Την εβγαλε γιατι ειδα στα ματια του οτι το εννοουσε.
Και ξανατονιζω, λαθη γινονται.
Το πως επανορθωνει καποιος ειναι η διαφορα.
Πιστεψε με ναι, στεναχωρηθηκα. Το ιδιο ομως στεναχωρηθηκε και αυτος.
Bitz (17-12-12), katsaraios (17-12-12), pilot (17-12-12), Thomelef (17-12-12)
Stamatis (17-12-12)
αμα καρφονοσουν σε κανα τσιμεντο ηθελα να ξερω πως θα εβλεπες την συγνωμη στα ματια του χεσε μας ρε
αντε γεια...
Νομιζω οτι εδω ταιριαζει αυτο,Προεδρε !!
https://www.youtube.com/watch?v=ee925OTFBCA
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
hades7 (17-12-12)
katsaraios (17-12-12)
Αρη σιγα τα αιματα.....
εδω μεσα οσο ειμαι εχω δει χειροτερες μλκς απο συνεργεια και παλι δεν εγινε τπτ....
επισης μλκς γινονται παντα .... το θεμα ειναι η αντιμετωπιση μετα την μλκια....
Ολοι θα σου κανουν.... δεν υπαρχει συνεργειο που θα ειναι αλανθαστο....
στις αντιπροσωπειες τις καλες εποχες περναγαν κατα μεσο ορο 12 αμαξια ανα μαστορα σε μια μερα...
αλλες αντιπροσωπειες τους πιεζαν και με χρονο, με μπονους ποιος θα βγαλει περισσοτερα...
τον μαστορα που παει ο προεδρος δεν τον ξερω, πιο πολυ με ενοχλησε που μετρησε τον λ ζεστο παρα που ξεχασε να του δει τα υγρα....
Kostas_1 (17-12-12)
ποια αντιμετωπιση ρε μετα την μαλακια για φρενα μιλαμε για την ζωη σου δεν μιλαμε για λαθος καμπερ στη αναρτηση
αντε γεια...
katsaraios (17-12-12)
Αρη επειδη απο 17 χρονων ειμαι στα συνεργεια....
αν ερχοσουν ή αν με επαιρνες τηλ για το λαμπακι...ξερεις τι θα σου ελεγα?
οτι εχει κολλησει ο αισθητηρας του χειροφρενου...και με το που γυρναγες την πλατη θα σου συμπληρωνα υγρα, και θα σου ελυνα και το χειροφρενο και θα σου επαιρνα και χρηματα απο πανω...
γι αυτο αστο!
PANOS-E60 (17-12-12)
με αυτα που λες λοιπον ο προεδρας ειναι το κοροιδο της τραπουλας οχι ρε μαγκα μου δεν νομιζω οτι θα τον ετρωγε στο ποιημα με τετοιο τροπο ο καθε συνεργιατζης δεν τον εχω κοψει για τετοιο θυμα να με συγχωρεις κιολας
αντε γεια...