Και όμως στην δική μου άδεια το 2003, εδώ στην Σαλόνικα, φρόντισαν να γράψουν σαν αριθμό κινητήρα τον τύπο του συνοδευόμενο απ τον αύξοντα αριθμό παραγωγής του, που είναι βέβαια κτυπημένος σε άλλο σημείο.![]()
Και όμως στην δική μου άδεια το 2003, εδώ στην Σαλόνικα, φρόντισαν να γράψουν σαν αριθμό κινητήρα τον τύπο του συνοδευόμενο απ τον αύξοντα αριθμό παραγωγής του, που είναι βέβαια κτυπημένος σε άλλο σημείο.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Εμένα και σε όλα τα 1,6 που έχω δει στην άδεια γράφει και τον τύπο Ν40Β16 και τα υπόλοιπα που αναγράφονται στο μπλοκ. Στα Ν42 από την άλλη, αναγράφει στην άδεια μόνο τον τύπο.
Επικρατεί ότι ναναι δλδ στα bmw και τις άδειες όπως φαίνεται... Υπέροχα !
Ανακάλυψα άλλη μία τρύπα χάους....
Υπέροχα πράγματα... !! Άλλο ένα σύστημα που λειτουργεί πλήρως...
Mπορείς να μάθεις αριθμό κινητήρα στέλνοντας mail στο αρχείο της Bmw ζητώντας τους αυτόν ή ό,τι άλλη πληροφορία θέλεις για το αμάξι σου:
info.grouparchiv@bmwgroup.de
Ο αριθμός κινητήρα είναι ένα οκταψήφιο νούμερο όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω θέμα όπου παραθέτω το Bmw Certificate του αυτοκινήτου μου το οποίο αναφέρει engine no.:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=10322&page=2
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
BILL007 (16-01-13), gant (15-01-13), nikos1400 (17-10-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (15-01-13)
Δεν με απασχολεί τόσο για να ασχοληθώ τόσο εκτεταμένα... απλή απορία είχα...Πολύ ενδιαφέρον από που πόσταρες όμως![]()