Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: [Ε36] διαφορικο 318is

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή [Ε36] διαφορικο 318is

καλησπερα συμφορουμιτες !!! ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και ονομαζομαι δημητρης, επισης ειμαι και νεος κατοχος ενος Ε36is το οποιο το εχω κοντα μια εβδομαδα και εχω αρχισει να κανω τα σχεδια για τα μπαξιματα... μιας και μου πηρανε τα στρουμφ πινακιδες αδεια και διπλωμα την 3η μερα για ενα μηνα, θα ηθελα αφου εχω τον χρονο να ψαξω για ενα διαφορικο μπλοκε. εχω διαβασει σχετικα και βρηκα οτι το καλυτερο ειναι να βαλω s3.15 εαν θυμαμαι καλα το βημα. δλδ απο αυτοματο 318is. οπως και να΄χει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ωστε να βρω κατι που πραγματικα αξιζει γιατι δεν θελω να χασω ουτε πολυ απο την τελικη αλλα ουτε να χασω και πολυ απο την εκκινηση μου. κοινως ψαχνω για μια χρυση τομη εαν υπαρχει αυτη η λυση.. ευχαριστω προκαταβολικα και οποιαδηποτε γνωμη δεκτη !!!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλώς ηρθες στην παρεα μας μπες απο εδω να σε γνωρισουμε https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

3. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

bill_m3 (10-12-12), Kostas_1 (10-12-12)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα συμφορουμιτες !!! ειμαι νεο μελος απο θεσσαλονικη και ονομαζομαι δημητρης, επισης ειμαι και νεος κατοχος ενος Ε36is το οποιο το εχω κοντα μια εβδομαδα και εχω αρχισει να κανω τα σχεδια για τα μπαξιματα... μιας και μου πηρανε τα στρουμφ πινακιδες αδεια και διπλωμα την 3η μερα για ενα μηνα, θα ηθελα αφου εχω τον χρονο να ψαξω για ενα διαφορικο μπλοκε. εχω διαβασει σχετικα και βρηκα οτι το καλυτερο ειναι να βαλω s3.15 εαν θυμαμαι καλα το βημα. δλδ απο αυτοματο 318is. οπως και να΄χει θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ωστε να βρω κατι που πραγματικα αξιζει γιατι δεν θελω να χασω ουτε πολυ απο την τελικη αλλα ουτε να χασω και πολυ απο την εκκινηση μου. κοινως ψαχνω για μια χρυση τομη εαν υπαρχει αυτη η λυση.. ευχαριστω προκαταβολικα και οποιαδηποτε γνωμη δεκτη !!!!
    3.15 δε κάνει για σένα είναι μακρύ βήμα κ είναι από μ3 286 +είναι μεγάλο καβούκι κ θέλει αλλά για να μπει

με τ μ42 φοράνε 3.45 κ με μ44 φοράνε 3.38 ενώ όλα τα αυτόματα φοράνε 4.44 που είναι πολύ κοντά για χειροκίνητο κ νορμάλ χρήση. από τι εχω ψάξει το ιδανικότερο βήμα για το ισ είναι το 3.91 που είναι από 30άρι

α ναι
    καλώς μας βρήκες κ καλά ποστς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 10-12-12 στις 12:51

5. The Following 3 Users Say Thank You to ziaba For This Useful Post:

bill_m3 (10-12-12), Kostas Maras (11-12-12), nikos1400 (10-12-12)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    3.15 δε κάνει για σένα είναι μακρύ βήμα κ είναι από μ3 286 +είναι μεγάλο καβούκι κ θέλει αλλά για να μπει

με τ μ42 φοράνε 3.45 κ με μ44 φοράνε 3.38 ενώ όλα τα αυτόματα φοράνε 4.44 που είναι πολύ κοντά για χειροκίνητο κ νορμάλ χρήση. από τι εχω ψάξει το ιδανικότερο βήμα για το ισ είναι το 3.91 που είναι από 30άρι

α ναι
    καλώς μας βρήκες κ καλά ποστς
    το δικο μου ειναι με τον Μ44 κινητηρα, δηλαδη η πιο σωστη λυση ειναι να βαλω απο Ε30 λες ε ?? δεν υπαρχει κατι πιο καινουργιο σε χρονολογια ??? γιατι φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω καποιο καλο διαφορικο απο Ε30, ( τωρα θα μου πει απο Ε36 θα βρεις ?? ) αλλα ειναι πιο καινουργιο μοντελο οποτε στατιστικα και μονο ισως θα βρω κατι καλο... για καινουργιο δεν ρωταω να φανταστω ε ???
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

το δικο μου ειναι με τον Μ44 κινητηρα, δηλαδη η πιο σωστη λυση ειναι να βαλω απο Ε30 λες ε ?? δεν υπαρχει κατι πιο καινουργιο σε χρονολογια ??? γιατι φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω καποιο καλο διαφορικο απο Ε30, ( τωρα θα μου πει απο Ε36 θα βρεις ?? ) αλλα ειναι πιο καινουργιο μοντελο οποτε στατιστικα και μονο ισως θα βρω κατι καλο... για καινουργιο δεν ρωταω να φανταστω ε ???
    Aν εισαι ευχαριστημενος με το βημα που εχεις ειδη, δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις !! Το 3.38 και 3.45 εχουν πολυ μικρη διαφορα οποτε οποιο βρεις το βαζεις. Κανενα αλλο διαφορικο δεν ειναι plug and play.Ειχα και εγω Μ44 ις και ειχα βρει με δυσκολια ενα μεταχ 3.45 και του ειχα βαλει. Το ειχα πληρωσει 400+ και ηταν φορτομενο με εκατονταδες χιλιομετρα..εκανε την δουλεια του αλλα ηταν ταλαιπωριμενο.Αν λοιπον βρεις να εχεις στο νου σου οτι στην καλυτερη θα ειναι 13 χρονων.Θα ξερεις επισης οτι αυτα φθειρονται με τον χρονο..Αν σκοπευεις να το κρατησεις το αμαξι αρκετο καιρο θα σου ελεγα καινουργιο γκρουπακι περιπου 700Ε

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

απο οτι ξερω τα "μαμα" γκρουπακια της bmw επισκευαζονται, αλλαζουνε δισκακια μεσα κλπ.

επισης εαν εισαι ευχαριστημενος απο το βημα σου εν τελει, μπορεις να βαλεις ενα καινουριο της quaife οπως μερικα παιδια απο εδω στο φορουμ.

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

9. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

ziaba (10-12-12)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν εννοουσα ολο το διαφορικο απο ε30 αλλα μονο το βημα δηλ κορωνα, πηνιο
    https://www.ebay.com/itm/BMW-168mm-r...33a386&vxp=mtr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο οτι ξερω τα "μαμα" γκρουπακια της bmw επισκευαζονται, αλλαζουνε δισκακια μεσα κλπ.
    σωστα επισης παιζοντας με τα δισκακια γινεται ν αλλαξεις και το ποσοστο εμπλοκης

Rides
    0

Προεπιλογή

Δισκακια που αγοραζουμε γιατι αν θυμαμαι καλα η bmw δεν τα πουλαει ξεχωριστα

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σου τα βρισκει ο μαστορας επισης υπαρχουν στο νετ https://www.driveandtraction.blogspot.gr/

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλησπέρα κ καλώς ήρθες

Ψάχνεις για s3,45 ,εκτός κ αν υπάρχει s3,38.

Ούτε μακρύτερο ,ούτε κοντύτερο.

Το μεν μακρύτερο θα σε κρεμάσει λόγω ελλείψεως δύναμης κ δεν θα μπορείς να παίξεις καθόλου με την ουρά,κ το κοντύτερο θα σε κάνει απελπιστικά κοντό.

Είναι που είναι θεόκοντο το is θα έχεις τελική 200χλμ μετα κ θα πηγαίνεις με 100χλμ κ 4000 στροφες.

Σελίδα 1 από 6 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP