Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 103

Θέμα: Αδήλωτων μετατροπών ... συνέπειες

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Eφοσον εχουν εγκρινει τη συγκεκριμενη μετατροπη με σφραγιδα , δεν ισχυει αυτο με τα καροτσια κ τα μοτερ.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ποτε δεν θα αγοραζα μετατροπη Μ3
    να μου χουν κοψει κ το πατωμα η οτιδηποτε άλλο.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

3. The Following User Says Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

nik200 (06-11-12)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πατωμα κοβεται και απο μονο του στα Μ3
    Οταν λεμε οτι κοβουμε το πατωμα, αλλαζουμε το πισω κομματι που μπαινει η εξατμιση γιατι στα απλα Ε46 υπαρχει εκει η ρεζερβα και δεν χωραει η εξατμιση του Μ3. Αλλωστε η BMW το πισω πατωμα το δινει σαν ανταλλακτικο και υπαρχουν και γνησια Μ3 που το εχουν αλλαξει λογο του γνωστου προβληματος με τις ρωγμες στο υποπλαισιο

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μοτερ μιλαμε. Το αμαξι μπορεις να τοχεις να βγαζει ματι να το χεις look M5, M3 η οτι αλλο μες στην πενα...να προκαλεις κοινωνικα (συμφωνα με τα λεγομενα σου) χωρις να εχει ο διπλα σου να φαει και να μην σου κανουν οι τροχαιοι απολυτως τιποτα. Προφανως και δεν κανει καμια διαφορα στις ατυχες κοινωνικες ομαδες ανθρωπων που αναφερεσαι παραπανω αν το αυτοκινητο εχει πανω τετρακυλινδρο και οχι S54 εξακυλινδρο.
    Ο βλακας ο Ελληνας αναγκαζεται να παρει μετατροπη γιατι το δικαιο και κοινωνικο κρατος που ζει και εργαζεται ψηφιζει νομους (και μαλιστα με την ελληνικη παγκοσμια προτοτυπια της αναδρομικοτητας) που ενα αυτοκινητο E46 316 μοντ. 2001 εχει τεκμηριο συντηρησης (αλλη ελληνικη προτοτυπια/πατεντα) 3200 ευρω ενω ενα Ε46 330 παλι μοντ. 2001 με τον ιδιο εξοπλισμο αλλα ημερομηνια εισαγωγης στην ελλαδα το 2008 εχει τεκμηριο συντηρησης 17.800.
    δεν θα απαντησω στο πρωτο μερος..γιατι απλα δεν συμφωνω...σε σεβομαι ομως..οταν ζεις σε ενα κοινωνικο συνολο..πρεπει να βλεπεις και γυρω σου..και να θυμασαι ποσο τυχερος εισαι..και δεν το λεω προσωπικα φυσικα.

εμενα προσωπικα με το m3 με σταματανε σχεδον οσο και με το ε30...πολλες φορες για να το χαζεψουν αλλα τσεκαρουν κιολας...και καλα κανουν..με το ε30 γιατι δεν εχουν προβλημα???ειναι τυχαιο???

οσαναφορα το τεκμηριο συντηρησης που λες...δηλαδη ενα αμαξι που εκανε 30χιλιαρικα και αντιστοιχα 70χιλαρικα θα πρεπει να εχουν και την ιδια φορολογια???ναι ληστρικα ειναι τα ποσα..μαζι σου..αλλα ποιος σου πε οτι στο εξωτερικο μπορει κανεις να εχει ενα 330????5 χρονια εζησα στην αγγλια και αυτο που εμαθα οτι για να εχεις καλο αμαξι επρεπε να χεις και πολυ βαθεια τσεπη...εκει να δεις δασμους....

και στο κατω κατω..για να παρεις ενα αμαξι που εκανε καινουργιο 70χηνες δεν πρεπει να βγαζεις το χρονο..15-17χιλιαρικα???ειναι περιεργο αυτο που λεω...υπο κανονικες συνθηκες προ κρισεως...ηταν τοσο πια απαραδεκτο???

εγω παλι λεω να αφησουμε τις γυφτιες...και οποιος εχει να παιρνει..τα νεοπλουτιστικα του ελληνα...που ολοι ξαφνικα χρεωσαν και τα εγγονια τους για να χουν μιτριο...φανηκαν οταν μετα απο καποια χρονια ολοι τα σκοτωσαν...οι κ@υλες πληρωνονται...

6. The Following 6 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

330Ci (06-11-12), A8hnaios (06-11-12), E60_Arkadia (07-11-12), EVERGET (06-11-12), PANOS-E60 (06-11-12), S8N (06-11-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εσυ δημητρη γιατι δεν πηρες μετατροπη?
    αυτο που λες δεν μου λεει κατι.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα απαντησω στο πρωτο μερος..γιατι απλα δεν συμφωνω...σε σεβομαι ομως..οταν ζεις σε ενα κοινωνικο συνολο..πρεπει να βλεπεις και γυρω σου..και να θυμασαι ποσο τυχερος εισαι..και δεν το λεω προσωπικα φυσικα.

εμενα προσωπικα με το m3 με σταματανε σχεδον οσο και με το ε30...πολλες φορες για να το χαζεψουν αλλα τσεκαρουν κιολας...και καλα κανουν..με το ε30 γιατι δεν εχουν προβλημα???ειναι τυχαιο???

οσαναφορα το τεκμηριο συντηρησης που λες...δηλαδη ενα αμαξι που εκανε 30χιλιαρικα και αντιστοιχα 70χιλαρικα θα πρεπει να εχουν και την ιδια φορολογια???ναι ληστρικα ειναι τα ποσα..μαζι σου..αλλα ποιος σου πε οτι στο εξωτερικο μπορει κανεις να εχει ενα 330????5 χρονια εζησα στην αγγλια και αυτο που εμαθα οτι για να εχεις καλο αμαξι επρεπε να χεις και πολυ βαθεια τσεπη...εκει να δεις δασμους....

και στο κατω κατω..για να παρεις ενα αμαξι που εκανε καινουργιο 70χηνες δεν πρεπει να βγαζεις το χρονο..15-17χιλιαρικα???ειναι περιεργο αυτο που λεω...υπο κανονικες συνθηκες προ κρισεως...ηταν τοσο πια απαραδεκτο???

εγω παλι λεω να αφησουμε τις γυφτιες...και οποιος εχει να παιρνει..τα νεοπλουτιστικα του ελληνα...που ολοι ξαφνικα χρεωσαν και τα εγγονια τους για να χουν μιτριο...φανηκαν οταν μετα απο καποια χρονια ολοι τα σκοτωσαν...οι κ@υλες πληρωνονται...
    Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που ειπα και οπως το ειπα. Σαφως και σεβομαι ολες τις κοινωνικες ταξεις των ανθρωπων. Αλλωστε και εγω δεν ειμαι πλουσιος αλλα ενας απο τους πολλους που ανηκουν στην μεσαια ταξη που τωρα τελευταια τεινει να αφανιστει.
    Ειπα οτι μπορεις να κανεις το 'κομματι' σου αν αυτο σε ενδιαφερει και να προκαλεις οπως εσυ ειπες και οχι εγω χωρις να εχεις καποιες νομικες επιπτωσεις καθως η βελτιωση της εξωτερικης εμφανισης δεν απαγορευεται. Το μοτερ ουδεμια σχεση εχει με αυτο.
    Οπως εχουμε ξαναπει το τεκμηριο αγορας καλως υπαρχει. Μην μπερδευετε το δικαιο τεκμηριο αγορας με το παραλογο τεκμηριο συντηρησης

9. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

joseph (06-11-12), S8N (06-11-12), Thomelef (06-11-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

To πάτωμα δεν είναι κάτι το τρομερό. Πάρε μια ιδέα από Ε60:

https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...DC%F4%F9%EC%E1

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    To πάτωμα δεν είναι κάτι το τρομερό. Πάρε μια ιδέα από Ε60:

https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...DC%F4%F9%EC%E1
    Ξαναλεω
    αν ηταν ετσι απλο ολοι θα αγοραζαν ενα απλο κ θα το κανανε Μ.
    Εγω προσωπικα ΔΕΝ θα το εκανα ,ουτε το εκανα και στο παρελθον.
    αλλο αλλαγη μοτερ,και αλλο μετατροπη ολικη.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειπα οτι μπορεις να κανεις το 'κομματι' σου αν αυτο σε ενδιαφερει και να προκαλεις οπως εσυ ειπες και οχι εγω χωρις να εχεις καποιες νομικες επιπτωσεις καθως η βελτιωση της εξωτερικης εμφανισης δεν απαγορευεται. Το μοτερ ουδεμια σχεση εχει με αυτο.
    Οπως εχουμε ξαναπει το τεκμηριο αγορας καλως υπαρχει. Μην μπερδευετε το δικαιο τεκμηριο αγορας με το παραλογο τεκμηριο συντηρησης
    η εξωτερικη εμφανιση δεν τραβαει ομως το ματι?απο αυτο και μονο δεν θα σε σταματησουν?οτι και μοτερ να φορας?εχουμε πει...bmw και honda ειναι τα πρωτα που σταματανε....

παραλογο τεκμηριο συντηρησης...ναι ειναι..αλλα το γνωριζεις οταν το παιρνεις..και αναλογα κανεις τα κουμαντα σου..

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εσυ δημητρη γιατι δεν πηρες μετατροπη?
    αυτο που λες δεν μου λεει κατι.
    Γιαννη δεν πηρα μετατροπη γιατι οταν το πηρα ειχα την δυνατοτητα να παρω γνησιο. Και οι συνθηκες της αγορας ηταν διαφορετικες. Η αγορα μετατροπης δεν γινεται απο επιλογη αλλα απο συμβιβασμο.

14. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Bitz (06-11-12)

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP