Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: [Ε36] διαφορικο 318is

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα συμφορουμιτες !!! ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και ονομαζομαι δημητρης, επισης ειμαι και νεος κατοχος ενος Ε36is το οποιο το εχω κοντα μια εβδομαδα και εχω αρχισει να κανω τα σχεδια για τα μπαξιματα... μιας και μου πηρανε τα στρουμφ πινακιδες αδεια και διπλωμα την 3η μερα για ενα μηνα, θα ηθελα αφου εχω τον χρονο να ψαξω για ενα διαφορικο μπλοκε. εχω διαβασει σχετικα και βρηκα οτι το καλυτερο ειναι να βαλω s3.15 εαν θυμαμαι καλα το βημα. δλδ απο αυτοματο 318is. οπως και να΄χει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ωστε να βρω κατι που πραγματικα αξιζει γιατι δεν θελω να χασω ουτε πολυ απο την τελικη αλλα ουτε να χασω και πολυ απο την εκκινηση μου. κοινως ψαχνω για μια χρυση τομη εαν υπαρχει αυτη η λυση.. ευχαριστω προκαταβολικα και οποιαδηποτε γνωμη δεκτη !!!!
    3.15 δε κάνει για σένα είναι μακρύ βήμα κ είναι από μ3 286 +είναι μεγάλο καβούκι κ θέλει αλλά για να μπει

με τ μ42 φοράνε 3.45 κ με μ44 φοράνε 3.38 ενώ όλα τα αυτόματα φοράνε 4.44 που είναι πολύ κοντά για χειροκίνητο κ νορμάλ χρήση. από τι εχω ψάξει το ιδανικότερο βήμα για το ισ είναι το 3.91 που είναι από 30άρι

α ναι
    καλώς μας βρήκες κ καλά ποστς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 10-12-12 στις 13:51

2. The Following 3 Users Say Thank You to ziaba For This Useful Post:

bill_m3 (10-12-12), Kostas Maras (11-12-12), nikos1400 (10-12-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP