???
    γιατι εγω ξερω οτι τους εποιασαν ηταν αλλοδαποι και σε λιγο καιρο θα τους στειλουν σε κανα "ιδρυμα" να τους ενταξουν παλι...
    και που ξερεις αν δεν μου εχουν βαλει καλασνικωφ στο κεφαλι?
    Αυτο που ειπα απ την αρχη ειναι για το ποσο ευκολα "μασαει" ο λαος, για το ποσο ευκολα "ξεχναει"...
    Δεν ειδα σε κανενα μου ποστ να τους δικαιολογησα....
    το "ξυλο" καλα κανει και πεφτει... και ειναι το μοναδικο που θυμουνται, απο τα μικρα κλεφτρονια μεχρι τα μεγαλα...
    Η Αστυνομια καλα κανει....
    Απλα βαρεθηκα.... ολη αυτην την στημενη "υποκινουμενη" τρομοκρατια...

5. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

ghost-rider (04-02-13), nikos1400 (04-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    και που ξερεις ρε φιλαρακι και μιλας σε δευτερο πληθυντικο προσωπο τι και ποιος μου την εχει πεσει στο δρομο η την δουλεια μου και τι η πως τις μασαει ολος ο λαος τις "πασες"??
    Για αυτο σου λεω τα κανεις αχταρμα εγκλωβιζεσαι και το κακο ειναι οτι το πας και κομματικα το πραμα λυπαμαι ,καλο βραδυ
    μα για τα κομματικα γινονται ολα ρε Κατς....
    εδω και χρονια ξερουμε τις τρομικρατικες οργανωσεις του Πατσοκ, και της Νδ....
    εγω απο σημερα νοιωθω μια μεγαλη ασφαλεια... θα αφησω ξεκλειδωτα....
    Να μην λυπασαι για μενα Κατς, εγω σημερα ειμαι αυριο δεν ειμαι... να λυπασαι για τον τοπο στον οποιο ζεις!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασε ρε σπαρο εφτασα 41 για να μου πεις εσυ να λυπαμαι την ελλαδα χωρις να ξερεις τι παει να πει και ντροπη...
    Μαλιστα καταλαβα τι μυαλο κουβαλας ,εισαι του σωρου φιλαρακο ολα και ολοι σου φταινε μαζι σαλατα στο μυαλο σου ,καλη συνεχεια....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 04-02-13 στις 05:57

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασε ρε σπαρο εφτασα 41 για να μου πεις εσυ να λυπαμαι την ελλαδα χωρις να ξερεις τι παει να πει και ντροπη...
    Μαλιστα καταλαβα τι μυαλο κουβαλας ,εισαι του σωρου φιλαρακο ολα και ολοι σου φταινε μαζι σαλατα στο μυαλο σου ,καλη συνεχεια....
    Έχεις δίκιο κατς όπως τα λες ειναι καλή ξεκούραση ... Και σήμερα μην κλειδωσεις...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε σπύρο, τι δουλειά έχει το πατσοκ και η νδ ρε μλκ με το συγκεκριμένο θέμα???

πιάσανε 4 κωλοπαίδια οπλισμένα σε ληστεία και τους μπουζουριάσανε. απολύθηκε π μπαμπάς του ενός, και βγήκε το μαγκάκι ο γιός του με καλάσνικοφ...καλά του κάνανε και τον σαπίσανε στο ξύλο, καλά του κάνουνε αν του φορτώσουν και ένα κάρο άλλα πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει.

να βάλει μυαλό αυτός και οι φίλοι του με τον άσχημο τρόπο και να καταλάβει ότι έκανε μ@λ@κί@...

έκανε ο σαμαράς, και @@ μπλέ και με τον βλάκα αυτόν...που πάει ο τόπος τώρα, και τρίχες κατσαρές.

που πάει ο τόπος ρε σπ@ρα, για τον @@ καβάλα πάει αγορίνα...απο όλες τις απόψεις.

όταν φτάνουν παιδάκια να το παίζουν τρομοκράτες που θες να πάει?

εμένα φίλε δεν μου την δίνει η μυθοποίηση αυτού του γελοίου ονόματι σ@μαρά ότι χτυπάει την τρομοκρατία παρέα με τον δενδια, με ενοχλεί ότι υπάρχουν απόψεις σαν και του σύριζα με τον γελοίο τους ηγέτη που προσπαθούν να πάρουν κάτω απο την σκέπη τους τέτοιου είδους αποβράσματα ηλικίας 20 ετών. ούτε που θα ήθελα να φανταστώ τι άτομα θα ήταν αυτοί στα 35 τους. αν και έχω μια εικόνα αν θυμηθούμε κάτι άλλα τυπάκια που κυκλοφορούσαν με τσεκούρια και αρβύλες και σήμερα είναι κουστουμαρισμένοι και μιλάνε με εκείνο το μπλαζέ υφάκι.

να πάνε στο διάολο και αυτοί και οι παρατάξεις που τους γεννάνε, χεράκι χεράκι και οι δυο. τους βαρεθήκαμε και τους μεν και τους δεν.

να πάνε στο διάολο και όλοι οι υπόλοιποι που κάθονται και μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αλλά τι λέω, του έλληνα του αρέσει να τρώει παραμύθα και μετά να κάθεται και να βρίζει.

βρήκανε απο 800 κόμματα στα ψηφοδέλτια και βάλανε το πιο άκυρο μέσα στην βουλή. αυτή είναι η παιδεία του έλληνα φίλε μου και τα υπόλοιπα είναι του κώλου τα εννιάμερα.

ας πάνε τώρα τα μαγκάκια αυτά να τους κάνουν τον κ@λο σουρωτήρι, για να παραδειγματιστούν και τα υπόλοιπα φιλαράκια τους μπας και βάλουνε μυαλό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (04-02-13), gnx (04-02-13), nikos1400 (04-02-13), pilot (05-02-13), Ptboul (04-02-13), spar@ (04-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

απλα καθε φορα συμβαινουν τυχαια γεγονοτα.....
    10 κανανε την ληστεια... 4 ποιασανε.... και τους βαφτισαν τρομοκρατες....
    Τρομοκρατες που φωναζουν ζητω η αναρχια και αλλες τετοιες μλκς...
    ...
    Παντα οι τσιλιαδωροι βρισκονται μεσα....
    Και λιγες εφαγαν, ειμαι γνωστος "φασιστας" και το λεω, δεν βρεθηκαν τυχαια εκει περα...βρεθηκαν εκει, ηταν μπλεγμενοι τους μαζεψαν γιατι ηταν "ζωαδια" τους τα φορτωσαν οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα των τρωνε οι κοτες...
    απλα... μεχρι εκει!!!
    Για το Συριζα κανενα σχολιο....ευχομαι απλα ολα τα εγκληματα που γινονται σε τουτο τον ιερο τοπο να γινονται σε αυτα τα "φιλευλευθερα" "πολιτισμενα" μυαλα!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

μονη λυση για οποιον εχει ακομα σωας τας φρενας -και θελει να τας διατηρησει σωας- ειναι η μεταναστευση.
    δυστυχως.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (04-02-13), spar@ (04-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τυχαία ξετυχαία, το θέμα είναι ότι τους μπουζουριάσανε, το πανεπηστημιακό άσυλο πέφτει, η αριστερά και η ιδεολογία της που δουλεύει σε μπακ γκράουντ μόουντ τοσα χρόνια καταστρέφεται, και αυτό με νοιάζει...

το κακό είναι ότι το τέρας είναι μεγάλο, έχει πολλούς υποστηρικτές και η χώρα έχει πατήσει στο μηδέν...

τα υπόλοιπα είναι λόγια του καφέ. η παραπληροφόρηση πάντα θα υπάρχει...καμμιά φορά όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να κάνει και καλό.

ξέρεις πόσα απο τα φιλαράκια τους θα είναι κρυμένα κάτω απο την κουβέρτα και θα τρέμουν σαν τα ψαράκια επειδή βγαίνανε μόνο για έναν καφέ με τα συγκεκριμένα μαγκάκια?

ξέρεις πόσοι απο αυτούς φοβούνται μέχρι και το γεγονός μην και μάθουν οι γονείς τους ότι είχαν παρτίδες με τους συγκεκριμένους κουραδόμαγκες???

ξέρεις πόση πιτσιρικαρία έχει αναθεωρήσει και είναι πάνω απο τα βιβλία της, λέγοντας δεν μαμιέται, δεν είμαι εγώ για τέτοια?

ακόμα και αυτοί που πορώθηκαν ακόμα πιο πολύ, με το υπάρχον κλίμα θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο...

ξές γιατί? γιατί μπουχτήσαμε με την βλακεία του καθενός και έχουμε πολύ σημαντικότερα θέματα ν'ασχοληθούμε απο την ηλίθια ψευτοτρομοκρατία και συνθήματα του κώλου τύπου λευτεριά στον τάδε και παρατάδε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Ptboul (04-02-13)

Σελίδα 27 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 1725262728293777127 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •