Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του φόρμουμ.
Πρόσφατα είχα ένα ατύχημα με το παλίο μου αυτοκίνητο το οποίο δεν με συμφέρει να το επισκευάσω. Λόγω οικονομικών δυσχεριών λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο bmw 316ι Ε46 με κινητήρα Ν2 αν δεν κάνω λάθος μοντέλο του 2002 το οποίο είναι εισαγωγή απο Γερμανία και ήταν σταθμευμένο για ενάμιση χρόνο περίπου στην μάντρα. Το αμάξι ελέγχθηκε απο δικό μου φανοποιό και είναι καθαρό απο τρακαρίσματα, χτυπήματα και σκουριές. Το μοτέρ του δείχνει να δουλεύει ομαλά. Το εσωτερικό του σε γεικές γραμμές είναι περιποιημένο. Σίγουρα το αμάξάκι θα χρειαστεί ένα γενναίο σέρβις (λάδια - φίλτρα - τακάκια κλπ). Έχω 2 απορίες που αν μπορείτε να με βοηθήσετε - προτείνετε αποψείς θα σας ήμουν ευγνώμων.
1) Ο μαντράς μιλάει για 318 μοντέλο ενώ με βάση το VIN το αμάξι αναφέρετ σαν 316ι. Παίζει κάτι εδώ ή απλά αυτός που το πουλάει είναι άσχετος (πράγμα που δεν το νομίζω για αντιπροσωπεύει την εταιρεία ΒΜW). Το αμάξι είναι 1800cc.
2) Σκέφτομ να το πάω σε έναν επίσημο αντιπρόσωπο να του κάνει ένα isnpection servis. Εκεί είμαι υποχρεωμένος να προχωρήσω σε αλλαγή των εξαρτημάτων που θα μου προτείνει ο αντιπρόσωπος?
3) Γνωρίζει κανείς κανένα καλό μηχανικό αυτοκινήτων να κάνει αυτή τη δουλεια αντί της αντιπρποσωπείας?? (Αθήνα - Πάτρα).
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά μου αρέσει το αμαξι που αγόρασα και θέλω να το περιποιηθώ καταλλήλως για να το έχω όσο κρατήσει.
ΥΓ. Το αμάξι το αγόρασα 3000, με αναφερόμενα 105 χιλ χιλιόμετρα στο καντραν του και δεν έχει βγάλει άλλη φορά πινακίδες στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ για το μακροσκελές μνμ.