Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο scania124 αν και mercedes θα το επερνα ανετα......εχω οδηγησει mercedes cls amg 63..... ηταν απιστευτο ποση δυναμη ειχε. Tι κ@λοφαρδια ειναι αυτη ρε παιδακι μου???.....εδω αλλος σου εδωσε Μ5 Ε60 να την κανεις ταξιδι απο Θεσ/νικη - Νεους Πορους μονος σου!!!! .....και εγω κοιμομουνα στο ξενοδοχειο σου και δεν με ξυπνησες!!!!
Leonidas_E39 (14-01-13), scania124 (14-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο aristent Tι κ@λοφαρδια ειναι αυτη ρε παιδακι μου???.....εδω αλλος σου εδωσε Μ5 Ε60 να την κανεις ταξιδι απο Θεσ/νικη - Νεους Πορους μονος σου!!!! .....και εγω κοιμομουνα στο ξενοδοχειο σου και δεν με ξυπνησες!!!! Στην Κατερινη τον φωναζουν ''αντίλαλος''....δεν θα ειναι τυχαίο.....
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
aristent (14-01-13), scania124 (14-01-13)
Αρχικό μήνυμα απο aristent Tι κ@λοφαρδια ειναι αυτη ρε παιδακι μου???.....εδω αλλος σου εδωσε Μ5 Ε60 να την κανεις ταξιδι απο Θεσ/νικη - Νεους Πορους μονος σου!!!! .....και εγω κοιμομουνα στο ξενοδοχειο σου και δεν με ξυπνησες!!!! και ειναι και λαρισαιου!!!!!!!!καφε χρωμα και ειναι σχεδον ολο το καλοκαιρι παρκαρισμενο πισω απο το μαγαζι!!! Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Στην Κατερινη τον φωναζουν ''αντίλαλος''....δεν θα ειναι τυχαίο..... χαχαχαχα τι συμπεθερο νομιζεις θα κανεις!!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
aristent (14-01-13), Z4 DCT (14-01-13)
Κανονισμός του Φόρουμ