Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: Ε46 λαμπακι φρενων

Rides
    0

Προεπιλογή Ε46 λαμπακι φρενων

Εξω από τον φενεο στα κατω τρικαλα μεγαλη ανηφορα και στροφη. Λαμπακι φρενων. Πανικος. Τηλεφωνο στον Σπαρο ετσι και ετσι. Κοιταξε τα υγρα.
    Ανοιγω το καπω, υγρα κατω από το ελαχιστο.
    Περηφανο επανω στο σωληνακι, το καρτελακι του σερβις. Δυο μερες πριν. Δυο μερες πριν.
    Οταν γυρισω, εχω λογαριασμους να κλεισω. Συνηθως δεν μπαινω σε καυγαδες. Αλλα αυτη τη φορα ειμαι εξαλλος. Πραγματικα δηλαδη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα. Αυτη τη φορα θα φωναξω.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
    Attached Images Attached Images

2. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (15-12-12), beliris (17-12-12), Eleni (15-12-12), nikos1400 (15-12-12), Ptboul (17-12-12), Tsakirakos (15-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χιλια εκατο ευρω ηταν ο λογαριασμος του συνεργειου. Χιλια εκατο ευρω ανταλλακτικα και εργασιες.

Attached Images Attached Images

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

beliris (17-12-12), nikos1400 (15-12-12), Ptboul (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και που πήγανε τα υγρά ΟΕΟ...άντε να πείς ότι το καραξεσκίζεις και να τα έχεις βράσει, οκ...το να χαθούν υγρά είναι θέμα θείο...έχε το νου σου, γιατί μάλον πρέπει να έχεις απο κάπου διαροή. έχε το νου σου μλκ, μη πάθεις καμμιά λαχτάρα στα καλά καθούμενα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταμάτη εχει δικιο ο Θωμάς, κάπου χανεις υγρά ... δεν μπορεί να ήσουνα κάτω από το μινιμουμ και να μην το ειδε ο μάστορας. Προσοχή πολλή. υποψιάζομαι τα χάνεις από πίσω τροχό.

7. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Z4 DCT (15-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και που πήγανε τα υγρά ΟΕΟ...άντε να πείς ότι το καραξεσκίζεις και να τα έχεις βράσει, οκ...το να χαθούν υγρά είναι θέμα θείο...έχε το νου σου, γιατί μάλον πρέπει να έχεις απο κάπου διαροή. έχε το νου σου μλκ, μη πάθεις καμμιά λαχτάρα στα καλά καθούμενα...
    Σταμάτη, έχουν δίκιο.....

Πέσε απο κάτω και κοιτα......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξω από τον φενεο στα κατω τρικαλα μεγαλη ανηφορα και στροφη. Λαμπακι φρενων. Πανικος. Τηλεφωνο στον Σπαρο ετσι και ετσι. Κοιταξε τα υγρα.
    Ανοιγω το καπω, υγρα κατω από το ελαχιστο.
    Περηφανο επανω στο σωληνακι, το καρτελακι του σερβις. Δυο μερες πριν. Δυο μερες πριν.
    Οταν γυρισω, εχω λογαριασμους να κλεισω. Συνηθως δεν μπαινω σε καυγαδες. Αλλα αυτη τη φορα ειμαι εξαλλος. Πραγματικα δηλαδη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη πουθενα. Αυτη τη φορα θα φωναξω.

Πως και το ταμπελάκι είναι στα γερμανικά? Σέρβις κάνεις Ελλάδα? Πάντως, για την ιστορία, το ταμπελάκι αυτό αναφέρεται μόνο στην αλλαγή λαδιών.

Όσον αφορά το υγρό φρένων, πάντως, απαράδεκτο όπως και να έχει!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταμάτη εχει δικιο ο Θωμάς, κάπου χανεις υγρά ... δεν μπορεί να ήσουνα κάτω από το μινιμουμ και να μην το ειδε ο μάστορας. Προσοχή πολλή. υποψιάζομαι τα χάνεις από πίσω τροχό.
    Στα Ε46 τα υγρά φρένων, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι κοινά με τον συμπλέκτη? Ενδέχεται δηλαδή αν υπάρχει διαρροή να είναι από το τρομπάκι (master cylinder) του συμπλέκτη.

Rides
    0

Προεπιλογή

Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων, και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
    Οκεϊ.
    Οκεϊ.

Το οτι μολις το πηρα από ινσπεξιον και δεν εχει υγρα παλι με μαγικο τροπο φταιω εγω.
    Η χανει από τον συμπλεκτη.
    Με την καμμια να ψωλαρμενιζε ο μιστερ?

Shame on me που δεν τελειωσα μηχανολογος και ασχοληθηκα με τη μαγειρικη σαν χομπι.

Το καρτελακι ειναι οντως στα γερμανικα. Αυτο βαζει ο συγκεκριμενος.

Θα συμπληρωσω και θα το παρακολουθησω. Αν συνεχισει το ιδιο, θα δω τι θα κανω.

Παντως στο γκαραζ ουτε υγρα εχω παρατηρησει, ουτε τιποτα και ειναι αδυνατον να χασει τοσα υγρα σε δυο μερες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταμάτη, έχουν δίκιο.....

Πέσε απο κάτω και κοιτα......
    Μισο μετρο χιονι εχει εδω πανω. Που να πεσω ρε γιαννη?

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων, και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
    Οκεϊ.
    Οκεϊ.

Το οτι μολις το πηρα από ινσπεξιον και δεν εχει υγρα παλι με μαγικο τροπο φταιω εγω.

Shame on me που δεν τελειωσα μηχανολογος και ασχοληθηκα με τη μαγειρικη σαν χομπι.

Παντως στο γκαραζ ουτε υγρα εχω παρατηρησει, ουτε τιποτα και ειναι αδυνατον να χασει τοσα υγρα σε δυο μερες.

πριν δυο μερες το πηρες Σταματη απο... "μεγαλο" σερβις και θα παρακολουθεις;;;
    πισω εκει θα πας ν; τους το χτυπησεις στην κεφαλα...

Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παρεξήγησις Πρόεδρε!

Α ωραια. Συμφωνα με οσα λετε λοιπον, ο μαστορας εκανε αψογα τη δουλεια του, εγω φταιω που δεν εκανα ελεγχο και στα υγρα των φρενων

Ακριβώς το αντίθετο. Προφανώς, ο μάστορας δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Η συζήτηση εδώ δεν έχει στόχο να αντικαταστήσει το μάστορα, ή να σου λύσει το πρόβλημα. Είναι όμως Σάββατο, εσύ είσαι στα χιόνια και έχεις λαμπάκι φρένων. Επίσης, τη Δευτέρα θα πας να τα χώσεις στο μάστορα.

Άρα η συζήτηση εδώ έχει σαν σκοπό να δώσει πιθανές βλάβες, έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα του τι έγινε και να μη χαλάσεις το ΣΚ σου, αλλά και τη Δευτέρα στο μάστορα να του βγεις από πάνω, αφού έχεις δίκιο.

Όπως και να 'χει πάντως, το να βρεις κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητο αμέσως μετά το σέρβις, έχει τύχει σε όλους. Προσωπικά τουλάχιστον, όσες φορές μου έχει συμβεί αυτό, πάντα πρώτα απ' όλα μιλάω με 2-3 φίλους, καλύτερους στα μηχανολογικά από μένα. Ίσως να έγινε λάθος στο συνεργείο, ίσως να φταίω εγώ. Με την κουβέντα προσπαθούμε να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε και να ησυχάσω εγώ, και να ξέρω τι θα πω στο μάστορα.

Όπως και να 'χει πάντως, το σωστό είναι ότι αφού πληρώνεις, πρέπει να είσαι και σίγουρος 100% για την ποιότητα των εργασιών. Εγώ ακόμα δεν έχω βρει τέτοιο συνεργείο εδώ στην Πάτρα.

και φυσικα επειδη δεν ποσταρα την αποδειξη ας πουμε, και εδειξα το ταμπελακι των λαδιων με την ημερομηνια που το κρεμασε εκει ο μαστορας εχω αδικο.
    Οκεϊ.
    Οκεϊ.
    Αναφέρθηκα στο ταμπελάκι επειδή μου έκανε εντύπωση το ότι ήταν στα γερμανικά, αυτό μόνο. Και στα ζουαζιλάνδικα να ήταν, πάλι δεν θα έλεγα ότι έχεις άδικο.

Ξαναλέω πάλι, ότι (τουλάχιστον εγώ) ανέφερα πιθανές αιτίες του προβλήματος, τις οποίες έπρεπε να είχε ήδη ελέγξει ο μάστορας, αφού έκανες σέρβις.

ΌΧι, σε αυτό καλά έκανες, γιατί η μαγειρική βγάζει γκόμενες. Η μηχανολογία όχι. Σπύρο μη μιλήσεις.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχω και εγώ το ίδιο θέμα με το Βόλβο, μόνο που το λαμπάκι άναψε μετά από 15 μέρες...

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP