Συμφωνώ γι' αυτό και έκανα νύξη στο θέμα!! Απλά ήθελα και την γνώμη σας μια και από το συγκεκριμένο μοτέρ-μοντέλο δεν ξέρω και πολλά πράγματα!! Στο δικό μου έσπασα τα μούτρα μου... και έμαθα!!!
Για την εξάτμιση τιτανίου να σου πω ψήνομαι τρελά να την πάρω...!!
Για την εισαγωγή πρέπει να μάθεις μάρκα, ώστε να δούμε τι παίζει. Η εξάτμηση τιτανίου αξίζει, είναι πανάκριβη να την πάρεις καινούργια, ελαφρώνει ένα ήδη βαρύ αμάξι, και ελευθερώνει λίγο το αμάξι που είναι κάπως φιμωμένο εργοστασιακά...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Για την εισαγωγή πρέπει να μάθεις μάρκα, ώστε να δούμε τι παίζει. Η εξάτμηση τιτανίου αξίζει, είναι πανάκριβη να την πάρεις καινούργια, ελαφρώνει ένα ήδη βαρύ αμάξι, και ελευθερώνει λίγο το αμάξι που είναι κάπως φιμωμένο εργοστασιακά...
Το παλικάρι λέει οτι έχει ελαφρύνει κατά 40 κιλά!! Την θέλω σίγουρα!! Έχεις ιδέα σε τι τιμή παίζει μια τέτοια εξάτμιση?? Για να δω μέχρι πόσο παραπάνω να δώσω για να την πάρω!! Μην με "γδάρει" μην τον "γδάρω"...!