κανένα πρόβλημα κανονικότατα θα δουλεύει
κανένα πρόβλημα κανονικότατα θα δουλεύει
καλησπερα και καλες γιορτες ευχομαι σε ολους σας !! ξανανοιγω λοιπον το θεμα γιατι γυρναει μεσα στο μυαλο μου, και βρηκα και σε καλη(μαλλον) τιμη ενα διαφορικο απο 318is με βημα 3.45 οπως και ειχαμε πει.. τωρα το θεμα μου ειναι εαν αυτο κανει για το αυτοκινητο μου... ας μου πει καποιος moderator εαν επιτρεπεται να ανεβασω την αγγελια για να μου πειτε την γνωμη σας !!! ευχαριστω !!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
ok ευχαριστω για το tip...
το διαφορικο ειναι αυτο εδω
https://www.car.gr/parts/photos/3117337/
αλλα απο οσο ξερω δεν πρεπει να εχει ενα s για να ειναι μπλοκε ??
και αυτο εδω...
file:///C:/Users/User/Desktop/aggelies/%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9%2 0%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%95%20%CE%94%CE% 99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%9F%20BMW %20E36%20-%20%E2%82%AC%20130%20EUR%20-%20Car.gr.htm
αυτο ειναι κολλημενο να φανταστω ??
σορρυ.. λαθος paste..
αυτο εχει το s αλλα λεει οτι ειναι 100% μπλοκε, τι παιζει ??https://www.car.gr/parts/photos/2965145/
ναι μπροστα πρεπει να χει s αλλα το ταμπελακη αλλαζει
μπορει να μην ειναι πραγματικη εικονα, το κολλημενο ειναι μονο για πιστα
το διαφορικο που θες πρεπει ναι ναι ετσι εμφανισιακα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 02-01-13 στις 19:22
Tsik.D. (02-01-13)
Το πρωτο που ανεβασες δεν εχει το S και σιγουρα δεν ειναι μπλοκε,ειναι ελευθερο διαφορικο με 3,45 βημα.Για το δευτερο επισης δεν εχει το S και απλα το εχει βαψει με ενα σπρει και απο τι στιγμη που λεει οτι ειναι 100% ειναι σιγουρα κολλημενο οπου για το δρομο θα το ελεγα επικινκυνο και συν οτι με κολλημενο διαφορικο πρεπει να εχεις στο νου σου οτι καποια στιγμη θα σου σπασει!!
Tsik.D. (02-01-13)
Επισης για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα(ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα),εγω εχω μπλοκε διαφορικο με 3,45 βημα το μικρο καβουκι και ελεγα η να το αλλαξω(να βαλω μεγαλο καβουκι μιας και το αμαξι ειναι 325) η να του αλλαξω βαλβολινες μιας και μπαινω και σε πιστα. . .Μπορει καποιος να μου πει τι βαλβολινες πρεπει να βαλω??Ευχαριστω!!!